| נשלח ב-8/9/2022 16:07 |
|
| |
מצבה של מלכת אנגליה קשה מאוד אראלים ומצוקים אוחזים בכתר
נא לדרוש בשלומה של מלכות, המלכה
אליזבת אלכסנדרה מרי בת אליזבת אנג'לה מרגריט. העומדת בשערי מיתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2022 16:13 |
|
| |
האישה האצילית והצלולה הזו בת ה-95 שמילאה את תפקידה למופת, עדיין הייתה מסוגלת לרכב על סוסים בשנה האחרונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2022 18:02 |
|
| |
בד''ה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2022 18:24 |
|
| |
לפני יומיים היא קיבלה "קבלת פנים" את ראשית הממשלה החדשה של בריטניה, גב' ליז טרוז.
פורסם ב"חדשות עולם הישיבות"
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2022 18:45 |
|
| |
לה''ו. היא מתה. א''א להוציא הודעה רשמית לפי החוק, עד שכל השרים והמשפחה וכד' יהיו במקום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2022 19:06 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. היא מתה. א''א להוציא הודעה רשמית לפי החוק, עד שכל השרים והמשפחה וכד' יהיו במקום.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2022 19:37 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2022 19:45 |
|
| |
מצדרביעי
| גרשום כתב: |  | | האישה האצילית והצלולה הזו בת ה-95 שמילאה את תפקידה למופת, עדיין הייתה מסוגלת לרכב על סוסים בשנה האחרונה. |
|
כשאני שומע על איש ציבורי מבוגר באירופה שהוא "אצילי", קשה שלא לתהות האם הוא עשה/אמר משהו בתקופת השואה ביחס לפליטים ולרצח היהודים, אז ראיתי בויקיפדיה שעדיין לא מונתה אז, אבל האם היא התבטאה בנושא/פעלה פעילות אחרת?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2022 20:02 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | כשאני שומע על איש ציבורי מבוגר באירופה שהוא "אצילי", קשה שלא לתהות האם הוא עשה/אמר משהו בתקופת השואה ביחס לפליטים ולרצח היהודים, אז ראיתי בויקיפדיה שעדיין לא מונתה אז, אבל האם היא התבטאה בנושא/פעלה פעילות אחרת? |
|
א. בריטניה הובילה את המאבק בנאצים. ב. אלפי פליטים מגרמניה, ביניהם ילדים רבים, נקלטו באנגליה. זה הרבה יותר מסתם אמירות חלולות. ג. עד שאנו מלינים על אחרים, הבה נחשוב מה אני ואתה ומנהיגי הציבור שלנו, עושים ביחס לפליטים ורצח האוקראינים למשל? או האפריקנים? צריך להבין שהסיטואציה דומה מאוד. ד. עקרונית למלכה אסור להביע דעה בשום נושא. זה הדבר היחיד שבעבורו היא מלכה - לאחד את העם סביב סמל (כמו הדגל במדינות אחרות) שאין עליו מחלוקת. מי שהיה אמור להביע דעה הוא ראש הממשלה צ'רצ'יל, והוא הביע, אוהו הביע. אדם גדול מאוד היה.
תוקן על ידי למה_כן ב- 08/09/2022 20:04:37
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2022 20:09 |
|
| |
מצדרביעי
| למה_כן כתב: |  | כשאני שומע על איש ציבורי מבוגר באירופה שהוא "אצילי", קשה שלא לתהות האם הוא עשה/אמר משהו בתקופת השואה ביחס לפליטים ולרצח היהודים, אז ראיתי בויקיפדיה שעדיין לא מונתה אז, אבל האם היא התבטאה בנושא/פעלה פעילות אחרת?
ב. אלפי פליטים מגרמניה, ביניהם ילדים רבים, נקלטו באנגליה. זה הרבה יותר מסתם אמירות חלולות.
תוקן על ידי למה_כן ב- 08/09/2022 20:04:37 |
|
ומה היה עם ספינת אקסודוס אם אני לא טועה שהבריטים לא נתנו לה להיכנס לארץ ולכן חזרה הישר למלתעות המרצחים?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2022 20:16 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. היא מתה. א''א להוציא הודעה רשמית לפי החוק, עד שכל השרים והמשפחה וכד' יהיו במקום.
|
|
בטוח שגם השרים? נראה לי רק המשפחה
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2022 20:19 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| גרשום כתב: |  | | האישה האצילית והצלולה הזו בת ה-95 שמילאה את תפקידה למופת, עדיין הייתה מסוגלת לרכב על סוסים בשנה האחרונה. |
|
כשאני שומע על איש ציבורי מבוגר באירופה שהוא "אצילי", קשה שלא לתהות האם הוא עשה/אמר משהו בתקופת השואה ביחס לפליטים ולרצח היהודים, אז ראיתי בויקיפדיה שעדיין לא מונתה אז, אבל האם היא התבטאה בנושא/פעלה פעילות אחרת? |
|
לה''ו. המשפחה שלה עם שורשים גרמניים, וחלקם היו נאצים בכירים, כך לפי גורמים מחו''ל. עיין בוויקיפעדיע, ותרווה נחת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2022 20:28 |
|
| |
אניכברחוזר

|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2022 20:33 |
|
| |
רק לדעה שגוי מטמא באוהל... בית המלוכה הבריטי היה מאד פרו נאצי בהתחלה. יש סרטון של המלכה מצדיעה במועל יד כשהיתה בת 7...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2022 20:52 |
|
| |
ילדה בת 7 עושה מה שהמבוגרים אומרים לה. חוץ מזה בשנת 1933 היטלר עדיין לא נחשב לגורם מסוכן. על כל פנים, המלכה אליזבת בשנות כהונתה לא הביעה את דעותיה וזאת בהתאם למסורת של המלוכה.
|
|
|
|
|