זעזוע ומחאה גדולה על ביזוי ה"ממשיך", צעקו לעברו שחצן גנב נתת הוראות לציבור על דעתך בלבד
זעזוע ומחאה גדולה על ביזוי כבוד התורה. בליל שבת קודש הלך הגאון רבי יצחק שאול (שוקה) קניבסקי יחד עם הרבנית והילדים ברחוב חזון איש. מספר אנשים מבוגרים (לדברי עדי ראיה: כבני 60 פלוס) התחילו לצעוק עליו "שחצן, גנב. כולם אומרים שאבא שלך לא היה בעניינים כבר כמה שנים ונתת הוראות לציבור על דעתך בלבד" הבנים ר' יענקי ור' שלומי נעמדו להגן על אביהם והשתיקו את המלעיזים
(בעולמם של חרדים)
נשלח ב-30/6/2022 22:43
נוירולוג,
לא משנה האם הדברים נכונים או לא, מה שברור הוא שאל תוריד את הרמה שלך להביא ציטוטים מהשאולזונה....
נשלח ב-1/7/2022 00:24
פרעות ושבת תמיד הולך ביחד, השאלה אם יש איזה גערער לשעבר שהסריט את האירוע
כשזה נגד גור, הנוכל מתלונן על הבאת דברים משואלזול...
נשלח ב-1/7/2022 00:48
נוירולוג כתב:
הלך הגאון רבי יצחק שאול (שוקה) קניבסקי ברחוב
מזויף מתוכו
נשלח ב-1/7/2022 01:24
נוירולוג בן 60 פלוס?
נשלח ב-1/7/2022 01:55
ולשרה_בן
רק להזכיר לקוראים שפותח האשכול הצבוע התלונן בעבר נגד אלו שהעלו לפה כתבות משאולזון.
נשלח ב-1/7/2022 03:19
נוירולוג כתב:
זעזוע ומחאה גדולה על ביזוי כבוד התורה. בליל שבת קודש הלך הגאון רבי יצחק שאול (שוקה) קניבסקי יחד עם הרבנית והילדים ברחוב חזון איש. מספר אנשים מבוגרים (לדברי עדי ראיה: כבני 60 פלוס) התחילו לצעוק עליו "שחצן, גנב. כולם אומרים שאבא שלך לא היה בעניינים כבר כמה שנים ונתת הוראות לציבור על דעתך בלבד" הבנים ר' יענקי ור' שלומי נעמדו להגן על אביהם והשתיקו את המלעיזים
(בעולמם של חרדים)
כשמדובר בשאולזון, יכול להיות אי אלו שינוים קלים בסיפור משהו כמו.. לא מדובר ברב יצחק שאול קנייבסקי אלא בר' שאול לא מדובר במספר אנשים מבוגרים אלא בבני 16 לא צעקו רק הרביצו
בקיצור, מי שממש רעב יכול ללכת לאכול כל יום את הלוקשים של שאולזון אבל רק לדעת שמדובר במשל בלבד
נשלח ב-1/7/2022 08:42
שמתי לב שבאמצע הידיעה יש סוגריים עם פירוט "לפי עד ראיה". רק אשמח לדעת על סמך מה שאר התוכן...
על סמך הפוזיציה והשקרים כמובן. זה כל היופי שיש לפנינו. כדי להכניס שקרים מפוזיציה, מספיק למצוא אתר כלשהו שיביא את השקר מהפוזיציה שלו. ואח"כ השקרן רוחץ בנקיון כפיו.
נשלח ב-1/7/2022 09:43
קלעפער כתב:
מה קרה? לא לקחת כדור הבוקר?
אולי תספר לנו איפה ראית אותי מגן על גור?
נשלח ב-1/7/2022 12:38
אני מופתע מכך שהחברים במקום להזדעזע ולמחות על הפגיעה בממשיך מתעסקים בזוטות מאיפה הגיעה הידיעה או מי העלה אותה לכאן, ירידת הדורות.
מילה לגבי שאולזון, הוא לכשלעצמו כמובן אינו מקור אמין (על אף שאצל שונאי גור הוא אמין מאוד ודברים שעלו ממנו ושכמותו אכלו כאן בתיאבון ובשקיקה עצומה) , אך יש דברים שבכל המקומות האחרים מסתירים (אין באמת תקשורת אמיתית גם לא אצל החרדים) והוא כן מעלה ב"זכות" העובדה שהוא מעלה לא מעט דברים שאנשים שולחים אליו.
בכל מקרה, כפי שכתבתי לעיל, יש להתמקד בעיקר, מה שהילדים, הנכדים, הפוליטיקאים עשו ממרן שר התורה הדברים ידועים אך מאחר וכלל ישראל הסכים שר' שאול הוא הממשיך, יש למחות על ביזוי כבוד התורה. אין לי ספק שמתפללי בית המדרש לדרמן יקיימו יום תפילה על ביזוי רבם גדול.
נשלח ב-1/7/2022 14:01
נוירולוג, אני מוכן להתערב אתך על כל שתבקש, שאתה בעצמך לא הבנת מה כתבת בהודעה האחרונה....
מה קרה? לא לקחת כדור הבוקר?
אולי תספר לנו איפה ראית אותי מגן על גור?
תודה על התזכורת לקחת את הכדור.
פעם, מספרים בירושלים, נכנס הבלן לזופניק וצעק "דער נאר זאל ארויס גיין פון מקוה" (שהטיפש יצא מהמקוה) ואז נזעק יהודי אחד "אבל שילמתי"...
היה רגוע, הכוונה הייתה לניורולוג...
נשלח ב-1/7/2022 17:14
קלעפער
נוירולוג כתב:
אני מופתע מכך שהחברים במקום להזדעזע ולמחות על הפגיעה בממשיך מתעסקים בזוטות מאיפה הגיעה הידיעה או מי העלה אותה לכאן, ירידת הדורות.
מילה לגבי שאולזון, הוא לכשלעצמו כמובן אינו מקור אמין (על אף שאצל שונאי גור הוא אמין מאוד ודברים שעלו ממנו ושכמותו אכלו כאן בתיאבון ובשקיקה עצומה) , אך יש דברים שבכל המקומות האחרים מסתירים (אין באמת תקשורת אמיתית גם לא אצל החרדים) והוא כן מעלה ב"זכות" העובדה שהוא מעלה לא מעט דברים שאנשים שולחים אליו.
בכל מקרה, כפי שכתבתי לעיל, יש להתמקד בעיקר, מה שהילדים, הנכדים, הפוליטיקאים עשו ממרן שר התורה הדברים ידועים אך מאחר וכלל ישראל הסכים שר' שאול הוא הממשיך, יש למחות על ביזוי כבוד התורה. אין לי ספק שמתפללי בית המדרש לדרמן יקיימו יום תפילה על ביזוי רבם גדול.
יש מצב שכבודו לא יודע מה פירוש המילה "לעיל"?
נשלח ב-2/7/2022 22:19
יש מצב שכבודו יפסיק להטריל כמו תינוק שוב ושוב? יש מצב שכבודו יטפל באובססיה החולנית שלו לחפש לריב? יש מצב שכבודו יטפל בבעיות הרגשיות שיש לו מולי ויפסיק להוות מטרד לסביבה בכל אשכול שאני נוכח בו?