| נשלח ב-10/7/2022 14:02 |
|
| |
סופו של בלון נפוח להתפוצץ - יועז הנדל
לפני מספר חודשים הרגיש את עצמו יועז בגג העולם, הוא הטיף מוסר לגדולי הרבנים והאדמורי"ם שהשפילו את עצמם לבוא לפניו, ונאם להם על עגלתו המלאה. והיום גדעון סער חותם על הסכם עם כחול לבן, יועז הנדל בחוץ, סער מכנס את המפלגה לדון בהסכם, והוא אפילו לא מעדכן את הנדל, ק"ו שלא קורא לו לדיון...
תוקן על ידי תם_יושב ב- 10/07/2022 14:30:42
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2022 14:28 |
|
| |
לפני שבר גאון. או להיפך: לאחר גאון - שבר. תסמונת אני אנווט. אין אני והוא וכו'...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2022 15:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2022 15:37 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2022 16:34 |
|
| |
גורמים במערכת הפוליטית הזכירו כי גנץ מאשים את הנדל בהכשלת ממשלתו בסבב הבחירות השני ב-2020, ואילו בין סער להנדל עלו בשנה האחרונה חילוקי דעות על נושאים עקרוניים מבחינתם. ערוץ 7 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2022 17:04 |
|
| |
אם יהיה איזה התפתחות פוליטית לרעה בכיוון של ליברמן, אזי יש כאן הפיכה מושלמת מאת ה'. נקווה ונייחל!!
בינתיים צריך יותר תפילה וביטחון מאשר שמחה בנפול אויביך
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2022 17:07 |
|
| |
אחלה איחוד הימין של סער יחזור לאילת כי הוא לא יצביע לגנץ השמאלני שרודף אחרי אבו מאזן ומפנה התנחליות השמאל של גנץ יברך לעבודה בגלל סער הימני
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2022 17:10 |
|
| |
האיחוד בין גנץ לסער, הוא לכאורה היזק אלקטוראלי למחנה נתניהו.
גנץ, היה מתאחד עם נתניהו. גנץ+סער, מראשי והוגי מחנה רל"ב. כבר לא. וזה אומר שאופציית האיחוד נמוגה לכאורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2022 18:37 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | האיחוד בין גנץ לסער, הוא לכאורה היזק אלקטוראלי למחנה נתניהו.
גנץ, היה מתאחד עם נתניהו. גנץ+סער, מראשי והוגי מחנה רל"ב. כבר לא. וזה אומר שאופציית האיחוד נמוגה לכאורה. |
|
גנץ מלא טינה על נתניהו. גנץ שמאלני, ככה שזה לא שייך שיתאחדו. גם סער הוא שמאלני למדי. מצא מין את מינו ויפה לו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2022 18:38 |
|
| |
הליכוד בתגובה לאיחוד בין גדעון סער לבני גנץ ; לא מתערבים באיך השמאל מחלק את הקולות שלו ... דפנה ליאל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2022 18:50 |
|
| |
הגאוותן מתגאה בגאווה שלו
שר התקשורת יועז הנדל בדף הפייסבוק: חברות וחברים יקרים, אני מקבל היום מאות פניות, חלקן של תמיכה וחלקן של שמחה לאיד. עוד ארחיב בהמשך, אבל לעת עתה אני חייב להבהיר משהו: אני גאה בזה שהתנגדתי לישיבה עם המשותפת בסבב ג'. זה בעיני מזיק למדינת ישראל ולדו קיום. השנה האחרונה הוכיחה שאין דבר כזה "הצבעה אחת" כמו שאמרו לי מומחים פוליטיים בזמנו. מי שמפחד שאתנגד שוב - צודק. אתנגד שוב. אני מבין שגם היה איום מצד החרדים על נוכחותי ברשימה. גם בזה אני גאה. קיבלתי החלטות קריטיות והיסטוריות לטובת האזרחים החרדים בזמן שהפוליטיקאים החרדים עבדו למען העסקנים. זה חלק ממהלך של שבירת האוטונומיות במדינת ישראל וכולי גאווה שלא נכנעתי לעסקנות ולא לדחיית החלטות שנגררות המון שנים. כפי שאמרתי, אעבוד קשה בשביל שקולות הימין הממלכתי יהיו בעלי ייצוג מכובד בכנסת הבאה. מבטיח לעדכן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2022 19:08 |
|
| |
אגב - מה שמשתמע פה ובצדק זה שבניגוד לרושם, לא שסער רצה אבל גנץ התעקש. שני הצדדים ויתרו על הנדל. עמית סגל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2022 19:13 |
|
| |
איזה קטע מוזר שהנדל בא לעזור לחרדים.. והחרדים התחננו לפניו בבקשה שיפסיק "לעזור" להם.. ועכשיו ממש שונאים אותו על הנסיון לעזרה
למי הנדל "יעזור" בסיבוב הבא?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2022 21:14 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2022 23:36 |
|
| |
גנץ וסער דיברו העבר בצורה הברורה ביותר על ממשלת אחדות, ולא השמיעו במילה אחת את שבועת האמונים המסורתית ל"עוון הידוע " של ישיבה עם נתניהו.
הערב נראה שממשלת אחדות בראשות גנץ ונתניהו קרובה מתמיד
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2022 23:42 |
|
| |
הנדל הוא תופעה נפוצה בפוליטיקה, ולא אתמה אם אין לזה כינוי במדעי המדינה. לצורך העניין, אקרא לו הכושי הפוליטי, ומי שרוצה - שייזכר בציפי ליבני, סתיו שפיר, אהוד ברק ועוד... הוא בסך הכל היה נוח מאוד לכמה פוליטיקאים שרצו שמות טובים כדי להתפרסם, ולצורך זה הוא שיווק את המצע הפוליטי בקול גדול לפני הבחירות. אחרי מסיבה, כשהפוליטיקאי הבין שאפילו את עצמו הוא בקושי מחזיק, כבר לא היה לו מקום ל"כושי הפוליטי" שלו והוא התקדם. הטיפשות הגדולה של הנדל הייתה, שהוא שיווק יותר מדי בעוצמה את המדיניות של הבוס שלו, ומה שיצא זה שהוא התלכלך עוד יותר מהבוס, ובינינו, מי שצריך היום לפרכס את סער לא ממש יכול לפנק את הנדל במקום ריאלי, בפרט אחרי שהוא כבר התלכלך. בפוטנציה לפוליטיקה לא חסרים אנשים לא פחות מוכשרים ומשווקים מהנדל, תבררו על יום טוב סמיה ונועם שליט. הנדל מוזמן לשבת איתם פלוס פופקורן ולהמשיך לפנטז על המבול הבא... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|