|
|
| נשלח ב-27/7/2022 11:38 |
|
| |
רבני ברסלב תגלו אחריות!
רבני ברסלב צריכים לקחת אחריות ולאסור את הנסיעה למקום סכנה. תארו לכם: טיל תועה שהורג כמה מאות אנשים?! להיות אצל ר' נחמן בראש השנה אין פירושו להכניס אנשים בסכנת חיים . את התירוצים שבזכות ר' נחמן לא יקרה כלום אני מכירה. אבל כל עוד ר' נחמן לא שלף את פוטין מאוקראינה אז לכל הדעות מדובר במקום סכנה ואסור לכל הדעות להיות במקום זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2022 12:28 |
|
| |
לה''ו. אחריות=625=אכיפת חוק... אין אכיפת חוק בברסלב. ברסלב=294=אור לבנה ... הם יתגנבו לציון (לציון, כי נחמן לא קבור שם) לאור הלבנה בגניבה, וכך ירגישו כמו הקומנדו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2022 16:45 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. אחריות=625=אכיפת חוק... אין אכיפת חוק בברסלב. ברסלב=294=אור לבנה ... הם יתגנבו לציון (לציון, כי נחמן לא קבור שם) לאור הלבנה בגניבה, וכך ירגישו כמו הקומנדו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
 זה לא פשוט כלל ועיקר. תאר לך מצב של מאות אלמנות ואלפי יתומים כתוצאה מאיזה טיל תועה? האסון במירון יחוויר לעומת מה שיכול להיות באוקראינה. מי שרוצה להתגנב, הבעיה היא שלו, אבל הרבנים צריכים לאסור בתכלית האיסור את הנסיעה למקום סכנה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2022 21:33 |
|
| |
"רבני ברסלב תגלו אחריות תוציאו פסק הלכה." אין מצב ש2 מהמילים דלעיל מופיעות באותו משפט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2022 21:35 |
|
| |
נשאר לברר האם כל אוקראינה היא מקום סכנה ? יתכן שהרוסים לא מפציצים אלא אם כן הם כובשים עיר, והם כובשים על הסדר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2022 21:36 |
|
| |
לה''ו. ממתי משתטחי אומן מקשיבים לרבנים?! ולא, ברלנד, ארוש, סבא ישראל, וכו' לא נקראים רבנים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2022 23:43 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. ממתי משתטחי אומן מקשיבים לרבנים?! ולא, ברלנד, ארוש, סבא ישראל, וכו' לא נקראים רבנים
|
|
לא אתה תקבע מי הם רבנים. בברסלב יש כל מיני זרמים. כמה טוב ונאה, שהפוסט הזה בא לעורר את רבני ברסלב על מצות ; ונשמרתם מאוד לנפשותיכם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 09:46 |
|
| |
איני_מכיר
| לךתדע1 כתב: |  | | רבני ברסלב צריכים לקחת אחריות ולאסור את הנסיעה למקום סכנה. תארו לכם: טיל תועה שהורג כמה מאות אנשים?! להיות אצל ר' נחמן בראש השנה אין פירושו להכניס אנשים בסכנת חיים . את התירוצים שבזכות ר' נחמן לא יקרה כלום אני מכירה. אבל כל עוד ר' נחמן לא שלף את פוטין מאוקראינה אז לכל הדעות מדובר במקום סכנה ואסור לכל הדעות להיות במקום זה. |
|
צודק/ת אבל הגיע הזמן שגם את תיקחי אחריות ותפסיקי לכתוב טונות של שטויות כאן בפורום ...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 14:17 |
|
| |
מי שנוסע לשם השנה ובמצב הנוכחי הוא מטורף שמסכן את חייו ! אבל לך תסביר את זה לברסלבר שיענה לך שהמלחמה זה חלק מהמניעות להגיע לרבנו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 16:09 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | hot_tr כתב: |  |
לה''ו. ממתי משתטחי אומן מקשיבים לרבנים?! ולא, ברלנד, ארוש, סבא ישראל, וכו' לא נקראים רבנים
|
|
לא אתה תקבע מי הם רבנים. בברסלב יש כל מיני זרמים. כמה טוב ונאה, שהפוסט הזה בא לעורר את רבני ברסלב על מצות ; ונשמרתם מאוד לנפשותיכם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רציף העיקר שהאוקראיניות שלך שמורות יש עוד מצוות בתורה
תוקן על ידי מכמונת ב- 28/07/2022 16:13:45
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 17:34 |
|
| |
| מכמונת כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | hot_tr כתב: |  |
|
|
לא אתה תקבע מי הם רבנים. בברסלב יש כל מיני זרמים. כמה טוב ונאה, שהפוסט הזה בא לעורר את רבני ברסלב על מצות ; ונשמרתם מאוד לנפשותיכם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רציף העיקר שהאוקראיניות שלך שמורות יש עוד מצוות בתורה
תוקן על ידי מכמונת ב- 28/07/2022 16:13:45 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 18:31 |
|
| |
שמחה שנגמלת
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 20:44 |
|
| |
| מכמונת כתבה: |  | שמחה שנגמלת |
|
מגעילה אחת. לכל אדם יש נפילות ואנחנו מתפללים חזק להצלחתו של חברינו רציף. אם הרפש שלך רלוונטי ניחא... אבל סתם ללכלך? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 21:15 |
|
| |
אם לא רלוונטי יש רק לשמוח ולהתפלל שיחזיק מעמד
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|