| נשלח ב-18/9/2022 08:10 |
|
| |
מתברר - הדר מוכתר היא מפלגת פרוקסי מגוש השינוי
סוף סוף יצא המרצע מן השק,
הסגן לשעבר של הדר מוכתר יצא לתקשורת ומספר,
שהאנשים שעומדים מאחוריה זה אנשים מגוש השינוי,
ותפקידה הוא להוציא מצביעי ימין שיצביעו לה, כדי שהקול שלהם יישרף
במילים אחרות היא מפלגת 'פרוקסי' לשרוף קולות של מצביעי ימין.
שמתי קישור למי שלא מכיר את המונח מלחמת פרוקסי - מלחמה באמצעות שליח שיבין מה זה מלחמת פרוקסי.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 18/09/2022 08:16:13
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 08:25 |
|
| |
בנוסף ל'פוליטיקאי הבכיר' יש כאן טייקון, יש הרבה כסף שהועבר וזו עבירת שוחד בחירות קלאסית. אבל כרגיל, לא ביבי, לא חוקרים!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 08:35 |
|
| |
איש העסקים מרטין קרוטהמר: יגאל (מארק) שיינברג שמשפחתו החזיקה באתר ההימורים פוקר סטארס וגדעון סער עומדים מאחורי הדר מוכתר.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 09:27 |
|
| |
לחריף: הלינק שהבאת לא פעיל...
אני מבין את הביקורת עליה אבל קשה לי להאמין שמישהו באמת מממן אותה, האם מישהו ראה פרסום ממומן כלשהוא מצעירים בוערים ברשת/בשלטי חוצות?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 09:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 10:07 |
|
| |
אתמול, אחרי שבוע או יותר שאני כל יום רואה כותרות "הדר מוכתר אמרה/חשבה/נשמה", ניסיתי סוף סוף להבין מי היא ומה היא רוצה מחיינו. מהמעט שהצלחתי להבין, היא די דומה לרוב הנשים שמופיעות בכותרות בומבסטיות וריקניות מאוד, שהצד השווה שבכולן הוא שהן עובדות בעבודה מסודרת וטוב להן, אבל חסר להם צומי, אז הם מתערטלות בציבור (כל אחד לפי כוחה) ומקבלות כותרות על דעותיהן ומעשיהן, למרות שבפועל הן לא חושבות או עושות משהו שונה בהרבה מכל אישה אחרת, או שיש להן מניעים יותר משמעותיים מלכל אשה אחרת (מקווה שלבעלי האינטרנט המסונן הרוב לא מופיע, אני לפעמים משתמש באינטרנט עם סינון נמוך ולכן כנראה זה מגיע לשם). איפשהו בתגובות לאיזו כתבה, ראיתי שמדובר בבחורה צעירה מאוד שבונה על כך שצעירים מיוחמים יקדישו אליה את הקול שלהם מסיבות הורמונליות (אני מתנסח מאוד בעדינות...). אז בהנחה שזה העיקר בסיפור, ומשום מה זה נראה אמין (למרות שהיו לזה תקדימים קצת יותר מכבדים, כמו סתיו שפיר). אז למה לחשוב שהיא תיקח דווקא מקולות הימין? השכל אומר שדווקא ההצבעות של הימין יותר ערכיות והשמאל הוא זה שמחפש חתיכים חלולים כמו לפיד וגנץ. אז או שהשמאל עד כדי כך לא מעריך את הימין (ויש סיכוי טוב שזה המצב), או שמדובר בקוריוז שלא בהכרח קשור לשמאל (אם לא להיפך...). נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 10:38 |
|
| |
הצל פרסם שאבא שלה (מיליונר בפני עצמו , בעלים של חברת תריסים חכמה היחיד בארץ, ספק יחידי פה בארץ ) קנה לה דירה ללא משכנתא במיליון שח בחיפה ליד הטכניון שבו למדה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 11:03 |
|
| |
יש לה כבר התמחות בזיופים, כשהיא לכאורה זייפה התקפת חרדים נגדה, ואז יצאה לתקשורת ופרסמה שחרדים יצאו נגדה בפאשקווילים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 11:35 |
|
| |
הדר מוכתר, בחורה מתוקה בת 20, כבר בכתה פעמיים בשידור. טוענת שהיא תלחם ביוקר המחיה וביוקר הדיור, לא תמיד יש לה פיתרונות, מה שחשוב לטענתה זה נחישות וטוב לב. היא הגישה רשימה של 6 מתמודדים, אסור לה לרוץ לכנסת, היא הגישה בג"ץ על זה. היא רוצה להיות שרת השיכון, לפעמים אתה משפשף עיניים כדי להבין האם מדובר בהלצה או במתיחה, כי הרי היא נשמעת ילדה גדולה.. אין ספק, מפוליטיקאי מצפים ליותר, מי יודע, אולי הקסם שלה תעמוד לה והיא תיהיה הפתעת הבחירות ?...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 18/09/2022 11:53:06
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 12:09 |
|
| |
הצל חושף היום שבגיל 19 אביה של מוכתר רכש עבורה דירה בחיפה ללא משכנתא
זאת לאחר שהדר מצהירה מעל כל במה אפשרית שאין לה דירה ושהיא בחיים לא תצליח לרכוש

מקור: רוטר
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 13:09 |
|
| |
רכש על שמה, לא בטוח שעבורה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 13:38 |
|
| |
היום נפל דבר. הצל פיצץ את הבלון הזה שנקרא הדר מוכתר.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 13:56 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | רכש על שמה, לא בטוח שעבורה |
|
לא הבנתי את הפלפול הזה, יש דירה ששייכת לה? בעוד היא אומרת מעל כל במה וכל מיקרופון שהיא לא תוכל להשיג דירה בחיים?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 14:11 |
|
| |
עדיין יש סיכוי שתקבל הרבה קולות, בעיקר מהאוכלוסייה שציינתי בהודעתי הקודמת. לא יודע אם מימין או משמאל. שיהיה לה בהצלחה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 15:03 |
|
| |
מן הסתם זה לא באמת דירה שלה. כנראה אבא שלה קנה להשקעה דירת 55 מטר בבניין ישן בחיפה תחתית, ורשם את זה עליה כדי לחסוך מס רכישה. אבל היא לא יכולה להגיד את זה כדי לא לסבך אותו. כך או כך יצאה מטומטמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2022 15:05 |
|
| |
הדיבוק, לא נראה לי שאתה בכיוון. היא מתלבשת צנוע כמו בת אולפנה. בכל מקרה, נראה לי שהסיפור שלה גמור. יצאה שקרנית ומטומטמת.
|
|
|
|
|