בית פורומים בחדרי חרדים

עסקני "יהדות התורה" תפסיקו להסתיר את האמת מחברי מועצת גדולי התורה.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/9/2022 19:34 לינק ישיר 
עסקני "יהדות התורה" תפסיקו להסתיר את האמת מחברי מועצת גדולי התורה.

יש ליידע באופן מידי את חברי מועצת גדולי התורה-שחברי כנסת מדגל התורה חברו לרפורמים ולכאורה הם הרבה יותר גרועים מהם: משום שלא מדובר בתינוקת (בעצם כן מדובר בתינוקות אבל לא שנשבו) שנשבו. מדובר באלה ששנו ופירשו לכאורה שהם הגרועים והקשים מכולם.
איך ניתן להעלות על הדעת שיהודי חסידי יבחר בעד אלה שחברו למשנאי ה': שאפילו את יום-כיפור הם מחללים בשתייה ואכילה?! גם לבלוק טכני אסור לחבור לאלה שעשו מהתורה פלסתר ונושאים את שם ה' לשווא.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 11/09/2022 20:12:07

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2022 20:14 לינק ישיר 

האם כל חברי מוצת גדולי התורה הם בני מאה שניתן לעבוד עליהם? האם אין אפילו צדיק אחד ביהדות התורה שיגלה את האמת לחברי המועצה?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2022 20:31 לינק ישיר 

רק במועצת של דגל אין אף אחד שאי אפשר לעבוד עליו. במועצת של אגו"י יש אחד שאי אפשר לעבוד עליו, הוא רוצה מקום ראשון, הוא רוצה את כל ירושלים, כשאשתו מתאשפזת הוא משבית חלק מבית החולים, כשמחתן צאצא, הוא משבית את ירושלים, וכשנדמה לו שפוגעים בכבודו, חסידיו יוצאים בהמוניהם לחלל שבת בפהרסיה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2022 20:36 לינק ישיר 

קיבלתי באישי: בעקבות החשיפה של מר הס לפיה דגל התורה חברה לרפורמים, אחד מחברי המועצה שוקל בכובד ראש להתפטר מחברותו במועצה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 11/09/2022 20:38:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2022 20:41 לינק ישיר 

למה מיד להתפטר?
יש לו הזדמנות להעלות את הנושא לדיון בכינוס הקרוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2022 20:44 לינק ישיר 

גלאגוזים כתב:
למה מיד להתפטר?
יש לו הזדמנות להעלות את הנושא לדיון בכינוס הקרוב.
נראה שהוא סבור שאם מעלים את העניין לדיון יש שיפרשו את זה כעניין שהוא לא חד משמעי ואולי מתן לגיטימציה למהלך אצל חלק מחברי המועצה...ויש אומרי שבגלל הסירוב לדון בדבר, הוא מאיים להתפטר.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 11/09/2022 20:49:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2022 20:45 לינק ישיר 

סעי לך לרבנים ותודיעי להם ותפסיקי לחפור לנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2022 22:47 לינק ישיר 

איני_מכיר כתב:

סעי לך לרבנים ותודיעי להם ותפסיקי לחפור לנו

הוא כבר הודיע בעבר שלךתדע אינה נוהגת לבקר זקנים בביתם (ככה היא תיארה את מרן הגרח"ק זיע"א).

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 08:58 לינק ישיר 

טוב שהכנסת את ר' חיים לסיפור כי אצלו בבית נולד ההיתר הגורף "להתחתן" עם הרפורמים. ידוע שבזמן ההיתר-הוא כבר היה סנילי אבל הבנים שלו היו צלולים, אבל גם מהם לא ניתן היה לצפות לכלום מלבד שיתפסו אותם עם אייפונים ביד . בסופו של יום התגלה לפנינו משפחת "רקבסקי" בתפארתה. מי שביקר את ר' חיים-לא ביקר אותו אלא את הנכדים . באשכול שכתבתי שאני לא נוהגת לבקר זקנים בביתם, כתבתי גם-שאנו מתנדבים בבית אבות והברכות של השוכנים במקום אינם נופלים  מ"הבועה" של ר' חיים. היום כולנו יודעים ש"כל הסיפור" עם ר' חיים הייתה הונאה גדולה של הציבור החרדי ומי שהקשיב לי בזמן לא נפל קורבן להונאה. כמובן שבדברי אין ביקורת על ר' חיים זצוק"ל כי גם הוא נוצל בידי סביבתו.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 12/09/2022 09:28:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 12:01 לינק ישיר 

לה''ו. לך תדע יקר. האם עלה בדעתך שמישהו מהמוייעצעס ''לא רוצה לדעת ''?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 13:18 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
קיבלתי באישי: בעקבות החשיפה של מר הס לפיה דגל התורה חברה לרפורמים, אחד מחברי המועצה שוקל בכובד ראש להתפטר מחברותו במועצה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 11/09/2022 20:38:26

יש התפתחות בעניין?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 14:26 לינק ישיר 

hot_trend כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בהחלט. ולכן חשוב מאוד ה, אתערותא דלתתא כדי להעביר את המסר למזכירי המועצה שעוד נותר לנו יראים ושלמים שלא הכסף נר לרגליהם אלא האמת והיושר ואין מקום להכשיר את הרפורמים במגזר החרדי גם אם זה שווה הרבה מאוד משרות וכסף...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 12/09/2022 14:35:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 17:30 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

hot_tr כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בהחלט. ולכן חשוב מאוד ה, אתערותא דלתתא כדי להעביר את המסר למזכירי המועצה שעוד נותר לנו יראים ושלמים שלא הכסף נר לרגליהם אלא האמת והיושר ואין מקום להכשיר את הרפורמים במגזר החרדי גם אם זה שווה הרבה מאוד משרות וכסף...

לה''ו. חשבתי שדי לחכימא ברמיזא, ומיעוט רבים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 22:31 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
לךתדע1 כתבה:

hot_tr כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

לה''ו. חשבתי שדי לחכימא ברמיזא, ומיעוט רבים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

ידידי היקר, האמן לי שרק כדי לשמור על כבודם של הגדולים כתבתי כפי שכתבתי גם אם אין יראי שמיים אמתיים בסביבת המועצה החסידית-אסור לתת לנבל הליטאי לחשוב שהוא כשר ובסדר. כבר כתבתי בעבר שכל הסאגה שעוברת על  "יהדות התורה" זה עונש על השתיקה ששתקו בזמן "שהפישער" הליטאי כינה חסידים ואנשי מעשה "משנאי ה'"

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עסקני "יהדות התורה" תפסיקו להסתיר את האמת מחברי מועצת גדולי התורה.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext