בית פורומים בחדרי חרדים

פיגוע דקירה בצומת שילת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/9/2022 22:08 לינק ישיר 
פיגוע דקירה בצומת שילת

הפיגוע בצומת שילת: 5 פצועים במצב קל, 3 מריסוס גז פלפל. (ניר דבורי)

: בשעה 20:40 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון, על ככה"נ מפגע שיצא מרכב ברמזור, בכביש 443 בצומת מודיעין מערב, פתח את הדלת של שני רכבים ובמהלך מאבק פגע קלות בגבר כבן 39 ובגבר כבן 23 ופצע אותם קלות ביד ובמקביל ריסס גז מדמיע לעבר נוסעי רכבים, שני כלי רכב המשיכו בנסיעה עד לתחנת הדלק סמוך לצומת שילת, ורכב אחד נשאר בצומת מודיעין מערב . חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי לסה"כ 8 נפגעים קל מאוד, בהם 2 גברים עם חתך שיטחי , ו - 5 שנפגעו מגז מדמיע. בנוסף טופל הגבר שניטרל את המפגע ונחבל קלות בפניו.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2022 22:10 לינק ישיר 

עדכון לפיגוע הדקירה: איש ביטחון על אזרחי נדקר ונפצע קל, שלף את האקדח וחיסל את המחבל.

הלל ביטון רוזן, חדשות 14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2022 22:42 לינק ישיר 

השר לביטחון הפנים עמר בר-לב, אשר שוחח עם השוטר שניטרל את המחבל בצומת שילת:

"שוחחתי לפני דקות אחדות עם ד', שוטר ותיק במג"ב שירה וניטרל את המחבל בצומת שילת. ד' לא היה בתפקיד, בדרכו הביתה, ופעל בנחישות, ביוזמה ובאומץ והציל חיי אדם. פעם נוספת הוכח כי שוטרי ושוטרות משטרת ישראל חוצצים בין המחבלים ואזרחי ישראל. הם ראויים למלוא התודה וההערכה לכך. נמשיך להילחם במחבלים ושולחיהם בעוצמה. אני מאחל החלמה מהירה לפצועים".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 00:25 לינק ישיר 

איני_מכיר כתב:

השר לביטחון הפנים עמר בר-לב, אשר שוחח עם השוטר שניטרל את המחבל בצומת שילת:

"שוחחתי לפני דקות אחדות עם ד', שוטר ותיק במג"ב שירה וניטרל את המחבל בצומת שילת. ד' לא היה בתפקיד, בדרכו הביתה, ופעל בנחישות, ביוזמה ובאומץ והציל חיי אדם. פעם נוספת הוכח כי שוטרי ושוטרות משטרת ישראל חוצצים בין המחבלים ואזרחי ישראל. הם ראויים למלוא התודה וההערכה לכך. נמשיך להילחם במחבלים ושולחיהם בעוצמה. אני מאחל החלמה מהירה לפצועים".

איך בר לב יודע שהיה פיגוע?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פיגוע דקירה בצומת שילת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext