| נשלח ב-22/7/2022 11:33 |
|
| |
סקרי בחירות 2022
הבוקר התפרסם סקר "מעריב" כדלהלן:
הליכוד 35
יש עתיד 24
סער וגנץ 12
הציונות הדתית 10
שס 8
יהדות התורה 6
ליברמן 6
המשותפת 6
העבודה 5
מר"צ 4
רעם 4
ימינה 0
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2022 14:36 |
|
| |
חבל שהשמטת את הנתונים הכי מסקרנים:
ימינה- 1.9. הבית היהודי- 0.9 דרך ארץ- 0.7.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2022 22:38 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2022 22:49 |
|
| |
מעמיין אותי הסקרים של הבחירות הקודמות כדי לדעת מי היה הקרוב ביותר וכמה זמן לפני הבחירות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2022 23:32 |
|
| |
בסקרים כאלה אני תמיד דבר ראשון הולך לצפוי והידוע, ומבחינתי כאן נבדק עקב אכילס של הסקר. יהדות התורה היא מפלגה מאוד קונפורמיסטית, אין סיבה שייעלמו חה 2 מנדטים. אם ימינה נמחקת יש לצה"ד הרבה מאיפה לגדול (ואני בספק גדול אם היא תגיע ל10 מנדטים, אבל נניח). צריך לבדוק לאן כביכול יילכו הקולות שייברחו מליברמן (להערכתי יברחו הרבה, בדיוק כמו שברחו מביבי ב2006. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2022 23:44 |
|
| |
אם אני זוכר נכון, הסקר הנ"ל הוא של פאנלס פוליטיקס
והוא פחות אמין. חשוב שתביאו את השם של עורך הסקר. תודה
מי יודע איזה מכוני סקרים הם אמינים ? תודה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 23/07/2022 23:45:21
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 00:18 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  | מעמיין אותי הסקרים של הבחירות הקודמות כדי לדעת מי היה הקרוב ביותר וכמה זמן לפני הבחירות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש בויקיפדיה
נדמה לי שדירקט פולס ברמת המפלגות ופאנלס פוליטיקס ברמת הגושים
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 00:36 |
|
| |
אני כל הזמן טוען, כל עוד שגולדקנופף עומד בראש יהדות התורה - יהדות התורה תקבל 6 מנדטים.
יותר מזה, גם אם בסופו של דבר הוא יוחלף , הנזק נעשה כל יום ויום,
וכל יום ! שהוא המועמד בראשות יהדות התורה מחליטים עוד ועוד יהודים חרדים,
לא להצביע ליהדות התורה.
צריך להפנים, חסידות גור כולה לא מביאה אפילו לא מנדט אחד !
גם לא שני שליש מנדט.
רק 0.6 מנדט - זה הכול ! ! !
וכל עוד המיעוט מחליט לרוב, הרוב לא מוכן להצביע עבור המיעוט.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 00:52 |
|
| |
רעיונוביץ, אתה מדבר יפה בתיאוריה. רוב החרדים שעד היום שמו ג, ימשיכו לעשות את זה. גם אותי זה קצת משגע, כאילו הציבור הולך כצאן לטבח. אחרי ששמעתי כמה הרצאות של יוסי יסעור בנושא קבלת החלטות, הבנתי שככה אנחנו בנויים. חרדי ששם ג בגלל צייתנות, עשוי חהיות מאוד חרד מלשים משהו אחר - שמא זה לא יוביל ליותר תועלת, או שמא ג תהיה מספיק טובה וכו' - ומבחינה נפשית הוא לא ישנה את דפטס ההצבעה. אני מסייג את דבריי, שלדעתי הרבה פחות מהמכונים חרדים שמו אי פעם ג או שס, והראיה לכך שהעליה במנדטים לא תואמת את העליה בכמות המצביעים (הציבור של יהדות התורה הוא לכאורה הציבור עם הילודה הכי גדולה ועם כמות המצביעים הכי גדולה - אז למה אין עליה קבועה ומשמעותית במשך כל 4-5 שנים?!). אבל ביחס לאלו שתמיד שמו ג, להערכתי אף אחד מהם לא ישנה את דפוס ההצבעה שלו משום סיבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 17:26 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  |
רעיונוביץ, אתה מדבר יפה בתיאוריה. רוב החרדים שעד היום שמו ג, ימשיכו לעשות את זה. גם אותי זה קצת משגע, כאילו הציבור הולך כצאן לטבח. אחרי ששמעתי כמה הרצאות של יוסי יסעור בנושא קבלת החלטות, הבנתי שככה אנחנו בנויים. חרדי ששם ג בגלל צייתנות, עשוי חהיות מאוד חרד מלשים משהו אחר - שמא זה לא יוביל ליותר תועלת, או שמא ג תהיה מספיק טובה וכו' - ומבחינה נפשית הוא לא ישנה את דפטס ההצבעה. אני מסייג את דבריי, שלדעתי הרבה פחות מהמכונים חרדים שמו אי פעם ג או שס, והראיה לכך שהעליה במנדטים לא תואמת את העליה בכמות המצביעים (הציבור של יהדות התורה הוא לכאורה הציבור עם הילודה הכי גדולה ועם כמות המצביעים הכי גדולה - אז למה אין עליה קבועה ומשמעותית במשך כל 4-5 שנים?!). אבל ביחס לאלו שתמיד שמו ג, להערכתי אף אחד מהם לא ישנה את דפוס ההצבעה שלו משום סיבה
|
|
אתה מאוד מכליל, ואף מכפיש. יש הרבה חסידים שהם מצייתים לרבנים שלהם ברצון ובששון, זה האידאולוגיה שלהם מימים ימימה, ולא רק זה, החסיד יודע שההצבעה שלו משתקפת בקלפי, והחסיד בהחלט רוצה שיעזרו למוסדות שהוא מקושר אליהם. גם אם גולדקנופף פחות בא לו טוב בעין או באף.. ודאי, יש מצביעים נייטרלים שהם מצביעים מה בא להם, והם חלק נכבד של יהדות התורה, הם הרוב, זה כולל חוזרים בתשובה, חבד, ברסלב, חרדלים ועוד, ויש צמיחה, יש גם הרבה שעזבו לטובת "הציונות הדתית" שקבלו גובה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2022 13:41 |
|
| |
*סקר מנדטים מיוחד של קמיל פוקס לוועידה הלאומית של חדשות 13:* הליכוד- 35 יש עתיד- 24 כחול לבן התקווה חדשה- 13 הציונות הדתית- 11 ש"ס- 8 יהדות התורה- 6 הרשימה המשותפת- 6 ישראל ביתנו- 5 העבודה- 4 מר"צ- 4 רע"מ- 4 *מתחת לאחוז החסימה:* ימינה בראשות שקד בלוק נתניהו 60 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2022 13:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2022 14:08 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
רעיונוביץ, אתה מדבר יפה בתיאוריה. רוב החרדים שעד היום שמו ג, ימשיכו לעשות את זה. גם אותי זה קצת משגע, כאילו הציבור הולך כצאן לטבח. אחרי ששמעתי כמה הרצאות של יוסי יסעור בנושא קבלת החלטות, הבנתי שככה אנחנו בנויים. חרדי ששם ג בגלל צייתנות, עשוי חהיות מאוד חרד מלשים משהו אחר - שמא זה לא יוביל ליותר תועלת, או שמא ג תהיה מספיק טובה וכו' - ומבחינה נפשית הוא לא ישנה את דפטס ההצבעה. אני מסייג את דבריי, שלדעתי הרבה פחות מהמכונים חרדים שמו אי פעם ג או שס, והראיה לכך שהעליה במנדטים לא תואמת את העליה בכמות המצביעים (הציבור של יהדות התורה הוא לכאורה הציבור עם הילודה הכי גדולה ועם כמות המצביעים הכי גדולה - אז למה אין עליה קבועה ומשמעותית במשך כל 4-5 שנים?!). אבל ביחס לאלו שתמיד שמו ג, להערכתי אף אחד מהם לא ישנה את דפוס ההצבעה שלו משום סיבה
|
|
אתה מאוד מכליל, ואף מכפיש.
יש הרבה חסידים שהם מצייתים לרבנים שלהם ברצון ובששון, זה האידאולוגיה שלהם מימים ימימה, ולא רק זה, החסיד יודע שההצבעה שלו משתקפת בקלפי, והחסיד בהחלט רוצה שיעזרו למוסדות שהוא מקושר אליהם. גם אם גולדקנופף פחות בא לו טוב בעין או באף..
ודאי, יש מצביעים נייטרלים שהם מצביעים מה בא להם, והם חלק נכבד של יהדות התורה, הם הרוב, זה כולל חוזרים בתשובה, חבד, ברסלב, חרדלים ועוד,
ויש צמיחה, יש גם הרבה שעזבו לטובת "הציונות הדתית" שקבלו גובה
|
|
יקירי, אתה מדבר על העתיד בלשון עבר, אתה מביא דוגמות אלה שהחליטו להצביע ג. אנחנו עוד לא יודעים מה תיינה התוצאות, והתגובה דלי הייתה לגבי ההשערות אודות אלה שמסופקים, או שאינם מעוניינים להצביע ג. בנושא זה, אני טוען שהחזיונות על גירה משמעותית מג/שס למפלגות אחרות אף פעם לא מתממשים וכך יקרה גם בבחירות הקרובות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2022 23:25 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
|
אתה מאוד מכליל, ואף מכפיש.
יש הרבה חסידים שהם מצייתים לרבנים שלהם ברצון ובששון, זה האידאולוגיה שלהם מימים ימימה, ולא רק זה, החסיד יודע שההצבעה שלו משתקפת בקלפי, והחסיד בהחלט רוצה שיעזרו למוסדות שהוא מקושר אליהם. גם אם גולדקנופף פחות בא לו טוב בעין או באף..
ודאי, יש מצביעים נייטרלים שהם מצביעים מה בא להם, והם חלק נכבד של יהדות התורה, הם הרוב, זה כולל חוזרים בתשובה, חבד, ברסלב, חרדלים ועוד,
ויש צמיחה, יש גם הרבה שעזבו לטובת "הציונות הדתית" שקבלו גובה
|
|
יקירי, אתה מדבר על העתיד בלשון עבר, אתה מביא דוגמות אלה שהחליטו להצביע ג. אנחנו עוד לא יודעים מה תיינה התוצאות, והתגובה דלי הייתה לגבי ההשערות אודות אלה שמסופקים, או שאינם מעוניינים להצביע ג. בנושא זה, אני טוען שהחזיונות על גירה משמעותית מג/שס למפלגות אחרות אף פעם לא מתממשים וכך יקרה גם בבחירות הקרובות.
|
|
באתי להסביר שחלק מיהדות התורה הוא כן גמיש. אין עזיבה המונית - בינתיים. אני מעריך שיתכן בהחלט שיהדות התורה תקבל 6 מנדטים, ואפילו עקב ירידה של עשרת אלפים קולות, יתכן 7, הסיכוי אפסי שהם יקבלו 8 בינתיים נקרא לחברים שמה, הלו תפסיקו לריב ! אתם מזיקים ליהדות התורה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|