האמת, כשצפיתי באקראי בשידורי וועדת הבחירות זה היה בדיוק כשהמשלחת של ש"ס החלה להתקדם מעמדה לעמדה כדי למלא את הטפסים. ראיתי במשלחת מישהו שהתהלך ודיבר כטווס נפוח מגאווה על גג העולם. עם הילוך תנועות ומבט שאומרות אני בעל הבית פה נראה פה מישהו מעז להגיד לי מילה לא במקום. גם נתנו לו לדבר בוועדת הבחירות. כמה גאווה נשפכה ממנו על עצמו ועל ש"ס.
כעת שמישהו פרסם איזה ארמון מפואר ומגלומני הוא בונה לעצמו. אמרתי: בינגו! זה הוא!
נשלח ב-18/9/2022 21:21
זו תמונה ישנה מלפני 3 שנים... מה העניין למחזר חדשות ישנות ?
וחוץ מזה מה הבעיה שלך שהוא בונה בית מפואר? הוא עבד קשה והביא כסף... כל זמן שלא תוכיח שהוא גנב ממישהו אין לי בעיה שיגור בארמון ושיצאו לקנאים העיניים...
מנכ"ל ש"ס לא אמור להיות סמל של צניעות אלא לנהל את המפלגה הרבה יותר צורם שיש אדמורי"ם שכן אמורים להיות סמל של צניעות ופרישות וחיים בבתי פאר ונוסעים ברכבי שרד לנופשים יוקרתיים על חשבון פדיון נפש של חסידים דלפונים
נשלח ב-18/9/2022 22:00
בעייני זה לא מפואר. זה מכוער ומגלומני. זה כמו לגור בבית כנסת\מנזר בסגנון עתיק. זה פשוט התחבר לי בול עם מה שראיתי.
נשלח ב-18/9/2022 22:05
בושה וחרפה,
אני מעריך שהרבה לא יודעים,
בעולם העתיק,
כניסה כזו הייתה רק במקדשים גדולים ומפורסמים,
אינני מכיר בתי כנסת עם כניסה כזו מפוארת ומושקעת,
אם בית הכנסת השכונתי יותר מפואר מכך, שיבושם לו,
אני מעריך שלא כך הדבר ולכן כתבתי שיתבייש לו.
נשלח ב-18/9/2022 22:08
פלדלפי
חריף_ומקשה כתב:
בעייני זה לא מפואר. זה מכוער ומגלומני. זה כמו לגור בבית כנסת\מנזר בסגנון עתיק. זה פשוט התחבר לי בול עם מה שראיתי.
מבחינה עיצובית ברור שהוא צריך להתבייש !!! השאלה האם זה הוא עיצב או המעצבת...
זה נראה כמו הרמון של הורדוס...
נשלח ב-18/9/2022 22:53
ביישובים ערביים בניה כזו מאד מקובלת גם לבתים פרטיים, איפה הוא בונה את הבית הזה? זה לא ירושלים ולא בב
נשלח ב-18/9/2022 23:10
Honeycooki כתב:
ביישובים ערביים בניה כזו מאד מקובלת גם לבתים פרטיים, איפה הוא בונה את הבית הזה? זה לא ירושלים ולא בב
בדיוק. כי הערבים חיים עדיין במושגים המגלומנים של עשירי ימי הביניים.
נשלח ב-18/9/2022 23:23
פלדלפי
Honeycooki כתב:
הר שמואל
נשלח ב-19/9/2022 00:50
הר שמואל כיכבה בפרשיות השוחד של דרעי. הפרויקט היה בעייתי מבחינה משפטית. דרעי וחבריו רכשו מגרשים בפרויקט בזיל הזול. ואז דרעי סידר שהממשלה תיתן לרוכשים כפיצוי שטח חלופי שחף מבעיות משפטיות.
נשלח ב-19/9/2022 01:30
פלדלפי כתב:
ביישובים ערביים בניה כזו מאד מקובלת גם לבתים פרטיים, איפה הוא בונה את הבית הזה? זה לא ירושלים ולא בב הר שמואל
איזה מקום מהמם לגור בו, הלוואי עלי
נשלח ב-19/9/2022 08:12
הבית שבנה הוא העתק מוקטן של הבית המפורסם הזה:
נשלח ב-19/9/2022 09:02
בקיצור, אחינו הספרדים ובני עדות המזרח, תחשבו פעמיים לפני שאתם שמים פתק בקלפי.