אכלוס המוני והתשתיות הלא מתאימות ברחוב שמגר פשע בכל קנה מידה!
אכלוס ההמוני והצפוף של בנינים רבי קומות למגורי אלפי משפחות, הקניונים והחנויות ברחוב מגורים צפוף מרכזי, תחנות האוטובוסים המלאות המון אדם מקרוב ומרחוק, והאוטובוסים המשתרכים אחד אחר השני, מול המדרכות הצרות שאמורות לאכלס האוכלוסייה המקומית, הקונים, התיירים, והנוסעים שמגיעים מהאיזור הרחב, מהווה פשע בכל קני מדה לאומי ובינלאומי.
שמישהו יראה לי בארץ מקום אחד שמתקרב לזה!
והכל בגלל כסף ושלמונים של יזמים כרישים ופקידים מושחתים ברשויות השונות שבאופן תקין בחיים לא היו מאשרים מצב כזה!
זה מצב פשוט לא נורמלי!
הנ"ל ללא שום קשר לתאונה המצערת שקרה היום, אבל אין ספק שהתאונה היא אחת מהתוצאות החמורות לרשלנות הפושעת הזו.
היא כנראה לא קשורה באופן ישיר, אבל זה מעורר את כולנו לחשוב מה היה יכול לקרות חלילה אם הוא היה מתדרדר ולא נעצר בתחנת האוטובוס לדוגמה....
נשלח ב-12/8/2022 00:39
יש לזה פתרון פשוט - אבל אף אחד לא יסכים לזה, כי אין כמו נוחות - להוציא את כל התחבורה הבין עירונית מהשכונות לתחנה מרכזית ייעודית (מחלף רמות, מישהו שמע?).אבל גם תושבי בני ברק לא מסכימים להוצאת התחבורה הבין עירונית מהעיר לתחנה מרכזית, למרות ולמרות ולמרות... כאלה אנחנו.
נשלח ב-12/8/2022 00:41
אגב אני תמה תמיד על הרוכשים. כל פעם שאני הולך שם אני שואל את אשתי מי משלם מילונים בשביל לגור בקופסת גפרורים בתוך הבית חרושת הזה.
נשלח ב-12/8/2022 00:59
hhaavv כתב:
יש לזה פתרון פשוט - אבל אף אחד לא יסכים לזה, כי אין כמו נוחות - להוציא את כל התחבורה הבין עירונית מהשכונות לתחנה מרכזית ייעודית (מחלף רמות, מישהו שמע?).אבל גם תושבי בני ברק לא מסכימים להוצאת התחבורה הבין עירונית מהעיר לתחנה מרכזית, למרות ולמרות ולמרות... כאלה אנחנו.
אגב, לפני כעשרים שנה, אולי יותר, נהרג לא הרחק משם בחור שדיבר בטלפון ציבורי בצדה השני של הצומת (ליד הירקן) ורכב מסחרי שאיבד את בלמיו והתנגש בו. בהמשך נבנתה שם כיכר בעלזא הגדולה, אבל לאחרונה היא שוב בוטלה במסגרת הנת"צ...
נשלח ב-12/8/2022 01:21
מצטער להגיד, העיריה מושחתת ! אני מתלונן למוקד 106 ובחלק מהמקרים אין התיחסות ! הכשלים נשארים !!! וככה זה אצל כל הראשי עיר בשנים האחרונות, יש עיצה, וזה לשלוח הודעה למבקר העיריה, זה יכול לעזור, מאז ימי לופליאנסקי - מוקד 106 הוא מוקד לקוי, גם ניר ברקת היה ראש עיר גרוע במובן הנ"ל, תיכף ישימו את הברנש לשר אוצר..
ולמה בית ההלוויות תקוע בשמגר ? באמצע הקריות המעטירות של ירושלים, ובית כנסת הגדול של בעלז ממול ! הכל מסחרה, מדינת עולם שלישי !
אני לא בטוחה שהפתרון הנ"ל יפתור את הבעיה: בכל מצב יצטרכו לנסוע למחלפים ושוב נהיה עדים לפקקים. מה שכן צריך, לשים סוף להפגנות נגד הרכבת הקלה, משום שהרבה קווים שלא היו אמורים להימצא באזור התאונה, מופנים לאזור זה וזה מה-שמגביר את הלחץ ועלול להביא לתאונות. ר"ל.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 12/08/2022 01:25:27
נשלח ב-12/8/2022 01:24
תמניא_אפי כתב:
בעיקרשומע כתב:
אגב אני תמה תמיד על הרוכשים. כל פעם שאני הולך שם אני שואל את אשתי מי משלם מילונים בשביל לגור בקופסת גפרורים בתוך הבית חרושת הזה.
תתפלא אבל בבניינים של תנובה, כדורי ובנית, (וכנראה בהמשך גם בבית ההלוויות) קנו לא מעט אילי הון דירות מפוארות בסכומים אסטרונומים.
סוג של סטטוס חברתי לבן חו"ל שיש לו דירה באיזור.
לא מבין איך הורים לילדים קטנים מסוגלים לחיות שם רגועים בין מבחינה גשמית ובין מבחינה רוחנית (מקומות כאלו מועדים לפוגעי ילדים רח"ל).
ברחוב שמגר עצמו אין כמעט בנייני מגורים שסמוך לכביש. הרחוב עמוס, וקשה קצת לעבור, אז הולכים על הכביש
אני לא בטוחה שהפתרון הנ"ל יפתור את הבעיה: בכל מצב יצטרכו לנסוע למחלפים ושוב נהיה עדים לפקקים. מה שכן צריך, לשים סוף להפגנות נגד הרכבת הקלה, משום שהרבה קווים שלא היו אמורים להימצא באזור התאונה, מופנים לאזור זה וזה מה-שמגביר את הלחץ ומביא לתאונות.
או שיעשו מנהרה לרכבת הקלה בבר אילן, ובינתיים אין פיתרון, וירושלים הקדושה מליאה בהפגנות ומריבות, הזאת ירושלים ?!
600 מאות אוטובוסים עירוניים עוברים ביום ברחוב שמגר בירושלים במסגרת פיילוט שהחל לפני כחודש וחצי, למרות אזהרות חוזרות ונשנות של נציגי התושבים, עכשיו כבר אפשר להכריז על ההימור הפרוע הזה בחיי אדם ככישלון?