| נשלח ב-21/7/2022 11:08 |
|
| |
עד כה הוא בעיקר "לא ידע", מטיל את האחריות על משרד הדתות
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 11:28 |
|
| |
וכל רגע פוזל לעבר עורך דינו שיושב בקהל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 12:48 |
|
| |
אתה באמת מצפה שהוא יידע מכל פרט? דווקא מעניין מה קרה שיש שעשור ישיר דווקא מהחלק שלו בוועדה, הוא אפילו לא ראש הממשלה העכשווי. אבל מאמין שייצא מזה טוב ורק ירוויח עוד הופעה תקשורתית. ונתניהו לא פוזל לעורך דין, כשהוא מדבר הוא מסתכל על הקהל, זה אחד הכללים ברטוריקה, שיש אומרים שבזכותו הוא ניצח ב96 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 12:59 |
|
| |
לא מצפה שידע מכל פרט, אבל מה שקרה במירון זו הפקרות ורשלנות מצד מדינת ישראל.
מישהו צריך לתת את הדין
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 13:14 |
|
| |
האזנתי לכל אורך העדות שלו בקשב רב. קו ההגנה שנקט היה: "אחרים היו צריכים לטפל בכשלים ואני לא הייתי מודע למה שקורה בהר" למעשה, מאחר ולא יכול היה לזרוק את האחריות למעלה אז הוא זרק לצדדים ולמטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 15:29 |
|
| |
momeir
| גרשום כתב: |  | האזנתי לכל אורך העדות שלו בקשב רב. קו ההגנה שנקט היה: "אחרים היו צריכים לטפל בכשלים ואני לא הייתי מודע למה שקורה בהר" למעשה, מאחר ולא יכול היה לזרוק את האחריות למעלה אז הוא זרק לצדדים ולמטה. |
|
אופייני לציבור החרדי כל העולם אשם חוץ מ....
כולם אשמים, חוץ מהרעבע'ס, שבניגוד לאבותיהם, חידשו שחייבים ומוכרחים לעשות את ההדלקה ההמונית דווקא על ההר.
כולם אשמים חוץ מהחסידים שיש להם מצווה גדולה ועניין של חסידות להיות 'דוחפים ונדחפים' ולא רק במירון.
כולם אשמים, חוץ מהמאכרים והעסקנים, אשכנזים וספרדים, שיש להם 'חזוקעס' וכל מיני הקדשים בשטח הציון , שבמשך שנים לא נתנו בשום פנים ואופן לטפל ולעשות סדר בהר.
כולם אשמים, חוץ מחברי הכנסת החרדים שלא רצו להתעסק ולהסתכסך עם אנשי ה'חזוקעס'.
הוועדה שמטפלת ברשויות, בסופו של יום תיתן חיזוק לטענה שכולם אשמים חוץ מ...ובא לציון גואל ונאמר אמן.
תוקן על ידי momeir ב- 21/07/2022 15:31:15
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 15:52 |
|
| |
מומיר, דפח"ח...
|
|
|