| נשלח ב-2/10/2022 17:53 |
|
| |
30 יום לבחירות מספר 5
מרתק את מי הבחירות האלו עדיין מעסיקות
הרי ללא מהלך יוצא דופן איזו סיבה שיימנעו בחירות מספר שש
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 18:10 |
|
| |
אתה באמת מאמין לסקרי היו-יו???המצב כיום שונה לחלוטין. הרי גם בבחירות הקודמות, אילו הבוחרים היו יודעים מה נבחריהם יעשו בסופו של דבר - התוצאות היו שונות לגמרי, לטובת גוש הימין. קל וחומר כיום, כאשר כל אלה כבר הוכיחו במעשים מה הם באמת 'שווים' מבחינה אידיאולוגית...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 19:30 |
|
| |
הממשלה האחרונה פגעה לכולנו בכיס, חשנו שהמדינה בסכנה וילדים מושלים עלינו, שלא לדבר על החרדים והדתיים שנפגעו קשות. לפי הסקרים והערכות שונות, הפעם יצביעו בגדול ויהיה הכרעה, גוש הימין ינצח, ועדיין יש עוד עבודה לפנינו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 23:21 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
הממשלה האחרונה פגעה לכולנו בכיס, חשנו שהמדינה בסכנה וילדים מושלים עלינו, שלא לדבר על החרדים והדתיים שנפגעו קשות. לפי הסקרים והערכות שונות, הפעם יצביעו בגדול ויהיה הכרעה, גוש הימין ינצח, ועדיין יש עוד עבודה לפנינו
|
|
כך גם אני משער, אבל כדאי להתפלל לה' שיעשה הטוב בעיניו ובעיקר שיתקן בעצה טובה את ראשיה שריה ויועציה של הממשלה שתיבחר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2022 00:58 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
הממשלה האחרונה פגעה לכולנו בכיס, חשנו שהמדינה בסכנה וילדים מושלים עלינו, שלא לדבר על החרדים והדתיים שנפגעו קשות. לפי הסקרים והערכות שונות, הפעם יצביעו בגדול ויהיה הכרעה, גוש הימין ינצח, ועדיין יש עוד עבודה לפנינו
|
|
כך גם אני משער, אבל כדאי להתפלל לה' שיעשה הטוב בעיניו ובעיקר שיתקן בעצה טובה את ראשיה שריה ויועציה של הממשלה שתיבחר
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2022 09:41 |
|
| |
איזו ממשלה הפסיקה את קצבאות הילדים בצורתם הקודמת ?
|
|
|
|
|