אתה מתפרץ לדלת פתוחה. כל חרדי יודע שאף אחד לא היה יכול למנוע את זה, כי הלובי החרדי מאוד חזק ובמקביל תרבות הסמוך שולטת אצלינו. אני מאוד מקווה שכעת למדנו להיזהר עם השימוש בכלים-שלובים האלה. את הדברים האלה - שהם נכונים כשלעצמם - צריך להגיד לחילונים.
איך כבר אמר מי שאמר: חפותו של נתניהו אינה סיבה מספקת כדי שלא לשלוח אותו לכלא.
נשלח ב-24/7/2022 02:15
נתניהו קיבל מסמך עם אזהרת סכנה חמורה בענין מירון
רעיונוביץ כתב:
נשלח ב-24/7/2022 08:16
רעיונוביץ. תגיד לגילעד רובינסקי שאת דבריו אתה מביא כאן שההיגיון שלו עקום כמו בננה.
וכי באסונות ערד, הבונים, ורסאי, המכביה, הר הרצל, קרלין ועוד, היו אל נתניהו התרעות של מבקר המדינה על סכנה מרחפת??? כמו שהיו לגבי מירון???
הרי הפעמונים צילצלו באוזניו. האורות האדומים היבהבו לפני עיניו. וועדות הכנסת דנו בעניין. מירי רגב התריעה בפניו כמו גם שורה של בעלי תפקידים. אפילו היו החלטות ממשלה בנושא.
אבל נתניהו לא דאג שהבעיות יטופלו. הוא טען שלא ראה, שלא שמע, שלא היה מודע לסכנות. שההתרעות לא הגיעו אליו וש"אם היו תופסים בדש מעילו ואומרים לו שמדובר בסכנה לאסון אזי שהיה מטפל בכך". זה מה שהוא אמר בוועדת החקירה כאשר השופטת ברלינר הטיחה בפניו את המכתבים וההתרעות שהופנו אליו.
נשלח ב-24/7/2022 09:03
בשביל זה נתניהו שיתף אותם בעובדה הפשוטה, שמכתב המופנה לראש ממשלה, לא אמור להגיע לידיו בכלל. ראש ממשלה גם לא אמור לעקוב אחרי ביצוע החלטות ממשלה.
בלתי אפשרי שאדם יכהן כראש ממשלה, ואותו אדם גם יעבור על כל מכתב הממוען אליו. וגם יעקוב בעצמו אחרי ביצוע כל החלטות הממשלה.
נשלח ב-24/7/2022 09:13
ובנוסף, שלמה ינאי - מאנשי יש עתיד. מנסה כל הזמן לערבב בין אסון מירון, לנושא הקורונה.
נשלח ב-24/7/2022 09:19
avishai323
אם קשה לך להבין שהטענות של נתניהו היו תירוצים, אז חכה למסקנות וועדת החקירה.
נשלח ב-24/7/2022 09:24
גרשום כתב:
avishai323
אם קשה לך להבין שהטענות של נתניהו היו תירוצים, אז חכה למסקנות וועדת החקירה.
אין לי אימון בהם.
יש כאן שאלה עקרונית. מהו תפקידו של ראש ממשלה. בין היתר, האם ראש ממשלה אמור לדעת על כל התרעה שהיא שממוענת למשרדים רבים וגם למשרד ראה"מ. אם המסקנה שלהם תהיה שהוא אחראי על המכתב. זה אמור לגרום לי לחשוב שהם צודקים?
האם אתה כאדם עצמאי, סבור שהאיש יכול בכלל לעבור בעצמו על כל מכתב התרעה שמגיע למשרדו ולבדוק מה נעשה בעניין?
נשלח ב-24/7/2022 10:29
התפרסם כי ח"כ גפני, אמסלם , רגב. דיברו אייתו אישית. אם זה נכון זה חמור מאוד.
נשלח ב-24/7/2022 10:33
מצדרביעי
avishai323 כתב:
ובנוסף, שלמה ינאי - מאנשי יש עתיד. מנסה כל הזמן לערבב בין אסון מירון, לנושא הקורונה.
אגב, לא נעים אבל נראה שדווקא היסטריית הקורונה הייתה בין הגורמים לאסון אם לא הגורם העיקרי, היות ובגלל זה לראשונה עשו רק הדלקה אחת בזמן נתון אאל"ט מה שגרם לדוחס ולכך שלמרות שכמות החוגגים הכוללת הייתה הרבה יותר נמוכה משנים שעברו דווקא אז היה האסון....
נשלח ב-24/7/2022 12:02
שנים רבות שמנסים לעשות סדר במירון. בעלי ההקדשים והחזוקעס בגיבוי בתי המשפט לא נותנים שיעשו סדר (אחד מבעלי החזוקעס שם משפחתו אייכלר). בתכל'ס עובדתית, אי אפשר הייה לגעת במירון ! והראשונים שאשמים הם בתי המשפט. אין לי אמון בוועדת החקירה. בדיוק כמו שאין לי אמון בבתי המשפט שנעתרו לבעלי ההקדשים ולא אפשרו למשרד הדתות לעשות את השינויים הנדרשים. כל השאר זה היסטוריה
נשלח ב-24/7/2022 12:07
יעשה רק טוב לנתניהו אם ועדת החקירה תאשים אותו באסון מירון הוא יקבל עוד מנדטים. עוד הוכחה שהמערכת המשפטית 'מחפשת' אותו.
נשלח ב-24/7/2022 12:12
momeir כתב:
שנים רבות שמנסים לעשות סדר במירון. בעלי ההקדשים והחזוקעס בגיבוי בתי המשפט לא נותנים שיעשו סדר (אחד מבעלי החזוקעס שם משפחתו אייכלר). בתכל'ס עובדתית, אי אפשר הייה לגעת במירון ! והראשונים שאשמים הם בתי המשפט. אין לי אמון בוועדת החקירה. בדיוק כמו שאין לי אמון בבתי המשפט שנעתרו לבעלי ההקדשים ולא אפשרו למשרד הדתות לעשות את השינויים הנדרשים. כל השאר זה היסטוריה
אי אפשר, זה אמירה מוגזמת
נכון שהיה קשה מאוד. נכון גם שבתי משפט יש להם חלק באשמה. אבל בהחלט יש חלק גם לשר הדתות ואולי עוד כמה שרים שידעו מה הולך שם.
בניגוד לנתניהו, שאין שום סיבה בעולם לחשוב שהוא העלה בדעתו שיש שם צפיפות מסוכנת. הוא באמת לא מסוג האנשים שהתעניינו מה הולך במירון. וזה לא היה אמור לעניין אותו.
נשלח ב-24/7/2022 12:13
חלמישצור כתב:
התפרסם כי ח"כ גפני, אמסלם , רגב. דיברו אייתו אישית. אם זה נכון זה חמור מאוד.
קשה לי להאמין שגפני דיבר איתו בנושא מירון
אבל גם אם כן, זה היה רק בהקשר לקורונה.
נשלח ב-24/7/2022 12:22
momeir
momeir כתב:
יעשה רק טוב לנתניהו אם ועדת החקירה תאשים אותו באסון מירון הוא יקבל עוד מנדטים. עוד הוכחה שהמערכת המשפטית 'מחפשת' אותו.