| נשלח ב-29/6/2022 17:31 |
|
| |
אלה שמות המושחתים של *יוזמי החוק* שימשיך את חסימת ניוד המספרים לחרדים
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 17:33 |
|
| |
ואלה שמות המושחתים של *יוזמי החוק* לביטול חסימת ניוד מספרים בקווים בקומה הכשרה. יש כמובן את הח"כים החרדיים מש"ס ויהדות התורה.
אבל מי עוד?
קבלו את המושחתים מהליכוד: ניר ברקת (אותו אחד שמכר את ירושלים לפלג הירושלמי), אלי כהן (כחלוניסט שתפס טרמפ על הליכוד), שלמה קרעי (נו טוב), אופיר כץ (מי זה?),
וגם מיכאל ביטון מכחולבן (אותו אחד שנלחם עבור המונופול המושחת של מועצות הלול והצמחים). וכמובן שגם עופר כסיף לא התאפק מלהצטרף. אם יש משהו מושחת מיד הוא רץ לשם.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 29/06/2022 17:34:43
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 17:40 |
|
| |
אמש החוק עבר בכנסת בקריאה ראשונה 9 הצביעו בעד (8 מתוכם מיהדות התורה וש"ס, ואבי מעוז מ'נעם'). ללא מתנגדים וללא נמנעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 18:30 |
|
| |
משהו חייב אותך להיות בקומה הכשרה??? תשאר עם המכשיר שלך, ועזוב את מי שגם ככה עם כשר לנפשו... הוא מסתדר בלעדיך טוב מאד... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 21:13 |
|
| |
מה שהכי מדהים הוא שהיה נורמלי לראות את אלו שיש להם אייפונים ופלאפונים טריפות לפחות מתביישים בכך, ומתחבאים, אך לדאבוננו ההיפך הוא הנכון וישנם אייפוניסטים (שבלשון הגר"ח קניבסקי הינם ביהרג ואל יעבור) שהם עוד מעיזים להתגאות בכך, ונלחמים בריש גלי במי שמנסה להמשיך ולשמור על יהדותו.
פני הדור כפני הכלב.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 21:25 |
|
| |
מצדרביעי
| timobl כתב: |  |
מה שהכי מדהים הוא שהיה נורמלי לראות את אלו שיש להם אייפונים ופלאפונים טריפות לפחות מתביישים בכך, ומתחבאים, אך לדאבוננו ההיפך הוא הנכון וישנם אייפוניסטים (שבלשון הגר"ח קניבסקי הינם ביהרג ואל יעבור) שהם עוד מעיזים להתגאות בכך, ונלחמים בריש גלי במי שמנסה להמשיך ולשמור על יהדותו.
פני הדור כפני הכלב.
|
|
ומה שעוד יותר מדהים הוא שהעסקנים המחליטים באופן שרירותי אלו קווים יחסמו ואלו לא (מה שחוסם לציבור התמים והפראייר קווים חיוניים, קווי ווצאפ קולי משפחתיים ועוד), הם בעצמם מחזיקים אייפון וגם לא מתביישים בכך...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 23:57 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | משהו חייב אותך להיות בקומה הכשרה??? תשאר עם המכשיר שלך, ועזוב את מי שגם ככה עם כשר לנפשו... הוא מסתדר בלעדיך טוב מאד... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
עוד פעם הוויכוח הזה ? כן. מחייבים אותי. העסקנים לא נותנים לפתוח בערים החרדיות מוסדות חינוך ממ"ח לחרדים מודרניים. אפילו לא בפאתי העיר. וזאת למרות שיש ביקוש גדול ודרישה של הורים רבים! אז אין לחרדי המודרני ברירה, אלא לשלוח למוסדות שמחייבים אותו להירשם עם מספר "כשר".
כשתהיה פה באמת מדינה חופשית עם זכויות הפרט, בלי כפייה של עסקנים חרדיים, אז ממש לא יהיה אכפת לי מה יקרה עם הקווים הכשרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 00:14 |
|
| |
יתכן שפניה לבג"ץ תפתור לך את זה שאין אצלכם ממלכתי חרדי, או אולי יש ממלכתי תורני שיתאים לכם ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 03:42 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | משהו חייב אותך להיות בקומה הכשרה??? תשאר עם המכשיר שלך, ועזוב את מי שגם ככה עם כשר לנפשו... הוא מסתדר בלעדיך טוב מאד... נשלח מהאנדרואיד שלי
עוד פעם הוויכוח הזה ? כן. מחייבים אותי. העסקנים לא נותנים לפתוח בערים החרדיות מוסדות חינוך ממ"ח לחרדים מודרניים. אפילו לא בפאתי העיר. וזאת למרות שיש ביקוש גדול ודרישה של הורים רבים! אז אין לחרדי המודרני ברירה, אלא לשלוח למוסדות שמחייבים אותו להירשם עם מספר "כשר".
כשתהיה פה באמת מדינה חופשית עם זכויות הפרט, בלי כפייה של עסקנים חרדיים, אז ממש לא יהיה אכפת לי מה יקרה עם הקווים הכשרים. |
|
ומה מחפש כבודו בעיר חרדית? אולי תניח לחרדים, והחרדים יניחו לנפשך, תגור במקום המתאים לך, שם ישנם בתי ספר כאוות נפשך יא יצור כלאים שלא יכול להניח לחרדים, וגם לא לתת להם לנוח
אתה קורא מושחתים לנציגי היהדות החרדית אבל האמת היא שהם מייצגים בנושא זה מאות אלפי חרדים שרוצים להיות סגורים עם הטלפון הכשר, ושלא יתערב בתוכם זר כמוך מתחזה, שרוצה לשלוח את ילדיו לתלמודי התרה תוך כדי התחזות שהטלפון שלך כשר אז בעצם אתה קורא מושחתים למאות אלפי חרדים שכל רצונם הוא, שהמחנה שלהם יהיה טהור, ושאחד כמוך לא יתערב שם האם אתה תוהה לפעמים מי כאן המושחת והנוכל?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 09:01 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  |
פני הדור כפני הכלב.
ומה שעוד יותר מדהים הוא שהעסקנים המחליטים באופן שרירותי אלו קווים יחסמו ואלו לא (מה שחוסם לציבור התמים והפראייר קווים חיוניים, קווי ווצאפ קולי משפחתיים ועוד), הם בעצמם מחזיקים אייפון וגם לא מתביישים בכך... |
|
ומה שעוד יותר מדהים הוא שהעסקנים המחליטים באופן שרירותי אלו קווים יחסמו ואלו לא (מה שחוסם לציבור התמים והפראייר קווים חיוניים, קווי ווצאפ קולי משפחתיים ועוד), הם בעצמם מחזיקים אייפון וגם לא מתביישים בכך...
בזה אני מסכים איתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 11:02 |
|
| |
החרדים היו מאז ומעולם קבוצה שחיה על פי רבנים, ותמיד היה הויכוח כמה זה רבנים וכמה העסקנים שולטים בכיפה..
אי אפשר לדרוש דמוקרטיזציה מלאה, זה חלק מהבחירה להיות חרדי.
החוק חשוב, כי החרדים ככלל רוצים בקומה כשרה. וזה שהם חוסמים טלפונים לפי שיקול דעת מושחת ואינטרסנטי - בכך יש להילחם, דרך הרבנים (כגון ועדת רבנים מתחרה לזו הקיימת) וגם כל דרך שהיא, כל עוד היא לא שופכת את התינוק עם המים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 13:50 |
|
| |
אולי במקום לדבר בשמם של מאות אלפי חרדים, פשוט... תניחו להם לבחור מה הם רוצים? הרי זה כל הקטע של הניוד, לא? אדם שירצה מכשיר כשר, יוכל להמשיך להחזיק בו. בחור לא יוכל לנייד מספר ללא הסכמת הוריו. מה הבעיה? עוד חודש תהיה רפורמה, בואו נראה מה מאות אלפי חרדים יעשו! מי לא ירצה סים מוזל עם הודעות sms חיוניות (שכבר לפני 15 שנה קיבלו את אישור הרב אלישיב, אבל העסקנים החליטו שלא), נגן ומצלמה שאין בהם שום דבר רע, מכשיר במאה שקל מעלי אקספרס (עם חותמת של ועד הרבנים...) שלא נחסם כל שני וחמישי בגלל שטות כלשהי.... איזה אדם שפוי מעוניין שיכפו עליו משהו? כבר כיום, חסידות קרלין וחסידות חב"ד חיים בשקט ובשלווה עם מכשירים חכמים מסוננים, לקרלין יש את הבד"ץ של קרלין, לחב"ד יש נטספארק במסלול מיוחד באישור רבני חב"ד, מה רע? מה קרה להם? אין שום זיהוי לפי מספר, אין אמצעי כפיה שמזכירים אינקויזיציה... זאת בניגוד לציבור החרדי הכללי שמחזיק שני קוים במקביל (נתונים בדוקים של משרד התקשורת על למעלה מ50 אחוז, נתונים שקיבלו אישור ע"י מנהל בכיר בפלאפון שהתראיין לתוכנית טלויזיה) מחנך את הילדים לצביעות ובנוסף גם לא טורח לסנן את הפלאפון, כי בשביל מה. העיקר שכלפי חוץ מנופפים במכשיר הכשר. ככה יוצא מצב שחבר כנסת חרדי מצייץ בטוויטר שלו נגד הרפורמה של שר התקשורת... אפילו בלי לשים לב לאבסורד. הצביעות היא כל כך עמוקה, גדל פה דור שלם של צבועים. העסקנים שהשתלטו על העסק לחצו את כולם לפינה, מחוסר ברירה מאות אלפי חרדים מחזיקים מכשירים פסולים בכיס. נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 15:45 |
|
| |
| אליבא כתב: |  | אולי במקום לדבר בשמם של מאות אלפי חרדים, פשוט... תניחו להם לבחור מה הם רוצים? הרי זה כל הקטע של הניוד, לא? אדם שירצה מכשיר כשר, יוכל להמשיך להחזיק בו. בחור לא יוכל לנייד מספר ללא הסכמת הוריו. מה הבעיה? עוד חודש תהיה רפורמה, בואו נראה מה מאות אלפי חרדים יעשו! מי לא ירצה סים מוזל עם הודעות sms חיוניות (שכבר לפני 15 שנה קיבלו את אישור הרב אלישיב, אבל העסקנים החליטו שלא), נגן ומצלמה שאין בהם שום דבר רע, מכשיר במאה שקל מעלי אקספרס (עם חותמת של ועד הרבנים...) שלא נחסם כל שני וחמישי בגלל שטות כלשהי.... איזה אדם שפוי מעוניין שיכפו עליו משהו? כבר כיום, חסידות קרלין וחסידות חב"ד חיים בשקט ובשלווה עם מכשירים חכמים מסוננים, לקרלין יש את הבד"ץ של קרלין, לחב"ד יש נטספארק במסלול מיוחד באישור רבני חב"ד, מה רע? מה קרה להם? אין שום זיהוי לפי מספר, אין אמצעי כפיה שמזכירים אינקויזיציה... זאת בניגוד לציבור החרדי הכללי שמחזיק שני קוים במקביל (נתונים בדוקים של משרד התקשורת על למעלה מ50 אחוז, נתונים שקיבלו אישור ע"י מנהל בכיר בפלאפון שהתראיין לתוכנית טלויזיה) מחנך את הילדים לצביעות ובנוסף גם לא טורח לסנן את הפלאפון, כי בשביל מה. העיקר שכלפי חוץ מנופפים במכשיר הכשר. ככה יוצא מצב שחבר כנסת חרדי מצייץ בטוויטר שלו נגד הרפורמה של שר התקשורת... אפילו בלי לשים לב לאבסורד. הצביעות היא כל כך עמוקה, גדל פה דור שלם של צבועים. העסקנים שהשתלטו על העסק לחצו את כולם לפינה, מחוסר ברירה מאות אלפי חרדים מחזיקים מכשירים פסולים בכיס. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
איזה יופי שכל צד כאן אומר "תניחו למאות אלפי חרדים לנהוג כרצונם" זה טוען "מאות אלפי חרדים רוצים קו לא כשר במסווה כשר" וזה טוען "מאות אלפי חרדים רוצים קהילה הומוגנית עם קוים כשרים ומי שלא בא לו שיצא מהקהילה ויפסיק להתחזות"
והאמת היא, עם ישראל אף פעם לא חי איך שבא לו, ברוך שמסר עולמו לשומרים, תמיד גזרו הרבנים ושמרו על קצות המחנה שלא יעשו מה בא להם
וסתם שאלה, מה היית חושב אילו היית פותח חיידר או כל מוסד, ואתה רוצה שיבואו אליו רק ילדים מבתים שמרנים, האם גם אז היית דוגל בזכותם של הורים לשבש לך?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 15:54 |
|
| |
אז לפי איש_חשוב כמה עשרות אחוזים מהעיר צריכים לעזוב את העיר כדי לקבל את הצרכים הבסיסיים שלהם. כי מבחינתו העיר שייכת בטאבו אך ורק לחרדים שמרנים. חרדים מודרניים צריכים לצאת החוצה. לפי ההיגיון המעוות הזה צריך לסלק מבני ברק ואלעד את כל הלא-חרדים שחיים שם ולא לספק להם את צורכיהם. וצריך לדרוש מהריכוזים החרדיים בערים חילוניות שיפנו את מקומם..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 16:13 |
|
| |
אולי תסביר לנו למה אתה צריך לגור דווקא בתוך בני ברק, ואז צריך לפתוח לך שם בית ספר לילדים שלך כמה פשוט שתעבור לגור עם אנשים שחושבים כמוך מתנהגים כמוך, ויש שם כבר בית ספר מוכן עם חברים "טובים" לילדיך אגב, אני לא בטוח שהריקבון חצה את ה10%
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 16:49 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| אליבא כתב: |  | אולי במקום לדבר בשמם של מאות אלפי חרדים, פשוט... תניחו להם לבחור מה הם רוצים? הרי זה כל הקטע של הניוד, לא? אדם שירצה מכשיר כשר, יוכל להמשיך להחזיק בו. בחור לא יוכל לנייד מספר ללא הסכמת הוריו. מה הבעיה? עוד חודש תהיה רפורמה, בואו נראה מה מאות אלפי חרדים יעשו! מי לא ירצה סים מוזל עם הודעות sms חיוניות (שכבר לפני 15 שנה קיבלו את אישור הרב אלישיב, אבל העסקנים החליטו שלא), נגן ומצלמה שאין בהם שום דבר רע, מכשיר במאה שקל מעלי אקספרס (עם חותמת של ועד הרבנים...) שלא נחסם כל שני וחמישי בגלל שטות כלשהי.... איזה אדם שפוי מעוניין שיכפו עליו משהו? כבר כיום, חסידות קרלין וחסידות חב"ד חיים בשקט ובשלווה עם מכשירים חכמים מסוננים, לקרלין יש את הבד"ץ של קרלין, לחב"ד יש נטספארק במסלול מיוחד באישור רבני חב"ד, מה רע? מה קרה להם? אין שום זיהוי לפי מספר, אין אמצעי כפיה שמזכירים אינקויזיציה... זאת בניגוד לציבור החרדי הכללי שמחזיק שני קוים במקביל (נתונים בדוקים של משרד התקשורת על למעלה מ50 אחוז, נתונים שקיבלו אישור ע"י מנהל בכיר בפלאפון שהתראיין לתוכנית טלויזיה) מחנך את הילדים לצביעות ובנוסף גם לא טורח לסנן את הפלאפון, כי בשביל מה. העיקר שכלפי חוץ מנופפים במכשיר הכשר. ככה יוצא מצב שחבר כנסת חרדי מצייץ בטוויטר שלו נגד הרפורמה של שר התקשורת... אפילו בלי לשים לב לאבסורד. הצביעות היא כל כך עמוקה, גדל פה דור שלם של צבועים. העסקנים שהשתלטו על העסק לחצו את כולם לפינה, מחוסר ברירה מאות אלפי חרדים מחזיקים מכשירים פסולים בכיס. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
איזה יופי שכל צד כאן אומר "תניחו למאות אלפי חרדים לנהוג כרצונם" זה טוען "מאות אלפי חרדים רוצים קו לא כשר במסווה כשר" וזה טוען "מאות אלפי חרדים רוצים קהילה הומוגנית עם קוים כשרים ומי שלא בא לו שיצא מהקהילה ויפסיק להתחזות"
והאמת היא, עם ישראל אף פעם לא חי איך שבא לו, ברוך שמסר עולמו לשומרים, תמיד גזרו הרבנים ושמרו על קצות המחנה שלא יעשו מה בא להם
וסתם שאלה, מה היית חושב אילו היית פותח חיידר או כל מוסד, ואתה רוצה שיבואו אליו רק ילדים מבתים שמרנים, האם גם אז היית דוגל בזכותם של הורים לשבש לך? |
|
המציאות היא ש15 שנה עושים שני העסקנים האלה מה שבראש שלהם, בלי לקבל תכתיבים מאף אחד. הרבנים שאמורים לייצג את ועדת הרבנים, התנערו ממנה מזמן. אז על איזה רבנים אתה מדבר? כל השנים כולם שתקו להם, וגם השתיקו כל מי שדיבר נגדם. רק אחרי הרפורמה פתאום נזכרו ביתד שהועדה הזאת מושחתת ואין שום 'רבנים' מאחריה. אז קודם כל, לא מדובר ברבנים, אלא בעסקנים שפשוט הכתיבו לכל עם ישראל קו שמרני מאוד שמגיע מחסידות מאוד מסויימת. אני לא נכנס למה שקורה בחסידות הזאת, זה לא הענין שלי. אבל ברור שמה שמתאים לחסידות הזאת, לא מתאים לכלל ישראל. והתוצאה: יותר ממחצית הציבור החרדי כבר עם סמארטפונים בכיס... ומפה לשאלה, על איזה "קצות המחנה" אתה מדבר? קצות המחנה הם אלה שעדיין מחזיקים מכשיר כשר ללא מכשיר נוסף לצידו! וגם הם עסוקים כל היום בקומבינות, איך אפשר לפרוץ את המכשיר לקבלת sms או דברים אחרים. בזמנו היתה בעיה קשה של טלויזיה, ואחרי הסברה נאותה, כמעט ולא היה בית חרדי אחד עם טלויזיה. בלי פיקוח, בלי מספר כשר לזיהוי, בלי כלום. אנשים מרצונם החופשי הבינו שטלויזיה זה אסור. בדיוק כמו שהיום עשרות אלפי אנשים מתקינים סינון כי הם רוצים מכשיר נקי. הרבנים אכן שומרים על עם ישראל אבל לא ע"י כפיה או אינקויזיציה אלא הסברה נאותה. הרבנים הסכימו לאשר סמארטפונים כשרים, ונתנו להם חותמת בד"ץ. אבל העסקנים לא הסכימו. נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
|