| נשלח ב-5/7/2022 18:50 |
|
| |
המון בחורים "חסידיים" מקבלים פני נתניהו בבואו לשבע ברכות אצל גפני
אדון גפני צודק. בגללם צריך להפרד מאגודת ישראל אלו מצביעי ליכוד ובן גביר פוטנציליים.
תוקן על ידי קרשינדו ב- 05/07/2022 18:51:57
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 19:17 |
|
| |
זה בחורים ש"סניקים. מה הקשר שלהם ליהדות התורה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 20:10 |
|
| |
עכשיו צפיתי שוב כדי להיות בטוח... במאה אחוז, היה שם מכל הסוגים... חסידים ליטאים וספרדים. מצחיק לראות שגם אחד כמוך שמתיימר להיות ראש ליברלי ופתוח, את הגזענות שינקת מחלב אמך אי אםשר להסיר מהdna נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 20:21 |
|
| |
אל תתעצבן, ככה זה תמיד העין רואה תמיד מה שהיא רוצה לראות
קרשינדו לוטפק, ולכן הוא רואה שם רק את החסידים
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 20:36 |
|
| |
פסתםנחמד צפיתי שוב ושוב ןאולי תספר לנו כמה חסידים ספרת שם?
איש חשוב צר לי שהבנת שאני ליטוואק אבל ממש ממש ממשא לא. אפילו טיפת הערכה או הבנה אין לי לשום ליטווק שהשנאה לחסידים זה המוטו שלו
ועכשיו תקרא שוב מה כתבתי למעלה
תוקן על ידי קרשינדו ב- 05/07/2022 20:38:01
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 20:45 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 20:53 |
|
| |
ומי שמצביע לש"ס?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 21:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 23:21 |
|
| |
חסידים אפשר לזהות בקלות. איך אפשר לזהות שמישהו הוא ליטאי ולא ספרדי? יש לא מעט ספרדים בהירים, ובחושך הרבה יותר קשה לזהות.
בכל אופן, לפי סקרים הש"סניקים שרופים על ביבי, האשכנזים מעריכים את ביבי אבל לא שרופים עליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2022 00:29 |
|
| |
נו באמת אי אפשר כבר לדעת היום מה נכתב בציניות ומה לא תבוא כמו בנאדם, למה כל דבר בהפוך על הפוך
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2022 01:17 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | נו באמת אי אפשר כבר לדעת היום מה נכתב בציניות ומה לא תבוא כמו בנאדם, למה כל דבר בהפוך על הפוך |
|
היה אפשר להבין בקלות, גם בלי לראות את הסרטון. ההנחה היא שב7 ברכות של גפני יהיו בעיקר ליטאים, והנציג היחיד של החסידות השנואה יהיה אדון גפני בעצמו.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2022 11:30 |
|
| |
הערצה לביבי התפתחה לאחר שגדולי ישראל פסלו כל מועמד אחר לראשות הממשלה. "אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי קיר" ?!, אחרת, מה ראו גדולי ישראל לפסול את גנץ שהוא מועמד מסורתי לעומת ביבי שהוא חילוני?! אז תחילה "זעקו הגדולים ביבי ביבי"
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2022 11:34 |
|
| |
הערצה? הם הגיעו לחתונה כדי לשמח חתן וכלה, ונקלעו לפגישה עם אח"מ. היו צריכים לסנן אותו? מה רע בלפרגן?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2022 13:10 |
|
| |
אולי היו צריכים לעשות לביבי מה שעשו לו כשהגיע לחתונה בכפר חבד לפני ההתנתקות. כנראה אז היה מוצדק שיגיעו "הרבה בחורים חסידיים" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2022 14:05 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | הערצה לביבי התפתחה לאחר שגדולי ישראל פסלו כל מועמד אחר לראשות הממשלה. "אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי קיר" ?!, אחרת, מה ראו גדולי ישראל לפסול את גנץ שהוא מועמד מסורתי לעומת ביבי שהוא חילוני?! אז תחילה "זעקו הגדולים ביבי ביבי" |
|
ראשית אי אפשר להשוות את הכריזמטיות של נתניהו לזו של גנץ (שאין לו בכלל), כל הקריירה המפוארת של גנץ בנויה על כל מיני אין ברירה, הוא לא הגיע לאן שהגיע בזכות הכישורים או הפופולריות שלו.
שנית, לצעירים דהיום שאינם מושפעים רק מהיומונים החרדים כפי שהיה בעבר, יש כבר מושגים, הם מעורים, יש להם גם דעות, והם נוטים ימינה, יש להם גם חוש ריח, ומה לעשות שלגנץ יש ריח של שמאלן קיצוני, גם אם משווקים לנו אותו משרדי יחסי הציבור בתור "מרכז".
במה מתבטאת המסורתיות של גנץ? בזה שהוא מניח תפילין לפעמים ודואג להצטלם? הבן אדם שייך למחנה הפרוגרסיבים שמעדיפים את הישראליות על היהדות, מה שאי אפשר לומר על ביבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2022 15:57 |
|
| |
אם לצעירים היה "חוש ריח" הם היו בורחים מביבי כי-הוא שמאלן עם קבלות. במקורות כבר נאמר "בניין נערים סתירה" ביבי מניח תפילין רק בחול המועד ולכן לא ניתן לצלם אותו עם התפילין משום שהוא גם תלמיד חכם אז הוא יודע שמניחים בצנעה. למחנה, שגנץ מייצג צילום עם תפילין עלול להזיק ולא להיפך ואל תגיד לי הפוך על הפוך. ישראל היא לא מונרכיה, או חסידות שלעיתים ממנים אנשים בחוסר ברירה, בצה"ל זה לא עובד כך. ואם ביבי מינה שר ביטחון שהוא לא ראוי זאת אומרת שביבי מונע משיקולים זרים?! ולכן הוא פסול לשיטתך. שנית אם גנץ יצטרך לציבור הימני הוא לא יוכל לעשות מה בא לו לעומת ביבי שהוא כן מבצע מדיניות שמאל בכל המובנים :כי מה שמותר לימני אסור לשמאלני.
|
|
|
|
|