נתניהו, לפגישה עם גדולי ישראל תיקח אתך ילד שיצעק "המלך הוא עירום"
נתניהו, למה אתה רוצה לפגוע באנשים?! ברגע שתגיע לגדולים תגלה ש " המלך הוא עירום" זה לא תלוי בהם מדובר באחרים שעושים סיבוב עליהם.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/08/2022 14:20:49
נשלח ב-30/8/2022 15:15
נראה שגם נתניהו מבין שהוויכוח הוא לא אידיאולוגי, אחרת, אני לא רואה באיזה זכות הוא רוצה להתערב בדברים שהם ציפור הנפש של הציבור החרדי. או שהוא מספיק חכם-להסיק מסקנות שמלבד אידישקייט יש במחלוקת הכול.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/08/2022 15:20:21
נשלח ב-30/8/2022 17:45
נתניהו, כמוך, לא יודע טעמו של אידיאל אמיתי, ואת העולם הוא רואה כמוך, וכמו אחרים כאן בפורום, דרך המשקפיים המצומצמות האלו. לך תסביר מה זה טעם של תפוח, למי שלא טעם כזה אף פעם ...
נשלח ב-30/8/2022 19:31
לךתדע1 כתבה:
נתניהו, למה אתה רוצה לפגוע באנשים?! ברגע שתגיע לגדולים תגלה ש " המלך הוא עירום" זה לא תלוי בהם מדובר באחרים שעושים סיבוב עליהם.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/08/2022 14:20:49
תמשיך להסתובב פה ערום ולהשתין על כולם...
זה שלא הרבה מגיבים לך ולניק התאום זה לא בגלל שמעריכים את הנוזלים שלך כפי שאתה סבור כנראה.
אני כותבת את הדברים לגולשים ופחות לחברים בפורם שלרובם יש פוזיציה והאמת לא מעניין אותם. לעומתם, אני כותבת כדי למנוע חרון אף . לדוגמה: מי שקרא את מה שכתבתי במשך השנים על סביבתו של ר' חיים לא הופתע כלל ועיקר שהוא "עשה" דברים שאין רוח חכמים נוחה...האנשים שקראו את שכתבתי במשך השנים לא היו צריכים את הגושפנקה של הדיונים שהיו בביה"ד על כשרות הצוואה. ולא על צלילות דעתו.
נשלח ב-30/8/2022 21:31
לךתדע1 כתב:
אני כותבת את הדברים לגולשים ופחות לחברים בפורם שלרובם יש פוזיציה והאמת לא מעניין אותם. לעומתם, אני כותבת כדי למנוע חרון אף . לדוגמה: מי שקרא את מה שכתבתי במשך השנים על סביבתו של ר' חיים לא הופתע כלל ועיקר שהוא "עשה" דברים שאין רוח חכמים נוחה...האנשים שקראו את שכתבתי במשך השנים לא היו צריכים את הגושפנקה של הדיונים שהיו בביה"ד על כשרות הצוואה. ולא על צלילות דעתו.
אין צורך להתרגש לא מכאלו שתקועים רק בפוזיציה, וגם לא מהצבועים.
נשלח ב-31/8/2022 02:22
נוירולוג כתב:
אין צורך להתרגש לא מכאלו שתקועים רק בפוזיציה, וגם לא מהצבועים.
הזכרת לי מה שאמר ינאי המלך לאשתו לפני מותו...
נשלח ב-31/8/2022 06:16
לךתדע1 כתבה:
לפני מספר שנים-הבן והנכד של אישיות דגולה במגזר החרדי באו לבקר את הסבא שהיה במצב לא משהו. בדיוק מכנסיו של הסבא הופשלו ואז אמר הבן לילד שלו "אל תסתכל זה לא יפה" ענה הנכד "אבא הסבא לא ערום יש לו טיטול"