| נשלח ב-20/7/2022 22:22 |
|
| |
האכזבה שלי
מאז קבלתי את הזכות הדמוקרטית לשלשל פתק לקלפי, תמיד הצבעתי ג' - יהדות התורה מן הסתם יכלתם לראות אזכורים לכך גם כאן. יהדות התורה- דגל התורה. נכון, אף פעם לא היה זה בגלל הנציגים החרדים, אלא קריאת גדו"י אולם הגיע מצב שאיני יכולה עוד!! איני יכולה!! ולא. זה לא בגלל החכ"ים האגודאים, לא, לא בגלל עילגות וחוסר רהיטות של.. (תמיד הפריע, אבל אז מה ? ) ולא שחיתות שלטונית, של.. .. וגם לא עושק גננות
אלא דווקא בשל הנציגים של המפלגה שמייצגת אותי (אמורה לייצג ) דגל התורה לא מזמן חזינו בתמונתה של גב' מירב מיכאלי מפזזת בשמחתו הפרטית של ח"כ גפני ואני תוהה : הכיצד? האם מישהו שמכניס לך חרב לבטן ומסובב אותה, תזמין אותו? תקבל אותו בחמימות ותרקוד איתו ? (לא הוא אישית כמובן) החמימות...החמימות.... עד ככה כהו עיניך בסבלם של אחיך ?? מירב מיכאלי ורפורמת "דרך שווה" שלה מצאה פתרון לכל בעיות התחבורה במדינה הכל יותר זול, הכל ממש שווה !! רק שבכלכלה כסף שמגיע למשהו אחד יוצא מכיסו של האחר, ובמקרה הספציפי הזה, כל הצרכנים.ות (לא שכחתי!) נהנים מהטבות, הנחות = דרך שווה. ואילו במגזר החרדי העלאת מחירים שערוריתית, יש ספונסר. המגזר החרדי - צרכני התחבורה הציבורית הגדולים ביותר, המשמעותיים ביותר, בצורה לא פרופורציונלית, לא מתקבלת על הדעת. (יש מחירי מטרופולין ויש פריפריה... כמובן שהערים החרדיות הצעירות ה"עשירות" שייכות למטרופולין ) משה גפני, אתה יושב בכנסת עם הקול שלי (!!) אם יש לך קשרים איתה - קשרים כ"כ חמים ונעימים(פיכס) נצל אותם לטובת ציבור בוחריך. אם אין לה השפעה / יכולת שיח איתה. מה ריקוד ה'מה יפית סביבה' ? סתם חנופה זולה?? במצב הנתון, אשה כמו מירב מיכאלי צריכה להיות מו-חר-מת .
זו רק דוגמא, ההרגשה שלי, ואולי היא סובייקטיבית -כנראה לא שאין שם מישהו ש-סתם אכפת לו מהציבור החרדי, לא דיבורי גבוהה גבוהה, לא עבודה אופזיציונית גרידא: החוק שהקואליציה רצתה לא עבר: הידד בפן המעשי. התמודדות מעשית, דיבורים - לא מעניין
גפני, אולי עיסוקך כל השנים בפרי הגליל / איכות הסביבה ושות' - בלבלו את חושיך, אולי תהית וחשבת לרגע שאתה מייצג את הפריפריה, ואת איכות הסביבה, ממש איש המוסר הדגול. ולא. אין לי בעייה עם זה, אדרבה בן אנוש איכותי יכול לעזור למכלול אנשים, למגוון נושאים. אלא שאצלך – זה על חשבון!! זה במקום. מה אתה מועיל לציבור שולחיך??
אני חרדית גרה בעיר חרדית, והדבר חורה לי מאד.
כככל הנראה לא אצביע ליהדות התורה. כחרדית, פעם ראשונה בחיי (ושוב: ככל הנראה) אצביע ש"ס
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2022 23:15 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2022 23:18 |
|
| |
מר גפני היקר. גם אני עדיין לא בטוח לאן אצביע בבחירות הקרובות ובכלל לא בטוח שהקול קורא ישפיע במשהו. אבל לגבי גברת מיכאלי רציתי לשבח אותך ולמחוא לך כף ושתזמין אותה לעוד הרבה שמחות ושתרקוד אצלך הרבה וגם אתה יכול להגיע לשמחות שלה ולחייך שם .לגבי לרקוד אצלה קצת פחות אם זה לא מתאים. חוץ מזה תמשיך לקשור קשרים עם מפלגות אחרות ואני יודע שאינך מחפש סתם חברויות אלא לתועלת ובטח יצאו וייצאו עוד הרבה תועלות שאולי לא פורסמו ולא יתפרסמו. שמחות זה שמחות ולא צריך להכניס את המריבות האלה לכל מקום. סתם ירדו עליך ושמשיך לשמוח ולהזמין את כולם ושיתפוצצו הקנאים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 00:03 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | מר גפני היקר. גם אני עדיין לא בטוח לאן אצביע בבחירות הקרובות ובכלל לא בטוח שהקול קורא ישפיע במשהו. אבל לגבי גברת מיכאלי רציתי לשבח אותך ולמחוא לך כף ושתזמין אותה לעוד הרבה שמחות ושתרקוד אצלך הרבה וגם אתה יכול להגיע לשמחות שלה ולחייך שם .לגבי לרקוד אצלה קצת פחות אם זה לא מתאים. חוץ מזה תמשיך לקשור קשרים עם מפלגות אחרות ואני יודע שאינך מחפש סתם חברויות אלא לתועלת ובטח יצאו וייצאו עוד הרבה תועלות שאולי לא פורסמו ולא יתפרסמו. שמחות זה שמחות ולא צריך להכניס את המריבות האלה לכל מקום. סתם ירדו עליך ושמשיך לשמוח ולהזמין את כולם ושיתפוצצו הקנאים.
|
|
בטח בטח שירקוד למחרת כמעט ויעשו חוק חדש נגד חרדים, ואז כמובן גברת מיכאלי תבטל אותו כי היא ידידה של גפני... החרדי.. נו באמת...
הסיפור כאן הוא לא הריקודים, אלא ה"ידידות אמת" עם מי שמסית כל היום נגד דרכך, נגד דתך, נגד צורת קיומך לא רק הסתה אלא חוקים בפועל אם מישהו היה יורק על אבא שלך היית מקיים איתו קשרי ידידות?
ועוד לא נגענו בכלל בענין ה"ידידותי" הזה של חרדי עם אשה לא לו מזמן חרג את הטעם הטוב גם בתור ליטאי.. אל תרבה שיחה עם האשה, אלא אם כן אתה חבר כנסת והי חברת כנסת.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 00:27 |
|
| |
אנשים לא מבינים כלום מהחיים, ומלכלכים מהראש הקטן והמצומצם שלהם. הופכים יחסי עבודה תקינים אנושיים ונורמליים ל"ידידות אמת"... פחחח!
הכל אינטרסים, גם של גפני וגם של מיכאלי, ורק תמימים או קנאים טפשים יגידו אחרת.
ואני מתכוונת להודעה האחרונה
ולא לפותחת האשכול היקרה, שניכר שכותבת מכאב.
לדעתי, לו אפשר היה לשנות משהו ברפורמה הזו, אין לי ספק שגפני היה מצליח.
סביר להניח שאת גרה במודיעין עילית או בביתר עילית, שהן אכן שתי ערים חרדיות שנפגעו ממש מהרפורמה, אבל חשוב להבין שהרפורמה בעצם מתקנת אפליה לטובה שהערים האלו נהנו ממנה במשך שניםםם! ולא ממש בצדק, לעומת שאר ערי הארץ ששילמו הרבה יותר על אותם מרחקים, גם בערים קטנות.
ואל תספרו לי שבית שמש תהיה זולה יותר, לבית שמש היה מזל שהצליחה להיכנס לקטגוריה של פריפריה והיא לא נחשבת מרכז, אז אם ישללו את ההטבה מבית שמש זה ישמח את תושבי מודיעין עילית וביתר? גם לי גם לך לא יהיה? זו לא מידה יהודית.
תוקן על ידי Honeycooki ב- 21/07/2022 01:19:41
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 00:43 |
|
| |
| עמ_קנית כתב: |  | משה גפני, אתה יושב בכנסת עם הקול שלי (!!) אם יש לך קשרים איתה - קשרים כ"כ חמים ונעימים(פיכס)
|
|
מדגיש את זה לטובת המגיב הדיסלקטיבי שמעלי - Honeycooki
אגב, יצאה חוברת שיצאה לאחרונה על ידי רבנים כיצד יש לנהוג עם אשה הנמצאת עם גבר באותו מקום עבודה כדאי לשלוח לגפני, נראה שהוא קצת חרג ממה שנפסק שם
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 21/07/2022 00:44:43
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 01:23 |
|
| |
מה זה דיסלקטיבי
לתשומת לב המגיב שמעלי, יש מצב שבאותה חוברת רשום גם משהו על התכתבות עם אישה בפורום אינטרנטי?
רק שואלת לא סובלת צביעות
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 01:24 |
|
| |
ואדרבה, תעלה את החוברת ותזכה את כולנו
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 02:04 |
|
| |
הנה מה שכתוב במילון על דיסלקט בעל ליקוי בכישורי השפה, המתבטא בקשיים בקריאה, כתיבה איות וכדו' למשל כותבים לך משהו בפורום ואתה לא קורא אותו טוב כי יש לך קשיי קריאה
ועכשיו לשאלתך הצדקנית.. האם מותר להתכתב עם אשה בפורום גלוי (ולא בפרטי!) בהנחה שאסור, מה איתך? יש לך פטור? ואיך מותר לדבר עם המוכרת בחנות? האם יש באמתחתך איזשהו חוברת האוסרת על כך? האם תוכל להחכים גם אותנו?
אגב, אתה רואה שאני פונה אליך כגבר כי מי שכותב בשפה כל כך זולה ופונה לגברים הוא גבר 100% עכשיו בכלל חסכת את השאלה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 02:16 |
|
| |
יו אתה שוב נכנס להתנצחויות מטופשות
אני לא חושבת שיש בעיה בקשרי העבודה שבין גפני למיכאלי. ולי אין בעיה להתכתב עם גבר בפורום ציבורי.
אתה זה שמאשים את גפני, ובטהרנות צבועה דורש ממנו לקיים את מה שכתוב באיזו חוברת.... תוך כדי שאתה מתכתב עם נשים... או שגם עמקנית המקסימה היא גבר...
רק חולה נפש וסוטה יכול להעלות בדעתו שניקית היא בעצם גבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 02:17 |
|
| |
דרך אגב לידע כללי
יש מי שהוא דיסלקט
ויש מי שיש לו קריאה/ראיה/שמיעה סלקטיבית.
מושגים לא קשורים
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 02:19 |
|
| |
ועוד ידע כללי
Honey cookie זו דובשנית
והפורום המיושן הזה חתך לי את ה e האחרונה בשם כי הוא מגביל ממש את אורך שם הניק.
ואת הניק שלי נתתי לעצמי על שם התינוקת המהממת שהיתה לי אז, אם מישו מתעניין.
תוקן על ידי Honeycooki ב- 21/07/2022 02:21:26
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 02:31 |
|
| |
| Honeycooki כתב: |  | יו אתה שוב נכנס להתנצחויות מטופשות
אני לא חושבת שיש בעיה בקשרי העבודה שבין גפני למיכאלי. ולי אין בעיה להתכתב עם גבר בפורום ציבורי.
אתה זה שמאשים את גפני, ובטהרנות צבועה דורש ממנו לקיים את מה שכתוב באיזו חוברת.... תוך כדי שאתה מתכתב עם נשים... או שגם עמקנית המקסימה היא גבר...
רק חולה נפש וסוטה יכול להעלות בדעתו שניקית היא בעצם גבר. |
|
כן, כשנמצאים ביחסי עבודה, אסור לקרוא לאשה בשמה, אסור לקיים איתה יחסי ידידות אני לא רואה בחוברת ההיא שהתפרסמה "החוברת" או בלשונך "איזו חוברת", אלא אני רואה אותו כפסק דין! רבנים חתומים עליו
כן מותר להתכתב עם נשים אם זה במקום ציבורי לגמרי, הדבר דומה לדיבור עם נשים במקום ציבורי ולא פרטי, דיבור עניני שאין בו קירבה כל ההקבלה שלך מכאן לשם - בורות
ויש כאן כמה בפורום שהודו בפה מלא שהם זכר למרות שהניק שלהם נקבה כבר כמה פעמים היו ויכוחים איתם אודות הלמדנות המופלגת שהם גילו בכל מקרה כתבת שזה סטיה חולנית למי שעושה את זה, אז לא פחות דוחה הצורה בה פנית לגבר בפורום ציבורי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 02:54 |
|
| |
1. צא מהשטיבל... פסק הלכה של רבני חוג מסוים לא בהכרח מחייב את מוישה גפני, חשבת על זה?
אני מאמינה שהוא מתייעץ עם רבותיו.
2. או, הוקל לי מאד לשמוע שגם לפי הרבנים שלך מותר לך להתכתב איתי כאן!
3. וואלה, אם יש כאלו, הם נשמעים סוטים לגמרי... וכל אחד יש משהו שדוחה אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 04:02 |
|
| |
"רבני חוג מסוים"? הכל מבוסס על הגמרא ושו"ע אסור לנהוג בקלות ראש עם אשה בפרט אם בגלל יחסי עבודה הוא פוגש בה בכל יום אסור לקרוא לה בשמה, אסור לשאול בשלומה האם גמרא מפורשת זה "רבני חוג מסוים"?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 07:08 |
|
| |
| Honeycooki כתבה: |  |
אנשים לא מבינים כלום מהחיים, ומלכלכים מהראש הקטן והמצומצם שלהם. הופכים יחסי עבודה תקינים אנושיים ונורמליים ל"ידידות אמת"... פחחח! הכל אינטרסים, גם של גפני וגם של מיכאלי, ורק תמימים או קנאים טפשים יגידו אחרת. ואני מתכוונת להודעה האחרונה ולא לפותחת האשכול היקרה, שניכר שכותבת מכאב. לדעתי, לו אפשר היה לשנות משהו ברפורמה הזו, אין לי ספק שגפני היה מצליח. סביר להניח שאת גרה במודיעין עילית או בביתר עילית, שהן אכן שתי ערים חרדיות שנפגעו ממש מהרפורמה, אבל חשוב להבין שהרפורמה בעצם מתקנת אפליה לטובה שהערים האלו נהנו ממנה במשך שניםםם! ולא ממש בצדק, לעומת שאר ערי הארץ ששילמו הרבה יותר על אותם מרחקים, גם בערים קטנות. ואל תספרו לי שבית שמש תהיה זולה יותר, לבית שמש היה מזל שהצליחה להיכנס לקטגוריה של פריפריה והיא לא נחשבת מרכז, אז אם ישללו את ההטבה מבית שמש זה ישמח את תושבי מודיעין עילית וביתר? גם לי גם לך לא יהיה? זו לא מידה יהודית.
תוקן על ידי Honeycooki ב- 21/07/2022 01:19:41 |
|
כמה אטימות לחלש למען ה' לא מדובר פה על קומבינה, מדובר על ערים קטנות, שכל המרחק שלהם הוא איזה 5 קילומטר, כמו למשל אלעד, הכי רחוק שם לדעתי לא עובר חמש קילומטר, לדעתי גם טבריה בסיפור, זה לא שהם חילקו פה מתנות.. זה באמת הצורך... הפכת את זה לאיזה קומבינה שהייתה ועכשיו כולם מישרים קו... איכססססס נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|