| נשלח ב-14/7/2022 14:55 |
|
| |
גנץ מקיף את הדרכים לביתר עילית בבניה פלסטינית ומנתק אותה מירושלים
תנועת רגבים בפייסבוק:
מתנה לביידן: ניתוק גוש עציון מירושלים והקמת מדינה פלסטינית
נתק בין גושי ההתיישבות לירושלים, הלבנה של מאות בתים בלתי-חוקיים, ואלפי דונמים לבניה חדשה, על אתרי מורשת, על צירי התנועה של המתיישבים ועל גדרות היישובים.
במסגרת המחוות לרשות הפלסטינית המתוכננות לקראת ביקורו של נשיא ארה"ב בימים אלו, פורסם כי יאושרו 6 תכניות מיתאר חדשות ליישובים פלסטיניים בכל מרחבי יהודה ושומרון.
התכניות כוללות הלבנה של מאות מבנים לא חוקיים וכן הרחבת היישובים באלפי דונמים לבניה נוספת. כך למשל בכפר בתיר, הממוקם בין שכונת גילה בירושלים לגוש עציון, מתוכננת הלבנה של למעלה מ-500 מבנים לא חוקיים והרחבת הכפר בכ 3,600 דונם נוספים (כגודלה של העיר אריאל). תוכנית זו תנתק למעשה את גוש עציון מירושלים ותהווה איום בטחוני על הנוסעים בכביש המנהרות, בציר העוקף לירושלים דרך הר גילה (ציר וואלג'ה) ובכביש המוביל לצור הדסה.
תכנית נוספת במזרח גוש עציון מאשרת הרחבה של הכפר כיסאן ב 615 דונם, תצמצם את הגישה ליישובי מזרח גוש עציון ותחסום אותם מלהתפתח בעתיד. כמו כן תכנית הרחבה לכפר פאקיקס אשר תחסום את הגישה ליישוב נגוהות בהר חברון.
אישורי תב"עות נוספים המתוכננים בבנימין ובשומרון כוללים תכנית בלב השומרון בצמוד לכביש 5 בין אריאל לרבבה וכן בחיזמה, סמוך לפסגת זאב, תכנית הרחבה לכיוון מזרח במאות דונמים.
את הקטסטרופה הזו חייבים לעצור מיד! סער, שקד, בנט, כהנא, אלקין, הנדל, אורבך, האוזר - נבחרתם בקולות הימין בהבטחה לשמור על ההתיישבות, הבאתם לנו את יאיר לפיד ראש הממשלה ואת בני גנץ שר הבטחון, באחריותכם לעצור את המהלך המטורף של הלבנת אלפי מבנים לא חוקיים, יצירת נתק בין גושי ההתיישבות לירושלים וקיבוע ההשתלטות הפלסטינית העבריינית על שטחי C. 
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 14/07/2022 15:14:01
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 14:57 |
|
| |

"מתנת פרידה" ממשלת בנט לפיד תושבים יקרים שלום, אתמול גילינו לתדהמתנו על מספר "מחוות" שינתנו לערבים לרגל ביקור הנשיא האמריקאי בארץ. אחת מהן היא הלבנת פלישות ומאחזים ערבים בלתי חוקיים בקנה מידה גדול. משמעות צעד זה היא יצירת נתק דה-פקטו בין גוש עציון לירושלים בצפון, והעברה חסרת תקדים של שטחי C ל B, ללא מחשבה קדימה, ללא הצדקה וללא תמורה.
בכפר בתיר, למשל, מתוכננים 500 מבנים לעבור הלבנה, והכפר עצמו יורחב ב 3,600 דונם. הנסיעה בכביש המנהרות, שגם היום סופג אבנים ובקבוקי תבערה, 'סבול אלפי מונים יותר לאחר שהערבים יבנו בצמוד אליו. תורשה בניה ערבית גם בצמוד לציר וולאג'ה ולציר המוביל לצור הדסה. גם יישובי מזרח גוש עציון יסבלו אם תאושר תוכנית להרחבת הכפר כיסאן ב 615 דונם.
מדובר בתוכנית מסוכנת והרסנית הנוגסת משטחי 0, חונקת את היישובים ומונעת את גדילתם, ומסכנת את הצירים. מעל לכל זה וראשית לכל, מדובר בחבלי מולדת שאין להעביר לשליטה של עם זר בשום מצב.
אנו, במועצה, נאבק בכל הכלים שבידינו נגד תוכנית זו, ונפעל בכל מישור על מנת לסכלה.
בברכה שלמה נאמן, ראש המועצה האזורית גוש עציון
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 14/07/2022 15:00:29
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 15:00 |
|
| |
אדון גנץ אולי תעשה את זה גם למודיעין עילית ואז אולי גפני ושות יבינו לאן הם הולכים
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 15:02 |
|
| |
בקצב הזה זה יגיע גם לבני ברק ח"ו..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 15:06 |
|
| |
מדובר בטירוף מוחלט! גנץ הגולם נותן לערבים להתפשט מערבה! ובכך הטרוריסטים מאגפים את ירושלים ממערב ומדרום!
כל מי שנוסע מבית שמש לביתר עילית עובר בשטח הזה! כל מי שנוסע מירושלים לביתר עילית עובר בשטח הזה (ובפרט הנוסעים דרך הוואלג'ה).
איך הנציגים החרדים שלנו שותקים ?? איך ?? אתם לא מבינים כמה זה מסוכן ?? זה לא אכפת לכם ??
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 14/07/2022 15:08:32
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 19:44 |
|
| |
שקט צרצרים. עדיין לא ראינו אפילו ציוץ בנושא לא מסער ולא מבנט ולא מהחכים החרדיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 19:49 |
|
| |
לה''ו. לצערי כולם ידעו שגורל ההתנחלויות 'המתונות' בביתר וגוש עציון יהיה כך יום אחד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 20:45 |
|
| |
אם הימין ימשיך להחרים את גנץ והוא יצטרך תמיכה מהמפלגות האנטי-ציוניות להרכבת הממשלה אזי מדובר רק בסנונית הראשונה. תכלס: לא ניתן להחרים אותו וגם לתבוע ממנו-התנהגות ימנית. הגיע הזמן שנבין שביבי נפסל ע"י חלק מהימין! וזה מה שעומד לרועץ לכל מחנה הימין.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 20:58 |
|
| |
איך הוא עושה את זה?
הוא לא מבין שמה שהוא עושה זה נגד האינטרסים הביטחוניים של מדינת ישראל?
אלו ההסברים ! ! !
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 14/07/2022 20:58:07
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 21:10 |
|
| |
רעיונוביץ אם יש לך קשרים עם ביבי, תבקש ממנו שיעשה על זה רעש גדול. וכל מי שיש לו קשרים לאיזה שהוא פוליטיקאי, תבקשו מהם שירעישו על זה שמיים וארץ. כי מה שגנץ הולך לעשות זה ממש סכנת נפשות. זה לשים מחבלים ממש על הכביש הראשי לאורך קילומטרים. סכנת נפשות כפשוטו ! חייבים לעצור את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 21:20 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | רעיונוביץ אם יש לך קשרים עם ביבי, תבקש ממנו שיעשה על זה רעש גדול. וכל מי שיש לו קשרים לאיזה שהוא פוליטיקאי, תבקשו מהם שירעישו על זה שמיים וארץ. כי מה שגנץ הולך לעשות זה ממש סכנת נפשות. זה לשים מחבלים ממש על הכביש הראשי לאורך קילומטרים. סכנת נפשות כפשוטו ! חייבים לעצור את זה. |
|
סורי, אין לי קשרים עם ביבי, ממש לא
אין לי כל קשר גם עם סביבתו הקרובה וגם לא עם סביבתו הרחוקה.
אני מעריך אותו מאוד מאוד, כמו שמעריכים אותו מיליוני ישראלים,
ואם תשלח מכתבים לכל מיני פוליטיקאים,
יש סיכוי שמישהו מעוזריהם יקרא את זה,
ואולי בפריימריז בליכוד שמתבצע עכשיו מישהו ייקח את זה לתשומת ליבו.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2022 21:14 |
|
| |
גנץ הוא איש שמאל מובהק באופן מסורתי הוא נלחם בהתיישבות היהודית ומתעמר במתיישבים, ומאידך מעודד כיבוש פלסטיני. למה לא שומעים את החרדים בביקורת עליו? בערך מאותה סיבה שהתקשורת השמאלנית לא תשמיע ביקורת על מי שהיא חפצה ביקרו.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2022 23:01 |
|
| |
נראה לי שרגבים טועים (או מטעים) כשהם מפרידים בין אישורי הבניה לבין "הרחבה" של היישובים. הם לא יורחבו באלפי דונמים כמו שנכתב וכמו שזה נראה במפה. השטחים האלה הם אדמות פרטיות מיושבות בשטחי c שבאותם כפרים וזה לא באמת משנה את הגאוגרפיה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2022 23:05 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | גנץ הוא איש שמאל מובהק באופן מסורתי הוא נלחם בהתיישבות היהודית ומתעמר במתיישבים, ומאידך מעודד כיבוש פלסטיני. למה לא שומעים את החרדים בביקורת עליו? בערך מאותה סיבה שהתקשורת השמאלנית לא תשמיע ביקורת על מי שהיא חפצה ביקרו. |
|
בטח בדקת כמה תוכניות אושרו ליישובים יהודים בכל פעם שהוא כינס את מת"ע, לפני שהגעת למסקנה הזאת. מרגש לראות את הדאגה שלך להתיישבות, אתה מוזמן לקפוץ לביקור ולהתרשם מקרוב (לא נספר לאדמו"ר) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2022 23:15 |
|
| |
זה שתדחף בכל תגובה את האדמו"ר בלי שום קשר לנושא או לאשכול, לא עוזר להוכיח את צדקת טענותיך, אלא להיפך.
לגופו של עניין, אתה מבלבל את המוח, כולנו יודעים מה גנץ והשמאל חושבים על ההתיישבות, על הפלסטינים, כולנו רואים את ההתעמרות של גנץ בהתיישבות ובמתיישבים, כולנו שומעים את הקולות של המתיישבים וראשי התיישבות ומה הם אומרים על גנץ בנושא הזה, אז עשה טובה ולוקשים תמכור לעצמך.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2022 09:03 |
|
| |
סורי אבל אין לי טיפת רחמים על המזרוחניקים!! הם בחרו באיש שמינה את גנץ לשר בטיטחון ונתן לו שנה שלימה להתעלל במתנחלים
שנה שלמה הם שתקו כי היה כיף להם לראות שהחרדים בחוץ וכהנא זורק אותם מכל המשרות הם יכלו לבנות ממשלת ימין על מלא אבל העדיפו לנסות למצוא חן בעיני החילונים והתקשורת
אגב אל תחיו באשליה שביבי יעשה אחרת.... הוא היה שם 15 שנה ולא עשה כלום!! תוכנית פיאד לא נולדה אתמול
|
|
|
|
|