בית פורומים בחדרי חרדים

למה גור לא העדיפו את בבצ'יק?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/6/2022 01:26 לינק ישיר 
למה גור לא העדיפו את בבצ'יק?

גור העדיפו למנות את גולקנופף הקשיש אשר ידיו רב לו... מאשר את בבצ'יק הצעיר מלא המרץ, שכבר הוכיח את יכולתיו הגדולות (כמאמר נתניהו: איפה בבצי'ק...)

למה אין אדם חכם בגור שיבין שמינוי גולקנופף ירחיק מצביעים צעירים (לבן גביר ודומיו) מאשר בבצי'ק שיכול לדבר לקהל הצעיר?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2022 01:33 לינק ישיר 

בלי קשר למערכת השיקולים של גור והאדמו"ר מגור, אני לא חושב שמינוי של בבצ'יק היה מתאפשר.
עד כמה שזכור לי הוא היה עצור והפרשייה בגינה הוא ומנחם גשייד נעצרו עדיין בחקירה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2022 22:36 לינק ישיר 

כפי הזכור לי יש כבר 2 סקרים
לאחרונה
שנותנים ליהדות התורה 6 מנדטים.
יש סיכוי שעם הזמן והסקרים
מישהו באגודה יעשה חושבים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2022 22:47 לינק ישיר 

באגודה צריכים לעשות חושבים על כל השיטה
מה ההיגיון שלגור, בעלז, ויזניץ' מובטח מקום בכל מקרה ולעולמי עולמים עד סוף כל הדורות.
זה לא שהציבור החרדי גודל (לפי המנדטים כבר שנים רבות נראה שאין גידול טבעי אצל החרדים), כך שלא ממש מתאפשר לעוד נציגים (חוץ מפרוש כמובן) להצטרף.
מצד שני רוטציות כל הזמן זה גם לא דבר טוב, יש משמעות לניסיון שח"כים צוברים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2022 23:28 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

לפי המנדטים כבר שנים רבות נראה שאין גידול טבעי אצל החרדים

לא מדויק בעליל.
'יהדות התורה' נוסדה לפני כ30 שנה וקיבלה אז כ85 אלף קולות.
תכניס למחשבון מעריכי (ריבית דריבית) ותראה שגידול טבעי של 4.2%, היה אמור להביא את המפלגה בבחירות שנערכו לפני כשנה ורבע לכ280 אלף קולות.
בפועל המפלגה קיבלה כ250 אלף קול. (בבחירות קודמות קיבלה כ275 אלף קולות בזכות החב"דניקים, החרד"לניקים, חרדים-לייט שבלית ברירה הצביעו לג')
אז היה חסר לנו כ30 אלף קולות שזה הפלג הירושלמי, (ואולי גם ספרדים תורניים שעברו עם הזמן לש"ס). זה הכול.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 28/06/2022 23:45:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2022 23:47 לינק ישיר 

בבחירות קודמות היו הרבה קולות שאינם הקהל הטבעי של יהדות התורה. לא מעט בזכות ההשפעה של שר התורה גם על ספרדים, עמך בית ישראל. כ"כ זה היה בתקופת הקורונה, ומרן שר התורה הבטיח שמי שיצביע ג' לא יידבק בקורונה. מי לא רצה שמירה בטוחה מקורונה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2022 03:19 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

בבחירות קודמות היו הרבה קולות שאינם הקהל הטבעי של יהדות התורה. לא מעט בזכות ההשפעה של שר התורה גם על ספרדים, עמך בית ישראל. כ"כ זה היה בתקופת הקורונה, ומרן שר התורה הבטיח שמי שיצביע ג' לא יידבק בקורונה. מי לא רצה שמירה בטוחה מקורונה...

בבחירות האחרונות היתה ירידה לאגודת ישראל, כי היו מאוכזבים מטיפול המפלגה בקורונה, ובמיוחד ברסלב שכעסה על אומן ראש השנה,, והיתה זליגה גוברת לציונות הדתית, בעיקר מצד חבד וחרדים פתוחים או ציונים, וכן חרדלים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2022 03:24 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

באגודה צריכים לעשות חושבים על כל השיטה
מה ההיגיון שלגור, בעלז, ויזניץ' מובטח מקום בכל מקרה ולעולמי עולמים עד סוף כל הדורות.
זה לא שהציבור החרדי גודל (לפי המנדטים כבר שנים רבות נראה שאין גידול טבעי אצל החרדים), כך שלא ממש מתאפשר לעוד נציגים (חוץ מפרוש כמובן) להצטרף.
מצד שני רוטציות כל הזמן זה גם לא דבר טוב, יש משמעות לניסיון שח"כים צוברים.

כל נציג מייצג ועוזר לכולם.
ואז יש את ההגיון הלא ממש הגיוני שנותנים מקום לחסידויות הגדולות, גור, ויזניץ והגלילות, בעלז, ופרוש שמייצג ירושלמים ועוד
כשם שלליטאים יש נציגים לעולמי עד.
ולכן מנסים לעשות בחירות פנימיות, עד כה ללא הצלחה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 30/06/2022 03:24:38

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה גור לא העדיפו את בבצ'יק?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext