בית פורומים בחדרי חרדים

האם נתניהו חשב להתפשר על ביטחון ישראל?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/8/2022 00:16 לינק ישיר 

לדברי נתניהו: מבצע "עלות השחר" התאפשר משום שהממשלה היא ממשלת מעבר. כאן הבן שואל: האם כשנתניהו רצה את רע"ם בקואליציה שלו ,הוא חשב להתפשר על ביטחון ישראל ולא לסכל טרור מהרצועה? 
זה המקום להיזכר כשנתניהו ניהל משא ומתן עם רע"ם, פרצה "שומרי החומות" שלדעת רבים נתניהו הגיב בהססנות לטרור שגבה את חייהם של 12 ישראלים. כמובן שאיני מאשימה את נתניהו במותם של הקורבנות! אבל מי יודע, אולי במידה והוא היה מגיב ולא מהסס כדרכו, חייהם של ישראלים רבים היו נחסכים.
בחסדי השם: ראינו שמבצע בעזה לא חייב לגבות את חייהם של ישראלים וזה חידוש בפני עצמו שלא היינו רגילים לו בימיו של נתניהו. 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 09/08/2022 01:10:38

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 01:00 לינק ישיר 

נתניהו רצה לגייס את רע"ם כדי שיתמכו בבחירות הישירות לראשות הממשלה. ככה טוענים.
ומכל מקום, נתניהו הוא שועל ותיק, נתניהו הוא גאון, נתניהו הוא מצביא על, הוא היה מצרף את
רע"ם בחכמה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 01:14 לינק ישיר 

גאונותו, לדעתי, אינה מתבטאת בניהול המדינה .

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 09/08/2022 01:26:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 02:25 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

נתניהו הוא המועמד הכי טוב והכי מנוסה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 05:26 לינק ישיר 
שני המועמדים שלחו קורות חיים

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9F_%D7%A0%D7%AA%D7%A0%D7%99%D7%94%D7%95

תוקן על ידי momeir ב- 09/08/2022 05:27:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 15:33 לינק ישיר 

רציף כתב:
לךתדע1 כתבה:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בנוסף לכל המעלות שציינת יש לנתניהו מעלה נוספת: שרק הוא יכול להשאיר את משרד ראש הממשלה בידי לפיד-ליברמן. חובבי הקונספירציות יוסיפו, שלא לחינם הבג"ץ לא ראה צורך להחיל עליו את הלכת פנחסי. "זכה השמאל" במירכאות או בלי, שמלאכתו נעשה בידי נתניהו.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 09/08/2022 15:36:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 15:37 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

רציף כתב:
לךתדע1 כתבה:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בנוסף לכל המעלות שציינת יש לנתניהו מעלה נוספת: שרק הוא יכול להשאיר את משרד ראש הממשלה בידי לפיד-ליברמן. חובבי הקונספירציות יוסיפו, שלא לחינם הבג"ץ לא ראה צורך להחיל עליו את הלכת פנחסי. "זכה השמאל" במירכאות או בלי, שמלאכתו נעשה בידי נתניהו.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 09/08/2022 15:36:02

לא הבנתי.

אולי תעשי מזה שיר..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 15:54 לינק ישיר 

ברור שלא הבנת, אחרת, לא הייתי צריכה לכתוב את כל זה. אתה, שוב לא תבין למקרה שאחרים לא הבינו אסביר שוב: נתניהו פסול לא רק בשמאל, אלא בידי חלק מהשותפים הטבעיים של הליכוד, ומשכך, הוא המועמד היחיד מכל מחנה הימין, שנותן תקוה לשמאל להמשיך לשלוט אחרי הבחירות. בזכותו לפיד ובנט הפכו לראשי ממשלה. 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 09/08/2022 15:58:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 16:58 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

ברור שלא הבנת, אחרת, לא הייתי צריכה לכתוב את כל זה. אתה, שוב לא תבין למקרה שאחרים לא הבינו אסביר שוב: נתניהו פסול לא רק בשמאל, אלא בידי חלק מהשותפים הטבעיים של הליכוד, ומשכך, הוא המועמד היחיד מכל מחנה הימין, שנותן תקוה לשמאל להמשיך לשלוט אחרי הבחירות. בזכותו לפיד ובנט הפכו לראשי ממשלה. 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 09/08/2022 15:58:13

מה יש לך נגד נתניהו ?

מה יש לך בעד השמאל ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 18:16 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

ברור שלא הבנת, אחרת, לא הייתי צריכה לכתוב את כל זה. אתה, שוב לא תבין למקרה שאחרים לא הבינו אסביר שוב:

ההתנשאות שלך על ניק דורש אמת והגיון שביקש ממך הבהרה על דבר (באמת שטותי) שכתבת, לא מכבדת אף אחד ובוודאי לא מוצדקת בפורום פתוח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 18:28 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

לדברי נתניהו: מבצע "עלות השחר" התאפשר משום שהממשלה היא ממשלת מעבר. כאן הבן שואל: האם כשנתניהו רצה את רע"ם בקואליציה שלו ,הוא חשב להתפשר על ביטחון ישראל ולא לסכל טרור מהרצועה? 
זה המקום להיזכר כשנתניהו ניהל משא ומתן עם רע"ם, פרצה "שומרי החומות" שלדעת רבים נתניהו הגיב בהססנות לטרור שגבה את חייהם של 12 ישראלים. כמובן שאיני מאשימה את נתניהו במותם של הקורבנות! אבל מי יודע, אולי במידה והוא היה מגיב ולא מהסס כדרכו, חייהם של ישראלים רבים היו נחסכים.
בחסדי השם: ראינו שמבצע בעזה לא חייב לגבות את חייהם של ישראלים וזה חידוש בפני עצמו שלא היינו רגילים לו בימיו של נתניהו. 

וכדי להבהיר את הגאונות של פותח האשכול, כדאי לדבר פשוט על פתיחת האשכול ובואו נעשה סדר:
1. את הטיעון שעם רעמ בקואליציה אי אפשר היה לעשות צבצע, לא אמר ביבי אלא נחמן שי - דובר צהל לשעבר שכיום הוא חבר בממשלה ומנכבדי רל"ב.
2. ביבי ניהל מו"מ עם רעמ אבל לא הסכים להתפשר על דברים מסוימים ולכן הם הלכו ללפיד ובניטו מוסוליני שהסכימו לקבל כל דבר בשביל הכבטד המדומה.
3. אם כבר, דווקא גוש ביבי - שתכלס מי שתומך בביבי נדרש לגוש הזה - דחה את רעמ בכל צורה.
4. יש אומרים על שומר חומות כמו שיד אומרים על עלות השחר ועל שקיעת החמה. במציאות אין הבדל גדול בין המבצעים מבחינת כמויות הטילים והיעדים, זה ששומר חומות היה ארוך ורציני יותר ומול טילים משוכללים יותר - זה קשור לכמות ארגוני הטרור שהיו שותפים במבצע.
5. אם כבר מדברים על שיתוק הדרום וגביית חיי אזרחים, כנראה שוכחים שהמבצע האחרון - ששמו המדויק הוא "קשקוש בכלב" - נפתח ב3 ימים של שיתוק מוחלט של הדרום ללא טיל אחד...

בקיצור, אתה חייב את נוירולוג שיסביר לנו מה עובר לך בראש, אבל מה שכן ברור זה שאתה אדם של שנאה ואנטי וטינופת על דברים שאתה לא מבין בהם כלום (מזכיר את הזלזול הנצחי שלך ברב קנייבסקי שתמיד הוכיח שאתה לא יודע ולא מבין כלום...).

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 19:35 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
לךתדע1 כתבה:

וכדי להבהיר את הגאונות של פותח האשכול, כדאי לדבר פשוט על פתיחת האשכול ובואו נעשה סדר:
1. את הטיעון שעם רעמ בקואליציה אי אפשר היה לעשות צבצע, לא אמר ביבי אלא נחמן שי - דובר צהל לשעבר שכיום הוא חבר בממשלה ומנכבדי רל"ב.
2. ביבי ניהל מו"מ עם רעמ אבל לא הסכים להתפשר על דברים מסוימים ולכן הם הלכו ללפיד ובניטו מוסוליני שהסכימו לקבל כל דבר בשביל הכבטד המדומה.
3. אם כבר, דווקא גוש ביבי - שתכלס מי שתומך בביבי נדרש לגוש הזה - דחה את רעמ בכל צורה.
4. יש אומרים על שומר חומות כמו שיד אומרים על עלות השחר ועל שקיעת החמה. במציאות אין הבדל גדול בין המבצעים מבחינת כמויות הטילים והיעדים, זה ששומר חומות היה ארוך ורציני יותר ומול טילים משוכללים יותר - זה קשור לכמות ארגוני הטרור שהיו שותפים במבצע.
5. אם כבר מדברים על שיתוק הדרום וגביית חיי אזרחים, כנראה שוכחים שהמבצע האחרון - ששמו המדויק הוא "קשקוש בכלב" - נפתח ב3 ימים של שיתוק מוחלט של הדרום ללא טיל אחד...

בקיצור, אתה חייב את נוירולוג שיסביר לנו מה עובר לך בראש, אבל מה שכן ברור זה שאתה אדם של שנאה ואנטי וטינופת על דברים שאתה לא מבין בהם כלום (מזכיר את הזלזול הנצחי שלך ברב קנייבסקי שתמיד הוכיח שאתה לא יודע ולא מבין כלום...).

נשלח מהאנדרואיד שלי

מתוכן תגובתך לומדים שלא תמיד הפורם פתוח לקהל: מי אמר טינופת ליטאית ולא קיבל.... אשר לרב קנייבסקי, עשיתי את עבודתי נאמנה, לאחר שהיה לי ברור כשמש-שבני משפחתו שבו אותו "וגונבים באמצעותו את כל העולם ואשתו" .מהתביעה שהגישו בני הרב נגד אחיהם, התחוור לכולללם, שלא הפרזתי, אלא שהם קבלו ממני ומאחרים שטענו את-אותן טענות "הנחה גדולה"...שאר הדברים, אינם ראויים לתגובה, בייחוד, שמתגובתך באשכול אחר ניכר שאינך מבין בביטחון או שאתה שונא יהודים שמתגוננים מפני הקמים עליהם...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 09/08/2022 20:31:45

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם נתניהו חשב להתפשר על ביטחון ישראל?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext