| נשלח ב-15/7/2022 13:08 |
|
| |
בני רבינוביץ מייצג את 'השקפה התורנית' של גדולי ישראל ?
לא מכיר את האיש. אבל משיטוט בטוויטר ובפייסבוק , מדובר באיש מבוגר (סבא לנכדים) שהוא אחד מהשופרות הארסיים ביותר נגד הליכוד בכלל ובנימין נתניהו בפרט. בנאדם שמזוהה כל כולו עם השמאל.
מצד אחד. (מועתק מויקיפדיה) שימש כמורה בבית הספר 'בית יעקב' בבאר שבע...
רבינוביץ עובד בעיתון יתד נאמן מאז הקמתו ב-1985, ככתב של תחומים שונים ולעיתים אף כעורך. הגיש בעבר את התוכנית השבועית "ביני ובינך" ברדיו קול ברמה[ ואת התוכנית "סוגרים שבוע" ברדיו קול חי. רבינוביץ שימש גם בתפקידים ציבוריים שונים ביניהם, עוזר פרלמנטרי של חבר הכנסת משה גפני, דובר הכינוס שבו נשא הרב שך את נאום השפנים והחזירים, ודובר חצרו של הרב אהרן יהודה לייב שטיינמן.
מצד שני (מועתק מויקיפדיה) דוגל בעמדות שמאל. בנובמבר 2021 פרסם בעיתון יתד נאמן מאמר המצדד בזכותם של תושבי חאן אל אחמר להמשיך ולהתגורר במקום. כמו כן כתב מאמר בבטאון "תלם - כתב עת לשמאל ישראלי".
בניגוד לימין המסורתי, ערכי השמאל מתאפיינים (אצל רובם ככולם) בבוז עמוק לערכי היהדות. בוז שמלווה בשנאה ושאט נפש של ממש. באמת באמת שלא מבין איך ייתכן שאיש שמאל מובהק 'בני רבינוביץ' , בנאדם שמחובר לשונאי התורה, שונאי הדת, משמש כעורך וכתב בעיתון 'יתד נאמן' המשמש כשופרה של היהדות החרדית? אני חולם? או שזה אמיתי?
תוקן על ידי momeir ב- 15/07/2022 13:10:28
תוקן על ידי momeir ב- 15/07/2022 13:11:48
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2022 14:20 |
|
| |
הוא כתב ביתד נאמן והוא מוסמך לייצג את הדעת תיירע לא פחות מאשר עמיתו למקצוע חיים ולדר ע"ה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2022 14:34 |
|
| |
אם היית מכיר אותו ואת צאצאיו, לא היית שואל שאלות, וד"ל...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2022 15:06 |
|
| |
עם ממשלות השמאל מילה היה מילה, הסכם היה הסכם. כל זה היה בעבר. לא ברור מה אתה מאדיר אותו כל כך, עוד כתב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2022 16:42 |
|
| |
הוא (בניגוד לחיים ולדר) לא כותב מאמרים השקפתיים כלליים
יש לו ביתד, מאמרים תחקירניים, רובם כמובן בענייני 'זעזוע וחרדה', בעיקר: תעשיית הזיופים, תעשיית הכשרות, תעשיית הקברים. זה התחום 'שלו' ביתד נאמן.
זה סוג של קצובר וחגי של המודיע והמבשר. מאמרים ממוקדי נושא.
כמדומני שאכן לפני עשרים שנה ויותר היה כן כותב קבוע וחלק אינטגרלי מצוות הכותבים ביתד
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2022 20:51 |
|
| |
היה תקופה שהיה לו עיתון (מקומון) שלו באזור הדרום.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2022 21:04 |
|
| |
momeir
| timobl כתב: |  |
אם היית מכיר אותו ואת צאצאיו, לא היית שואל שאלות, וד"ל... |
|
אז עוד יותר קשה לי. הרי אם רק נדמה שהאמא או האבא קצת 'מודרניים' , גם אם זה דמיונות ממש! לא יכניסו את הילד לחיידר. אז איך ייתכן שטיפוס שמחובר בהשקפותיו לשונאי היהדות השמאלנים מכניסים לכל בית חרדי ? מה קורה כאן? אפה 'הועדה הרוחנית' ? אפה 'ועד הרבנים' ? יעני, הכל חרטא... מתחיל להבין את החברות האמיצה של גפני עם טיפוסים כמו שלי יחימוביץ , מירב מיכאלי וכדו' היה לי הווא אמינא שלא מצביעים ג' בגלל גור נדלן. מתברר שיש סיבה הרבה יותר רצינית..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2022 21:16 |
|
| |
הוא נאה להם (ליתד) והם נאים לו
תוקן על ידי נוירולוג ב- 16/07/2022 21:21:26
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2022 21:56 |
|
| |
הוועדה בודקת אם הכתבה נקיה, ולא אם הכתב הוא ירא שמיים גדול או קטן, ודאי שלא פוסלים אם הוא שמאלני נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2022 07:35 |
|
| |
רבינוביץ היה עוזר פרלמנטרי של גפני לפני שלושים שנה... הוא לא כותב היום השקפה ביתד, הוא רק אחראי לכמה תחקירים איזוטריים, באמת לא ברור למה הוא עדיין כותב ביתד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2022 13:31 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
אם היית מכיר אותו ואת צאצאיו, לא היית שואל שאלות, וד"ל... |
|
דוקא יש לו בן אחד (אביגדור) שאני מאד מעריך הנער הזה למד ב"אור אלחנן" אבל אחרי שהוא הרגיש מיצוי, הוא לא הלך להיות שבאבניק על הברזלים הוא פתח מיזם "עבודות לחרדים" ועזר למאות אנשים למצוא פרנסה אחר כך למד תואר ראשון באו"פ וכיום אאל"ט הוא מנהל המגזר החרדי ב"מיקרוסופט". אשרי חלקו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2022 11:25 |
|
| |
אאא
|
|
|
|