| נשלח ב-17/8/2022 16:01 |
|
| |
האם לא הודיעו למשפחת גלושטיין שהיא זכאית לקבל מחברת הביטוח כעשר מיליון שקל?
אני שמה לב, שבנוסף לטרגדיה הקשה שעוברת על משפחת גלושטיין יש מי שכנראה מסתיר מהמשפחה, שהיא זכאית לקבל מחברת הביטוח הרבה מאוד כסף, לפחות 10.000000. אחרת, לא ברור מדוע מביישים את המשפחה האומללה הזאת בקמפיין לגיוס כסף עבורה. אני כותבת את הדברים, משום שזכורה לי שלאחר התקפת הטרור בבני ברק, התלוננה אחת המשפחות שלא ביקשו ממנה את הסכמתה לעשות קמפיין עבורה. האם זה חוזר על עצמו?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 17/08/2022 16:11:13
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2022 16:27 |
|
| |
משפ' גלושטיין הודיעה שעמותה בשם "לב לחולה" שמגייסת כספים עבורה, עושה זאת ללא אישורה וכי מדובר בעוקץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2022 16:54 |
|
| |
למה לא מאה מיליון ? מאה טריליון ? מאה זריליון ? בקיצור מספיק עם הקשקושים . גם כמשמקבלים כסף מהביטוח זה לוקח זמן. חוץ מזה לא משלמים כל כך הרבה. מאיפה הסכום המופרז? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2022 17:19 |
|
| |
פותח האשכול, כדרכו, מדמה מלתא למלתא באופן לקוי. במתקפת טרור המדינה מעניקה סכום גדול למדפחה, כאן זו תביעה אזרחית אם אני מבין נכון. עדיין מדובר בפיצויים גדולים (וצ"ע למה המשפחה הזו בדיוק צריכה כסף... המנהג המוזר לאסוף כסף על גברים/נשים צעירים כשהגופה חמה, ויתכן שתוך שנתיים הכל ישתנה, מוזר ומוכיח חוסר אחריות), אבל אלו סכומים אחרים ולא בטוח שיספיקו לכסף שצריך (אם צריך, כמובן) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2022 17:33 |
|
| |
לא יודע מי אוסף ומה סכום היעד, אבל ברור שבאסונות כאלו ר"ל יש הוצאות מיוחדות שדורשות כיסוי מיידי, כמו טיפולים פסיכולוגיים וכיו"ב...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2022 17:50 |
|
| |
אין ספק שבאסונות, בעיקר כזה ר"ל, יש הוצאות מיוחדות מיידיות ודחופות.
מנגד, אין ספק שהמשפחה תהיה זכאית לקבל סכומים גבוהים מהביטוח, או של חב' אגד, או של הנהג, או קרנית, אבל זה יכול לקחת שנים.
יש להניח שחב' אגד אינה פונה למשפחה, כי אפשר יהיה לראות בכך הכרה באחריות, מה שלפי הפרסומים חב' אגד שוללת.
כך או כך, משפחה נכבדה מגזע תרשישים טרופה ודוויה באבלה, וצריכה כעת סיוע. על מה יש לחשוב בכלל?!
נ.ב. אין ספק שיש לבדוק אם הגוף המתרים הוא באישור המשפחה, וודאי סיוע ישיר למשפחה עדיף.
תוקן על ידי נעילה ב- 17/08/2022 17:55:54
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2022 19:27 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2022 19:57 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | |
|
מישהו יכול לאשר שמגבית קופת העיר היא באישור המשפחה והכל מועבר לה?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2022 20:53 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | פותח האשכול, כדרכו, מדמה מלתא למלתא באופן לקוי. במתקפת טרור המדינה מעניקה סכום גדול למדפחה, כאן זו תביעה אזרחית אם אני מבין נכון. עדיין מדובר בפיצויים גדולים (וצ"ע למה המשפחה הזו בדיוק צריכה כסף... המנהג המוזר לאסוף כסף על גברים/נשים צעירים כשהגופה חמה, ויתכן שתוך שנתיים הכל ישתנה, מוזר ומוכיח חוסר אחריות), אבל אלו סכומים אחרים ולא בטוח שיספיקו לכסף שצריך (אם צריך, כמובן) נשלח מהאנדרואיד שלי |
| הלקוי נמצא אצלך ולא אצלי: במתקפת טרור, המדינה מעניקה מדי חודש כסף ולא בפעם אחד: האתר של הביטוח הלאומי פתוח בפניך ותוכל להיווכח שהטעות היא שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2022 21:04 |
|
| |
| נעילה כתב: |  | אין ספק שבאסונות, בעיקר כזה ר"ל, יש הוצאות מיוחדות מיידיות ודחופות.
מנגד, אין ספק שהמשפחה תהיה זכאית לקבל סכומים גבוהים מהביטוח, או של חב' אגד, או של הנהג, או קרנית, אבל זה יכול לקחת שנים.
יש להניח שחב' אגד אינה פונה למשפחה, כי אפשר יהיה לראות בכך הכרה באחריות, מה שלפי הפרסומים חב' אגד שוללת.
כך או כך, משפחה נכבדה מגזע תרשישים טרופה ודוויה באבלה, וצריכה כעת סיוע. על מה יש לחשוב בכלל?!
נ.ב. אין ספק שיש לבדוק אם הגוף המתרים הוא באישור המשפחה, וודאי סיוע ישיר למשפחה עדיף.
תוקן על ידי נעילה ב- 17/08/2022 17:55:54 |
| השאלה היא: האם רוכבים על גב המשפחה או שלא. אם המשפחה אישרה אז הכול בסדר. למרות שלהוצאות המידיות שלה, יש קצבת שארים של הביטוח הלאומי, ובנוסף, קצבה חודשית או חד פעמית מקרן הפנסיה של המנוחה, המנוחה הייתה עובדת הוראה. ואם תשאל למאי נפקא מינה? אז התשובה היא: שלאחר הקמפיין, הבושה , וכו' כשהמשפחה תרצה לקבל את הכסף שנאסף עבורה, אותם גבאי צדקה עוד-עלולים לעשות למשפחה מבחן הכנסות-ולסרב לתת לה את הכסף שנאסף עבורה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 17/08/2022 21:17:21
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2022 21:40 |
|
| |
הקמפיין בידיעת המשפחה. המשפחה המורחבת פועלת ומתרימה. התמיהה של פותח האשכול עדיין במקומה. ולא מדובר רק להוצאות מידיות כי סכום היעד הוא מליון שח.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2022 22:37 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | למה לא מאה מיליון ? מאה טריליון ? מאה זריליון ? בקיצור מספיק עם הקשקושים . גם כמשמקבלים כסף מהביטוח זה לוקח זמן. חוץ מזה לא משלמים כל כך הרבה. מאיפה הסכום המופרז? נשלח מהאנדרואיד שלי |
| תקרא את פס"ד אטינגר או מה שמכונה "הלכת השנים האבודות" ותבין מניין לקחתי את הסכומים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2022 23:24 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | הקמפיין בידיעת המשפחה. המשפחה המורחבת פועלת ומתרימה. התמיהה של פותח האשכול עדיין במקומה. ולא מדובר רק להוצאות מידיות כי סכום היעד הוא מליון שח. |
|
אכן הקמפיין של קופת העיר על דעת ובהשתתפות המשפחה. לגבי הסכום וכל שאר התמיהות הן כמו תמיד במקומן אבל לא לכאן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2022 19:42 |
|
| |
מאחר ואני לא יודעת מי מבני המשפחה גולש בפורם, אם בכלל. חשוב לי להוסיף את המידע: כשיש פצועים ניתן לקבל כסף מחברת הביטוח באופן מידי: על החשבון, לטיפולים וכו' עוד לפני גמר חשבון. ושהיה לה רפואה שלימה במהרה. ושהמשפחה לא תדע יותר צער ומכאוב. רק בריאות ושמחה וכל הטוב שבעולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2022 20:40 |
|
| |
כנראה לא לוקחים עורך דין ולא פיצויים מהמדינה או מחברות הביטוח, זה ההסבר היחידי שאפשר להסביר מדוע "קופת העיר" מגייסת מיליון ש"ח "למשפחה".

|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2022 20:50 |
|
| |
שמעתי ממקורב לאחת המשפחות שיקיריהן נהרג בתאונת אוטובוס שמתקדמים עם תביעה וכו' ואמרו להם שהתהליך יכול לקחת המון זמן ואפילו שנים למקסם את התוצאות. ומהיכן יחיו עד אז? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|