בית פורומים בחדרי חרדים

מה חושב יאיר לפיד על חיסול הבכיר מהג'יהאד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/8/2022 05:13 לינק ישיר 
מה חושב יאיר לפיד על חיסול הבכיר מהג'יהאד

ובניגוד לדחליל, הנהנתן חדל האישים, יהיר לפיד. 
האופוזיציונר בנימין נתניהו עודד, תמך ופירגן למהלך הצבאי.  

תוקן על ידי momeir ב- 09/08/2022 05:21:58

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 18:37 לינק ישיר 

יאיר לפיד כבר הוכיח שהוא יכול להחליף דעות כמו גרביים והציבור ימשיך לנהות אחריו כמו עדר, אז למה לא לאתגר את המזל שוב? מה מפריע לו?

סליחה על ההשוואה, אבל אפילו בגרמניה הנאצית היו אינטלקטואלים ששנאו את המפלגה הנאצית רק בשל העדר ההשכלה של רוב הקודקודים שלה. למה רק בישראל האריסטוקרטים מוכנים להתפשר על מנהיגים כאלה אנלפבתים? ואני לא מדבר על תעודות אלא על ייצוג בסיסי. איך בשמאל המתנשא אף אחד לא קם כנגד נהייה כזו מגוחכת?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 20:14 לינק ישיר 

המציאות העגומה שהייתה אחרי מבצע "חגורה שחורה" בימי כהונתו של נתניהו הרי הוכיחה עד
כמה צדק לפיד בדבריו. וכי לתושבי הדרום היה ביטחון אחרי הביקורת הזו? קדחת.

מישהו שכח את ירי הרקטות היום-יומי על ישובי עוטף עזה? את הפרחות בלוני הנפץ והתבערה
שכילו כמעט 50 אלף דונם?  

ואיך נתניהו הגיב על הטרור הזה? הוא לא הגיב! הוא הכיל אותו! השלים איתו!  הוא חשב שאם
הוא יכניס להם כל חודש מזוודות עם כסף מקטאר אז הם ישבו בשקט. 

כך מצופה ממנהיג לנהוג?

לפיד לא כוס התה שלי. אבל הוא גילה מנהיגות. הוא פועל כנדרש. איומי החמאס והג'יהאד לא
מפחידים אותו. הוא גם לא מתרפס בפני הדיקטטור פוטין אלא מתייצב באופן נחרץ לצד מדינות
המערב נגדו. 

אז מה אם נתניהו הביע תמיכה במבצע "עלות השחר"? וכי הייתה לו ברירה? הוא נאלץ נעבעך
לענות על כך אמן. כי הציבור מחא כפיים לדרג הצבאי והמדיני על הפעילות הנחושה והמוצלחת
הזו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 20:28 לינק ישיר 

במבחן המעשה, יאיר לפיד עשה ועושה בית ספר לנתניהו, בלי האדרה עצמית מוגזמת, פעל בצורה מדויקת, עם אפס נפגעים לכוחתנו. יש לי תחושה שהוא ימשיך לעוד קדנציה.
גילוי נאות: אני לא מסכים אתו בהמון דברים, אבל אין ספק שהוא טוב לעם שלנו הרבה יותר מהשני שרק מפלג, מנופח באגו, ושקרן סידרתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 20:49 לינק ישיר 

גרשום כתב:

המציאות העגומה שהייתה אחרי מבצע "חגורה שחורה" בימי כהונתו של נתניהו הרי הוכיחה עד
כמה צדק לפיד בדבריו. וכי לתושבי הדרום היה ביטחון אחרי הביקורת הזו? קדחת.

מישהו שכח את ירי הרקטות היום-יומי על ישובי עוטף עזה? את הפרחות בלוני הנפץ והתבערה
שכילו כמעט 50 אלף דונם?  

ואיך נתניהו הגיב על הטרור הזה? הוא לא הגיב! הוא הכיל אותו! השלים איתו!  הוא חשב שאם
הוא יכניס להם כל חודש מזוודות עם כסף מקטאר אז הם ישבו בשקט. 

כך מצופה ממנהיג לנהוג?

לפיד לא כוס התה שלי. אבל הוא גילה מנהיגות. הוא פועל כנדרש. איומי החמאס והג'יהאד לא
מפחידים אותו. הוא גם לא מתרפס בפני הדיקטטור פוטין אלא מתייצב באופן נחרץ לצד מדינות
המערב נגדו. 

אז מה אם נתניהו הביע תמיכה במבצע "עלות השחר"? וכי הייתה לו ברירה? הוא נאלץ נעבעך
לענות על כך אמן. כי הציבור מחא כפיים לדרג הצבאי והמדיני על הפעילות הנחושה והמוצלחת
הזו. 

אני בקשר יומיומי עם תושבי הדרום, עם אלה שחוטפים את הטילים. משום מה הם לא מסכימים עם הסיסמאות שלך "גילה מנהיגות, פעל כנדרש" או כדברי עמיתך "עושה בית ספר לנתניהו". הם דווקא תוהים, איך הגענו למצב שמעצר עלוב מכניס שליש מדינה לסגר; איך אנשים יושבים שלושה ימים בבית בלי טיל אחד....
להזכירך, מה שבשבילך מפחיד זה בשבילם שגרה. מה שבשבילך מפחיד ובלגן זה החיים שלהם, ותתפלא - מחירי הדירות בעוטף עזה מאמירים. כך שהם ממש לא מבינים למה הושיבו אותם בסגר כמה ימים.
אני מציע לך לקרוא את הספר, או לחילופין לצפות בסרט, "לקשקש בכלב", ותבין שזה בדיוק מה שעשה יאיר לפיד. לא פחות ולא יותר, בדיוק לפי הספר. הוא עשה המון רעש, לא פוצף הרבה, איפשר לחמאס לגרום לגיהד האסלמי להפציץ וכבר אין את הקטע שחמאס אחראי על כל ירי מהרצועה (המדמעות היא שמחר כל יום יהיו לך טילים בלי כתובת וישראל לא יכולה להגיב...), הוא עשה רוח כאילו ישראל מנצחת ועושה ועושה ובפועל פיצץ כמה בטונדות (בלי השוואה לכמות הטילים שנורו לישראל) ואחרי יומיים כבר אפילו את זה הוא לא יכל לעשות... ודיברת על יחסים בין לאומיים? אתה זוכר את ארצות הברית מבקשת הבהרות תוך כדי מבצע?!?
וכן, לממשלת מעבר יש יותר לגיטימציה להשתגע, כי אין לה הרבה מחויבויות ואין לה הרבה אחריות על התוצאות. בכל זאת זה היה חרפה וכישלון ובחשיבה רחבה הוא הרס ביומיים את המעט שהצליח ליצור ביבי החששן והזהיר.

אני מבין שאתה מאוד שונא את ביבי, ובכל זאת הגבתי בשביל היום שתתפכח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2022 21:10 לינק ישיר 

הירוק כתב:

במבחן המעשה, יאיר לפיד עשה ועושה בית ספר לנתניהו, בלי האדרה עצמית מוגזמת, פעל בצורה מדויקת, עם אפס נפגעים לכוחתנו. יש לי תחושה שהוא ימשיך לעוד קדנציה.
גילוי נאות: אני לא מסכים אתו בהמון דברים, אבל אין ספק שהוא טוב לעם שלנו הרבה יותר מהשני שרק מפלג, מנופח באגו, ושקרן סידרתי.

https://www.now14.co.il/%d7%9e%d7%94-%d7%a0%d7%a9%d7%aa%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2-%d7%94%d7%96%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a7%d7%95%d7%93%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%a8/

צפה בהנאה, כל מי שניטרלי חותם על כל מילה בסטרון המקסים הזה - וזה לא קשור לאהבה לנתניהו, אלא באמת להשוואה כאילו לפיד עשה יותר.
אגב, דווקא כממשלת מעבר ותקווה של הממשל האמריקאי, לפיד היה מסוגל למתוח את החבל הרבה יותר. במציאות הוא לא עשה כלום יותר מכל מבצע אחר, חוץ מהעובדות שהוא יצר הרבה יותר אימה ולחץ בקרב היהודים והרבה יותר בלגן בצבא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה חושב יאיר לפיד על חיסול הבכיר מהג'יהאד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext