בית פורומים בחדרי חרדים

בועז ביסמוט: את הרב קנייבסקי יזכרו גם עוד 1000 שנה בניגוד לכל המנסים לפגוע בכבודו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/6/2022 16:19 לינק ישיר 
בועז ביסמוט: את הרב קנייבסקי יזכרו גם עוד 1000 שנה בניגוד לכל המנסים לפגוע בכבודו

שיחה נאה  מתוך מחשבות בע"מ עם משה שלונסקי ובועז ביסמוט 25.3.22

שלונסקי: השבוע היתה ההלוויה של הרב קנייבסקי.
ביסמוט:  שר התורה גדול הדור, 
"שלונסקי , המשטרה ביקשה מהציבור לא לצאת ביום ראשון בבוקר, ולא יצאו והכבישים היו ריקים וכולם הקפידו, וכולם כיבדו את האירוע, והחרדים בעצמם אמרו שהופתעו מהדרך שהציבור הכללי קיבל את האירוע והתחשב בהם ולא נסע על הכבישים, והשאיר את המקום פנוי לאוטובוסים.
ואז אני פותח ביום שלישי את עיתון הארץ רון כחלילי  כותב "שוב  התגלו החילוניים, נחשו מאיזה עדה וגוש פוליטי, כשבט מפונק חסר אמפתיה שמפיל על השחורים את כל תיסכוליו". 
רון, אני לא יודע מאיזה כיוון של מי התיסכולים, הפעם הציבור החילוני כן הוכיח הכלה, כן הוכיח סבלנות, אז נכון אז  מצאת אחת שהעליבה את הרב קנייבסקי ואמרת מה יהיה עם זה שירצה לשתות אספרסו בבוקר, אף אחד לא שותה  אספרסו בבוקר, כולם רצים עם הילדים ולעבודה. את כל השנאה שלך אתה מפיל על סיפור שפשוט לך ספר לסבתא,
כי הכל היה הפוך, הכל היה הפוך, זו היתה דוגמא שהציבור הישראלי כולו הבין, כיבד הכיל, והמאמר שלך זה לך ספר לסבתא  השנאה שלך אתה מפיל על סיפור שפשוט לך ספר לסבתא (אלו מילות השיר איתו פתח שלונסקי את השידור, לתמיהתו של ביסמוט, וכאן הוא מסביר את הסיבה )
ביסמוט: אני מבחינתי המאמר הזה או כל הנושא של הלוגיסטיקה הנושא הזה שולי, לא חשוב, מבחינתני, גדול הדור זה הסיפור הגדול,  ממש לפני כניסת השבת, ביום שישי כשהתכוננתי ללכת  לבית כנסת, ואז קיבלנו את הבשורה המרה , ואני חושב על זה שמ2013 שנפרדנו מהרב עובדיה , עכשיו הרב קנייבסקי , באמצע היה הרב אלישיב והרב שטיינמן, גדולי הדור.
מבחינתי כל המאמרים האלו איך קיבל החילוני או המסורתי, לא חשוב,  מה שחשוב הוא שהעם היהודי איבד איש גדול ועצום , שגם היתה לי הזכות להביא את הבן שלי שם לברכה , איזה איש עצום, והייתי אצלו בבית 
שלונסקי, באמת?
כן, כמו רבים אחרים, לא חרדים, יושב מולך אדם לא חרדי בכלל, ביום שישי שעבר נפל עלי ועל משפחתי עצב גדול ,  עצב על פטירת האיש המקסים והמדהים הזה, 
הזכרת איזה גברת שפגעה אולי , לא יכולת לנקוב בשמה  כי מי יוע מי היא בכלל, אבל  את הרב קנייבסקי יזכרו עוד 1000 שנה , זה כל ההבדל בין זה למילים ורעשים, הרב קנייבסקי הוא איש ענק. 
שלונסקי, כשיש לכחלילי  בעיה הוא מכה באשכנזים.
ביסמוט. דווקא ראיתי יותר הכה בחרדים, כמו בזמן הקורונה בא לא נכה לא באלה ולא באלה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2022 16:26 לינק ישיר 

גם את הרב עובדיה, גם את הרב אלישיב ועוד הרבה רבנים אדמו"רים וראשי ישיבות

אבל מה נזכרת כעת?
זה מלפני 3 חודשים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2022 16:36 לינק ישיר 

גם הרבנים הללו מוזכרים, ובנוסף הרב שטיינמן, אלו גדולי הדור מאותה התקופה שמדובר עליה. 
וכמה זה 3 חדשים מתוך 1000 שנים? כלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2022 16:42 לינק ישיר 

אין שום בעיה, הכל בסדר, רק לא הבנתי מה נזכרת כעת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2022 17:36 לינק ישיר 

אם יזכרו אותו עוד אלף שנה, וודאי שאפשר להיזכר כעת:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2022 19:11 לינק ישיר 

הם עדיין זוכרים ועדיין ממשיכים לנסות להקטין את דמותו... הם חשבו שאחרי 3 חדשים מי יזכור, והם יוכלו להתפנות למטרות אחרות שיעזרו להם להשתקם מההריסות.. ....  
אך כמו שאמר ביסמוט: הזכרת איזה גברת שפגעה אולי , לא יכולת לנקוב בשמה  כי מי יודע מי היא בכלל, אבל  את הרב קנייבסקי יזכרו עוד 1000 שנה , זה כל ההבדל בין זה למילים ורעשים, הרב קנייבסקי הוא איש ענק. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2022 19:19 לינק ישיר 

מישהו זוכר היום את הרב שך שאמר שתהיה שואה שניה? משהו נשאר מזכרו הברוך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2022 21:10 לינק ישיר 
קלעפער

ny_ny כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

מאות אלפי איש זוכרים אותו, הוא מופיע בארכיונים, מאמרים, עבודות, כתבות, סכסוכי הליטאים, איפה לא... אפילו אתה בחרת לציין את שמו מהזיכרון... ומתי הוא אמר שתהיה שואה שניה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2022 02:29 לינק ישיר 

ny_ny כתב:

בכל בית מדרש אבי עזרי.
כל אברך לומד מתורתו.
כל ישיבה מוסרים שיעורים ממשנתו
וכו אין סוף מוזכר כל יום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בועז ביסמוט: את הרב קנייבסקי יזכרו גם עוד 1000 שנה בניגוד לכל המנסים לפגוע בכבודו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext