| נשלח ב-27/6/2022 23:22 |
|
| |
מי זוכר את המנטוס של ברלנד?
באתרא קדישא הדין הופיע דיווח על פטירתו של חסיד גור, יצחק מאיר רובינשטיין. https://www.bhol.co.il/news/1405105 כעת נתקלתי בדיווח של קרוב משפחתו כהאי לישנא איציק - כך הכרתי אותו בגיל 8. איציק היה הדוד הצעיר של גיסתי הגדולה. את איציק הכרתי כאדם שצהלתו בפניו, מדבר בנחת ובמתיקות ולא פחות מכך יודע להקשיב, בקיצור איש נעים ביותר. לפני שנתיים וחצי, עת גיסו הגדול מרן הגר"ש אלתר פרש מגור והקים קהילה עצמאית, שמעתי שאיציק מתנהג באופן לא מכבד. התפלאתי מאוד אבל התרגלתי מהר מדי להכיר שאנשים שלטובים החזקתי מהם - אינם כאלה, אז גם איציק הוא כזה, אמרתי לעצמי. ולפני קצת יותר משנה, גיליתי שאיציק הוא לא כזה. יום אחד פשטה השמועה הנוראה - איציק התמוטט, גילו לו גידול ענק בראש. וכאן הסיפור רק מתחיל. מתברר שאיציק כבר יותר משנתיים מתלונן על כאבי ראש חזקים וכחסיד הוא נועץ באדמו"ר מגור ממנו הוא למד שהוא צריך כדורים פסיכיאטריים כדי שיפסיק להזות. המרשם המיוחל הגיע אבל שיפור לטובה אין אלא להיפך. ושוב מגיע הקול "הוא צריך כדור חזק יותר" ושוב נמצאה החותמת שתנפיק את המרשם שנקבע בקודש פנימה. שנתיים שלמות בהם איציק סובל מגידול במוחו, שנתיים בהם יכול אולי להציל את חייו, שנתיים בהם הוא מתנהג באופן מוזר, שנתיים בהם הוא סובל מתופעות הלוואי של תרופה שהוא לא צריך לקבל, עד שהתמוטט. איציק היום כבר לא איתנו. איציק מצטרף לרשימה הארוכה של קורבנות מלכות הרשעה. ורק שאלה אחת נותרה פתוחה: לא עדיף מישהו שמחלק מנטוס? https://www.facebook.com/profile.php?id=100004934972236
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2022 23:29 |
|
| |
| שחור_כתום כתב: |  | מי זוכר את המנטוס של ברלנד?
באתרא קדישא הדין הופיע דיווח על פטירתו של חסיד גור, יצחק מאיר רובינשטיין. https://www.bhol.co.il/news/1405105 כעת נתקלתי בדיווח של קרוב משפחתו כהאי לישנא איציק - כך הכרתי אותו בגיל 8. איציק היה הדוד הצעיר של גיסתי הגדולה. את איציק הכרתי כאדם שצהלתו בפניו, מדבר בנחת ובמתיקות ולא פחות מכך יודע להקשיב, בקיצור איש נעים ביותר. לפני שנתיים וחצי, עת גיסו הגדול מרן הגר"ש אלתר פרש מגור והקים קהילה עצמאית, שמעתי שאיציק מתנהג באופן לא מכבד. התפלאתי מאוד אבל התרגלתי מהר מדי להכיר שאנשים שלטובים החזקתי מהם - אינם כאלה, אז גם איציק הוא כזה, אמרתי לעצמי. ולפני קצת יותר משנה, גיליתי שאיציק הוא לא כזה. יום אחד פשטה השמועה הנוראה - איציק התמוטט, גילו לו גידול ענק בראש. וכאן הסיפור רק מתחיל. מתברר שאיציק כבר יותר משנתיים מתלונן על כאבי ראש חזקים וכחסיד הוא נועץ באדמו"ר מגור ממנו הוא למד שהוא צריך כדורים פסיכיאטריים כדי שיפסיק להזות. המרשם המיוחל הגיע אבל שיפור לטובה אין אלא להיפך. ושוב מגיע הקול "הוא צריך כדור חזק יותר" ושוב נמצאה החותמת שתנפיק את המרשם שנקבע בקודש פנימה. שנתיים שלמות בהם איציק סובל מגידול במוחו, שנתיים בהם יכול אולי להציל את חייו, שנתיים בהם הוא מתנהג באופן מוזר, שנתיים בהם הוא סובל מתופעות הלוואי של תרופה שהוא לא צריך לקבל, עד שהתמוטט. איציק היום כבר לא איתנו. איציק מצטרף לרשימה הארוכה של קורבנות מלכות הרשעה. ורק שאלה אחת נותרה פתוחה: לא עדיף מישהו שמחלק מנטוס? https://www.facebook.com/profile.php?id=100004934972236 |
|
ראשית כל: בד''א. שנית כל: למי שעוד חסרה הוכחה שגור-רשע כת. שלישית: איציק זה לא שם גורי לענ''ד. איצ'ה, מתאים יותר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2022 23:52 |
|
| |
לא נשמע כ"כ אמין.
כי אני לא מבין, האם הנוהג בגור שמי שכואב לו הראש הולך לרבי? זה נראה תמוה והזוי, מי שכואב לו הראש בדר"כ הולך לרופא, ששולח לבדיקות וכו',
לא שמעתי שהגוראים לא נמצאים בקופ"ח. תקנו אותי אם אני טועה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 00:03 |
|
| |
חולי נפש (וזו מחמאה)
בשם המצווה הקדושה לבזות את האדמו"ר מגור מבזים אדם יקר (שלא הכרתי) שרק כעת נפטר ומציגים אותו כשוטה שנמנע מללכת לרופאים ולקבל טיפול רפואי מתאים, ובמקום זאת טופל בכדורים פסיכיאטרים למחלתו.
בושו והיכלמו לכם חבורת חולים מלאי שנאה ואובססיה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 00:05 |
|
| |
לפעמים גם המגיבים מטעם קהילת ראש הישיבה, מאבדים את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 00:06 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  |
לא נשמע כ"כ אמין.
כי אני לא מבין, האם הנוהג בגור שמי שכואב לו הראש הולך לרבי? זה נראה תמוה והזוי, מי שכואב לו הראש בדר"כ הולך לרופא, ששולח לבדיקות וכו',
|
|
דווקא לא נשמע לי "לא אמין". חלו ומתו עוד לא מעט גורים מאז ר' שאול נהיה.. יכלו להמציא עוד הרבה סיפורים דומים. זה נשמע לי "לפי תומו", אבל כלל לא בטוח שכל הפרטים מדויקים.. זה שיש והיו רבנים ואדמורים שייעצו לחסידיהם לא לעשות ניתוח וכן לעשות והמליצו על תרופות סבתא וכד', ובחלק הצליחו ובחלק לא, לא יהפוך אף אחד ל"כויפר".. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 00:08 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | חולי נפש (וזו מחמאה)
בשם המצווה הקדושה לבזות את האדמו"ר מגור מבזים אדם יקר (שלא הכרתי) שרק כעת נפטר ומציגים אותו כשוטה שנמנע מללכת לרופאים ולקבל טיפול רפואי מתאים, ובמקום זאת טופל בכדורים פסיכיאטרים למחלתו.
בושו והיכלמו לכם חבורת חולים מלאי שנאה ואובססיה |
|
אם הוא היה "שוטה", אז מישהו לפי אותה הגרסה "שיטה בו''.. ואם הרבי לא שיטה, אז שוב, לאותה גרסה, הוא לא היה "שוטה".. תחליט אם אתה מקבל את גרסה כולה או מכחיש את כולה. לחצאין, לא שמענו.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 00:12 |
|
| |
צודק, כנראה ר' שאול שיטה אותו
איך לא חשבתי על זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 00:46 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | צודק, כנראה ר' שאול שיטה אותו
איך לא חשבתי על זה...
|
|
אולי לא שמת לב, אבל התגובות שלך בד"כ רק משכנעות את הגולשים פה באשמתכם.. אתה לא מצליח אף פעם להגיב בטיעונים ענייניים, ועושה שירות רע מאוד לחבר'ה שלכם... לא על זה אמרו חז"ל "שתיקה בתרי"? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 01:00 |
|
| |
כשאין מה לענות אז אני שומע את ההבלים הללו שאני עושה שירות רע לחבר'ה שלנו (מעניין מי הם) או שאני מקבל שכר מקהילת "פני מנחם". תתקדמו.
עניתי לך תגובה הולמת ל"טיעון המנצח" שלך בעניין השוטה וששיטו בו, אם לא הבנת כדאי שתקרא את הכתבה על האיש שנפטר, הוא למד בבחרותו אצל ר' שאול, כ"כ הוא גיסו.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 07:51 |
|
| |
momeir
| תם_יושב כתב: |  | לא נשמע כ"כ אמין.
|
|
אמנם בפשיסחה, לעגו לחסידויות (כמו הרומניות) וטענו: " אותות ומופתים באדמת בני חם" אבל גור הנוכחית, כשאין מה למכור, נוצרה אמונה יוקדת ועיוורת בכוחות העל טבעיים של האדמו"ר. אצל ברלנד לדוגמא, הייה חסיד עם אולקוס, שאמונתו היוקדת ברבו 'הנואף' גרמה לו לצום עד מוות. זו שאלה עובדתית. האם האדמו"ר מגור אמר לו לקחת כדורים פסיכיאטריים? כן או לא? אם הולכים לקופ"ח ובמקביל מבקשים ברכה מאדמו"ר/מקובל/רב זה בסדר גמור. אם לא יועיל, בוודאי לא יזיק. אבל כאשר האדמו"ר/מקובל/רב נותן הוראות טיפוליות מבלי להבין כלום, זו באמת בעיה קשה מאוד!
תוקן על ידי momeir ב- 28/06/2022 07:54:38
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 08:12 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | כשאין מה לענות אז אני שומע את ההבלים הללו שאני עושה שירות רע לחבר'ה שלנו (מעניין מי הם) או שאני מקבל שכר מקהילת "פני מנחם". תתקדמו.
עניתי לך תגובה הולמת ל"טיעון המנצח" שלך בעניין השוטה וששיטו בו, אם לא הבנת כדאי שתקרא את הכתבה על האיש שנפטר, הוא למד בבחרותו אצל ר' שאול, כ"כ הוא גיסו. |
| האיש לחם בר' שאול בכל כוחו. כך שאם הוא מת בגלל הוראות רבי כלשהו, זה אומר בגלל הרבי מגור.
אמנם, האשכול הזה טפשי לגמרי. לא מעט אנשים מתו בגלל שנמנעו מטיפולים רפואיים בעקבות הוראות רבנים שונים, או אדמו"רים ובאבות שאינם רבנים, מכל החוגים והעדות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 12:29 |
|
| |
|
מי אמר שמבזים אותו? מחמיאים לו שנהרג על קידוש "אמונת חכמים". כמו שאמרו על הבלזערס הזקנים שמתו בתחילת הקורונה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 15:08 |
|
| |
ולשרה_בן
|
הצבוע הזה לא טרח לכנות בתואר חולי נפש את החוליגנים שהיכו ופצעו קשות רבנים, דיינים ואברכים יראי שמים. הצבוע הזה לא טרח לגנות ולכנות בשמות את אלו שהרסו בתי כנסת תוך חילול שבת. עכשיו הצבוע "התמים" לא מבין מה רוצים ממנו ומדוע חושדים בו שהוא כותב פה בתשלום. הצבוע האשים בעבר כמה וכמה כותבים כי הם כותבים בתשלום אבל כרגיל, מה שלו מותר לאחרים אסור. השנאה של הצבוע הזה לראש ישיבה מעבירה אותו על דעתו, ראו כמה אשכולות הצבוע הזה פותח נגד קהילת פני מנחם אבל שום אשכול נגד החוליגנים.
תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 28/06/2022 15:12:21
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 15:17 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | חולי נפש (וזו מחמאה)
|
מי אמר שמבזים אותו? מחמיאים לו שנהרג על קידוש "אמונת חכמים". כמו שאמרו על הבלזערס הזקנים שמתו בתחילת הקורונה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אכן טעות עלתה בידי, התכוונו לשבח אותו, וכן לשבח את האדמו"ר מגור על הדרך. ובכלל גם המכות שקיבלו אנשי ר' שאול אלתר היו מכות של חיבה ואהבה.
אשריהם ישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 16:47 |
|
| |
לא חשבתי שדמה של אלמנה שבורה ורצוצה הותר רק כדי להיכנס באדמור זה או אחר אין גבולות?! כמה ניתן לפגוע באנשים מבלי לספק ראיות?! המעניין הוא שלא שמענו עד היום את נפלאות הכדורים הפסיכיאטריים לריפוי סרטן? הרי גור היא לא חסידות קטנה ומשכך יש ניסיון לאדמור עם סרטן ר"ל ועד הלום איש לא שמע את ההמלצה? אם האלימות של גור הזכירה לרבים את "ליל הבדולח" אז הסיפור הזה מזכיר לי את שיטת התעמולה של גבלס שר ההסברה של הרייך.
|
|
|
|
|