בית פורומים בחדרי חרדים

מדוע כשפיזזו וכרכרו סביב גב' עינת קאליש הלב לא שתת דם מול המחזות הקשים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/7/2022 21:41 לינק ישיר 
מדוע כשפיזזו וכרכרו סביב גב' עינת קאליש הלב לא שתת דם מול המחזות הקשים?

הגאון רבי דוד כהן על נתניהו: "הלב שותת דם לראות מחזות קשים של בני ישיבות המכרכרין ומפזזין לכבודו של אדם שהוא מחלל שבת ויוהכ"פ" • על בן גביר: "פועל לליבוי יצרים אצל הערבים וגורם שחמומי מוח מהם באים לרצוח יהודים"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2022 22:13 לינק ישיר 

כי זה היה זמני בלבד לאותו ערב,

ראית מאז שהציבור החרדי מתעניין בה באופן מיוחד?

לא.

זה היה שמחה ספונטנית על כך שדגל התורה בחיפה בחיפה ניצחו את אגודת ישראל 2-1

שני נציגים לדגל התורה ורק נציג אחד לאגודת ישראל 

כשהחסידים טענו כביכול שהם הרוב של החרדים בחיפה.

משום מה יש שיר פוןפולארי על 6-3 בירושלים ואין שיר על ה2-1 בחיפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2022 22:22 לינק ישיר 

איזו תגובה עלובה ורדודה

הפוזיציה מכשירה כל שרץ

בחורים סקרנים הריעו לנתניהו מחוץ לאולם = הלב שותת דם מול "המחזות הקשים".
בחורים ואברכים בני תורה מפזזים ומכרכרים סביב אישה חילונית = כשר ומהודר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2022 22:32 לינק ישיר 

כמו דשהלב לא שותת  דם כששופכים את דמם של חסידי הגר"ש אלתר כבר שנתיים +

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2022 22:40 לינק ישיר 

למה הבחורים רקדו בנוכחות גב' קאלישולמה הם רקדו בנוכחות ביבי? האם הגורם לריקוד היה האדם האדם או העיתוי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2022 22:43 לינק ישיר 

איזה תגובות, אחת אחת

אתה בעצם אומר שגם אם היו רוקדים סביב רקדניות חצי עירומות זה בסדר כי הגורם היה "העיתוי".

נשמע הגיוני בסך הכל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2022 22:45 לינק ישיר 

גור לא רוקדים בגלוי בפני אף אישה בחדרי חדרים זה כבר סיפור אחר לכל זכור חילופי הזוגות באשדוד ועוד

תוקן על ידי מכמונת ב- 28/07/2022 22:50:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2022 23:49 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

כי זה היה זמני בלבד לאותו ערב,

ראית מאז שהציבור החרדי מתעניין בה באופן מיוחד?

לא.

זה היה שמחה ספונטנית על כך שדגל התורה בחיפה בחיפה ניצחו את אגודת ישראל 2-1

שני נציגים לדגל התורה ורק נציג אחד לאגודת ישראל 

כשהחסידים טענו כביכול שהם הרוב של החרדים בחיפה.

משום מה יש שיר פוןפולארי על 6-3 בירושלים ואין שיר על ה2-1 בחיפה.

אוכלי חזיר וערבים אינם יכולים להיחשב חרדים וד"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2022 01:46 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

איזה תגובות, אחת אחת

אתה בעצם אומר שגם אם היו רוקדים סביב רקדניות חצי עירומות זה בסדר כי הגורם היה "העיתוי".

נשמע הגיוני בסך הכל

אולי כן ואולי לא, מדבריו של ר' דוד כהן אין כל הוכחה.

ובכלל מעניין איך ריקוד שמחה שנקשר איכשהו לאיזו עובדת ציבור מבוגרת (אני מניח), הופך מיד לריקוד עם רקניות חצי וכו'. איך אומר הנוירולוג שלי? הכל זה עניין של פוזיציה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2022 01:55 לינק ישיר 
בונדמן

מכמונת כתב:
גור לא רוקדים בגלוי בפני אף אישה בחדרי חדרים זה כבר סיפור אחר לכל זכור חילופי הזוגות באשדוד ועוד

למה לאף אחד בפורום זה לא זכור 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2022 12:50 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

אולי כן ואולי לא, מדבריו של ר' דוד כהן אין כל הוכחה.

ובכלל מעניין איך ריקוד שמחה שנקשר איכשהו לאיזו עובדת ציבור מבוגרת (אני מניח), הופך מיד לריקוד עם רקניות חצי וכו'. איך אומר הנוירולוג שלי? הכל זה עניין של פוזיציה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אחת התגובות היותר מוזרות ורדודות שיצאו תחת מקלדתך

"שנקשר איכשהו לעובדת ציבור מבוגרת"?
זה שבדגל התורה חושבים שאתה מטומטם (ומשום מה התעקשת להוכיח שהם לא טועים) לא הופך אותנו לכאלה.
איך דרך לייפות את זה, בחורי ואברכים בתי תורה פזזו וכרכרו סביב הגב' עינת קאליש (היא לא מגדולות ישראל כמו הרבנית מרב מיכאלי), ואתה מצדיק את זה רק בגלל פוזיציה אישית, ההסבר המטופש היה שזה בעצם מותר בגלל "העיתוי".
בשם הפוזיציה הזו ובשם "העיתוי" הקדוש הייתם מצדיקים גם ריקודים סביב רקדניות חצי עירומות.

כ"כ מביך שצריך בכלל להסביר כמה זה פסול והזוי, וגם לאחר ההסברים עדיין הראש בקיר ועמוק בפוזיציה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2022 13:22 לינק ישיר 

מתוק, בוא נעשה סדר:
אנחנו, או לפחות אני, בור ועם הארץ בכל הקשור למה שצריכים לעשות בחורים מחיפה או העילויים מהחתונה של גפני. אני לא מנהיג ציבור ולא פוסק הלכה, ובוודאי לא שלהם.
העובדות הן שהיו שני ריקודים: אחד בנוכחות גב' קאלעש, כי דגל התורה נצחו ובמקרה זה היה גם נצחון אישי שלה. שני לכבוד ביבי, כי הוא אדם דגול ונערץ. עובדה נוספת: ר' דוד כהן הביע זעם על הריקודים לכ' מר נתניהו.
עכשיו מגיע נוירולוג, ובלוגיקה חסידית עושה קל וחומר: אם הריקודים בפני נתניהו פסולים, קל וחומר שהריקודים מול גב' קאליש פסולים. עוד טענה לוגית גאונית: אם הריקודים מול גב' קאליש מותרים והריקודים מול אדון נתניהו אסורים, ברור שריקודים מול רקדניות חצי וכו' יהיו מותרים.
וכאן אני השוטה והקטן דן לפניך בקרקע: בשתי הטענות הגאוניות יש פרכה: הסיבה לאסור את הריקוד עם נתניהו היא בגלל שהם משדרים תמיכה פאסונלית, ואילו הריקודים מול קאליש לא שייך בהם הטעם הזה, אז הקל וחומר לא שווה הרבה. כמו כן, התקשיתי איך איסור לרקוד מול נתניהו הוביל אותך לפנטז על רקדניות לא צנועות (בהנחה שאין בעיה נפשית שמקשרת כל דבר לחצאים ולעירום). הרי בכל מקרה ניתן לדון לגופו מסיבות שונות לגמרי - ובכל מקרה אולי יאסרו ואולי יתירו לפי העניין. בכל מקרה שלושת הנושאים לא רלוונטיים ולא מלמדים זה על זה.
קאפיש?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2022 14:18 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

למה לאף אחד בפורום זה לא זכור 

כנראה אתה מייצג את הצעירים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2022 14:37 לינק ישיר 

הדיבוק

לפעמים עדיף לשתוק ולא להמשיך להתבוסס עמוק יותר ויותר עם הסברים ותירוצים עלובים ומגוחכים.
ובכלל, אם זו "הלוגיקה הליטאית" אז המצב עגום ומביך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2022 15:01 לינק ישיר 

כשאין מה לענות עדיף לשתוק זה ברור לסטיות בקרב חסידי גור הנובעות מהיותם בני אנוסות אין פתרון אלא אם כן יתחילו ללמוד תורה כמו שצריך ויפסיקו כל היום להתמקד באיך לא לחשוב על נשים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2022 15:22 לינק ישיר 
momeir

נוירולוג כתב:
הגאון רבי דוד כהן על נתניהו: "הלב שותת דם לראות מחזות קשים של בני ישיבות המכרכרין ומפזזין לכבודו של אדם שהוא מחלל שבת ויוהכ"פ" • על בן גביר: "פועל לליבוי יצרים אצל הערבים וגורם שחמומי מוח מהם באים לרצוח יהודים"

הצביעות חוגגת
1. בניגוד לחביבתו של נציג 'הגאון' , הגב' מיכאלי , הגב' קאליש ועוד  שהם גם מחללי שבת בפרהסיא, גם אוכלי נבלות וטרפות, גם מתרחקים מכל זהות יהודית  וגם דורשים את הזכות שיהודים אחרים יחללו שבת ובפרהסיא דווקא, מר נתניהו לא רק שאיננו מחלל שבת ויה"כ בפרהסיא. הוא מכבד את הדת ושומרי המצוות כולל החרדים. אגב, רק לידיעתו של 'הגאון' , נתניהו נוהג להגיע ביוה"כ לתפילות בביה"כ הגדול. גם אם רוצים קולות לא צריך לשקר. ולהוציא שם רע...
2.  גיוועלדיק!  'הגאון' פששש... מצא את הסיבה למה המוסלמנאצים  ימ"ש. שוחטים יהודים.  
" והשוחד יעוור עיני חכמים ויסלף דברי צדיקים" , החשש מאיבוד קולות מביא את 'הגאון' לומר דברי הבל .
מאמין שבעולם האמת התירוץ של  "ועשית ככל אשר יורוך"  לא יתפוס במקרה הזה. 
בושה!  

תוקן על ידי momeir ב- 29/07/2022 15:54:24

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מדוע כשפיזזו וכרכרו סביב גב' עינת קאליש הלב לא שתת דם מול המחזות הקשים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext