|
|
| נשלח ב-13/9/2022 23:55 |
|
| |
מביך לגמרי - שיעור לקבל את פניו של יאיר לפיד????
הערב יצא תיעוד מביך לגמרי ( יש נשים בלבוש לא צנוע)
הנה תיאור של (מוטי קסטל - ערוץ 14)
אירוע מדהים כאן ביש עתיד. במשך 10 דק'(!) עומד בדרן- מפעיל על הבמה ומאמן את הקהל לכניסתו של לפיד. להוריד ידיים- להרים ידיים, ימינה- שמאלה, להתכופף,לצעוק,להתנועע, לרקוד,להתחבק וכו'. הקהל אחריו. סשן חוזר,שוב ושוב עד שהוא מתרצה. מעניין מה היו התגובות אם זה היה בליכוד...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2022 00:09 |
|
| |
צא מנקודת הנחה שמי שמצביע לאידיוט הלאומי - מנת המשכל שלו בהתאם. אז כן, צריך הדרכה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2022 00:17 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | צא מנקודת הנחה שמי שמצביע לאידיוט הלאומי - מנת המשכל שלו בהתאם. אז כן, צריך הדרכה... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ממש לא, רוב רובם של המצביעים לאיש שלא עשה בגרות !
הוא הציבור הכי משכיל אקדמית במדינה, עם הכי הרבה תארים אקדמאיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2022 00:50 |
|
| |
תארים אקדמים לא תמיד מעידים על שכל. תקרא קצת מאמרים אקדמיים ומחקרים ותבין שחלק מהם מטומטמים גמורים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2022 05:02 |
|
| |
קלעפער
| הדיבוק כתב: |  | תארים אקדמים לא תמיד מעידים על שכל. תקרא קצת מאמרים אקדמיים ומחקרים ותבין שחלק מהם מטומטמים גמורים... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
במילים אחרות: תארים אקדמיים אינם מדד לשכל. אני מסכים לגמרי. אבל יש לי שאלה אליך, מהו אם כן המדד שלך לשכל?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2022 07:41 |
|
| |
אותי מביך לראות אברכי כולל שרוקדים מסביבה לדר קאליש ולא תדרוכים באיך לקבל את יאיר לפיד שלרוב מועתקים מהעולם הגדול.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2022 07:58 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | קלעפער
| הדיבוק כתב: |  | תארים אקדמים לא תמיד מעידים על שכל. תקרא קצת מאמרים אקדמיים ומחקרים ותבין שחלק מהם מטומטמים גמורים... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
במילים אחרות: תארים אקדמיים אינם מדד לשכל. אני מסכים לגמרי. אבל יש לי שאלה אליך, מהו אם כן המדד שלך לשכל?
|
|
Common sense. חכמה כפשוטה. יאיר לפיד לא מטומטם בגלל הבגרות שאין לו. הוא טיפש כי הוא מדבר בטיפשות. מיותר להסביר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2022 08:28 |
|
| |
הערדם
| קלעפער כתב: |  | תארים אקדמים לא תמיד מעידים על שכל. תקרא קצת מאמרים אקדמיים ומחקרים ותבין שחלק מהם מטומטמים גמורים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2022 21:48 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  |
| קלעפער כתב: |  | קלעפער
|
|
|
Common sense. חכמה כפשוטה.
יאיר לפיד לא מטומטם בגלל הבגרות שאין לו. הוא טיפש כי הוא מדבר בטיפשות. מיותר להסביר.
|
|
רציתי לכתוב תשובה ארוכה ומוסברת אבל תמצתת את דבריי בפשטות. רק שאני חושב שלפיד גאון, וככה הוא יודע לגרום חהמון חכמים לעשות ולחשוב שטויות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2022 22:06 |
|
| |
אחד הבדינים אמר בהלצה שאי אפשר "להתחפש" לאדמו"ר... אותו דבר בכזה מטומטם, אידיוט וקיש-קיש-קריא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|