| נשלח ב-12/10/2022 00:18 |
|
| |
נתניהו לא מגזים עם התנגדות?
זה כבר נהיה נגד המדינה, הוא אפילו לא יודע מה יש בהסכם כי הוא החרים את כל הועדות כולל את ועדת חוץ וביטחון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2022 00:21 |
|
| |
זה לא נהיה נגד המדינה,
זה נגד התשקורת, והאג'נדה שלה,
אגב, כך בדיוק התנהלה התשקורת ערב ההתנתקות,
כל מי שדיבר נגד עשו ממנו משוגע,
ומאות מומחים צבאיים חזרו יום ולילה כמה זה טוב לישראל.
הנה פרסום מאותם ימים
(פרסם - בצלאל סמוטריץ)

|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2022 00:51 |
|
| |
הוא כבר מזמן נגד המדינה, הצביע במו ידיו בעד איחוד משפחות פלסטיניות.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי עדייןבגלות ב- 12/10/2022 00:51:12
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2022 01:00 |
|
| |
| מהשחושבים כתב: |  | נתניהו לא מגזים עם התנגדות?
זה כבר נהיה נגד המדינה, הוא אפילו לא יודע מה יש בהסכם כי הוא החרים את כל הועדות כולל את ועדת חוץ וביטחון
|
|
לא מאוד קשה לדעת מהו ההסכם, זה מפורסם בתקשורת ויש על זה סקירות ומאמרים (בין היתר, דיוויד פרידמן כתב על זה מאמר והביע זעזוע מהכניעה של לפיד). נתניהו הולך נגד המדינה, זו בדיחה אמריקאית. כל תקופת אובאמה היה אסור לדבר עליו כי זה מבזה את מוסד הנשיאות. כשהגיע טראמפ הערך הזה נעלם. גם בישראל, כששר הביטחון מזמין את האויב שהוא מכחיש שואה וטרוריסט, אליו הביתה, בניגוד לחוק - זה חיזוק המדינה. אבל כשאנשים מוחים נגד תוכנית ההתנתקות הם בעצם מדברים נגד צהל ונגד ראשית צמיחת גאולתינו וכו'. באופן כללי צביעות והשמאל העולמי זה מילים נרדפות. אני מודה שלהערכתי ביום שהימין ישלוט (זה עוד לא קרה עד היום), הוא גם יתנהג כך, אבל לפחות בינתיים הוא מייצג אנשים ישרים ועקביים ככל האפשר, שמציגים תוואי דרך ומסבירים את עצמם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2022 02:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2022 08:17 |
|
| |
זה מדובר כאן מספיק בפורום, ואם רעיונוביץ ואני מסוגלים למצוא את פרטי ההסכם ולהסביר מה רע בו, אני מניח שגם ביבי יכול. אגב רוב העיתונאים לא נמצאים בוועדות חוץ וביטחון וכלכלה וכדו' ואיכשהו הם מביעים את דעתם... כך שהטענות שלך מעט תמוהות. אם השנאה שלך מקלקלת את השורה, את תסדר אותה מחדש ותמשיך "להריץ שורות". זה נותן תחושה טובה, בעיקר לאנשים חמוצים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2022 08:20 |
|
| |
זה כבר נהיה נגד המדינה, הוא אפילו לא יודע מה יש בהסכם כי הוא החרים את כל הועדות כולל את ועדת חוץ וביטחון
|
|
לה''ו. בטח מגזים. כי ממילא הוא יקיים את ''ההסכם'', או ישנה מילה, ויגיד שעכשיו זה טוב... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2022 09:39 |
|
| |
איני יודעת האם ההסכם הוא טוב למדינה או שמדובר בכניעה. אבל רק תמימים יכולים לחשוב שנתניהו למד את ההסכם לפני שהוא תקף את לפיד, לפני הבחירות, פחות משנה מה שהיריב הפוליטי שלך עושה, במילים אחרות אתה חייב לתקוף אותו בכל מצב ואין זה משנה כלל ועיקר בטיב ההסכם שהוא מביא. אצל נתניהו הרמאי הדברים מקבלים משנה תוקף מהתנהגותו הפוליטית במשך השנים: היה זה ב-2009 נתניהו מתמודד מול ציפי לבני מקדימה לראשות הממשלה, נתניהו טוען שמדינה פלסטינית אם תקום תהיה אסון למדינת ישראל, בה בעת, שציפי לבני טוענת שמדינה פלסטינית תשרת את האינטרסים של ישראל. אבל אחרי הבחירות, הרמאי נתניהו בנאום בר אילן-אומר שמדינה פלסטינית היא החלום שלו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2022 10:13 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | איני יודעת האם ההסכם הוא טוב למדינה או שמדובר בכניעה. אבל רק תמימים יכולים לחשוב שנתניהו למד את ההסכם לפני שהוא תקף את לפיד, לפני הבחירות, פחות משנה מה שהיריב הפוליטי שלך עושה, במילים אחרות אתה חייב לתקוף אותו בכל מצב ואין זה משנה כלל ועיקר בטיב ההסכם שהוא מביא. אצל נתניהו הרמאי הדברים מקבלים משנה תוקף מהתנהגותו הפוליטית במשך השנים: היה זה ב-2009 נתניהו מתמודד מול ציפי לבני מקדימה לראשות הממשלה, נתניהו טוען שמדינה פלסטינית אם תקום תהיה אסון למדינת ישראל, בה בעת, שציפי לבני טוענת שמדינה פלסטינית תשרת את האינטרסים של ישראל. אבל אחרי הבחירות, הרמאי נתניהו בנאום בר אילן-אומר שמדינה פלסטינית היא החלום שלו!! |
|
כלומר, החלטת שהוא אדם שפל ולא אחראי ולכן אתה תוקף אותו על זה שהוא מתנהג בשפלות ובחוסר אחריות? רק שאבין.
ונאום בר אילן הוא לא רלוונטי, ביבי עשה אז הצגה מצוינת - הציע מדינה פלסטינית אבל רוקן אותה מתוכן וככה הוא "תקע" את הצד השני.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי הדיבוק ב- 12/10/2022 10:14:06
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2022 10:15 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
|
|
לה''ו. בטח מגזים. כי ממילא הוא יקיים את ''ההסכם'', או ישנה מילה, ויגיד שעכשיו זה טוב...
|
|
ביבי אמר, אומר ויאמר שאנחנו מכבדים הסכמים. אתה לא רוצה להגיע למצב שכל בחירות בלבנון ההסכם על הגז נפתח מחדש באופן חד צדדי, נכון? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2022 10:31 |
|
| |
אם יהיה הסכם או לא זה לא כל כך משנה לישראל. זה משנה בעיקר ללבנון וקצת לארה"ב בגלל האינטרסים שלה שיהיה עודף גז בעולם וקצת עזרה ללבנון. לא באמת הרבה משנה אם ההסכם כן ייחתם או לא .חיזבללה ימשיך להיות המשוגע של השכונה עם הסכם או בלעדיו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2022 11:31 |
|
| |
לפי ההסכם שפורסם המאגר כריש הישראלי יהיה שייך רק לישראל המאגר שנמצא חצי בישראל חצי בלבנון יהיה שייך ללבנון וחצי מהתמלוגים יגיעו לישראל (המפעיל יצטרך לעשות הסכם נוסף עם ישראל) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2022 12:15 |
|
| |
אני עדיין חושב שביבי יודע את ההסכם יותר טוב מלפיד
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2022 12:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2022 22:45 |
|
| |
בנט הבוגד כותב די ברור שההסכם הוא כישלון
ההודעה המלאה - *ראש הממשלה החליפי נפתלי בנט:* "עם כניסתי לתפקיד ראש הממשלה הנעתי תהליך מו"מ מול לבנון בעניין המים הכלכליים, וזאת מתוך רצון לייצר מציאות של "אסדה מול אסדה" ולמען אינטרסים כלכליים, ביטחוניים ואסטרטגיים נוספים של ישראל. לא כל מה שטוב ללבנון הוא רע ישראל. יש פעמים שאפשר להגיע למצב של רווח לשני הצדדים. ראיתי ערך בהגעה להסכם; אך לא בכל מחיר, וודאי לא תחת איומים. *כעת הגיעו להסכם בתנאים ובדרך שונים ממה שתכננו, ובכל זאת, בנסיבות הנוכחיות, נכון לאשרו.* מתוך היכרות מעמיקה עם סוגיית ההסכם עם לבנון, ולאחר שלמדתי את עמדות ראשי כל ארגוני הביטחון, החלטתי לתמוך בהצבעה שתתקיים. אני מודע היטב למורכבות שבאישור החלטה כזאת ערב בחירות. במצב עניינים רגיל, היה עלינו לחכות עם ההחלטה לממשלה הבאה, אולם הנסיבות מחייבות לקבל החלטה כבר עכשיו, שכן אתגרי הביטחון, כפי שהוצגו על ידי כל ראשי המערכות, מייצרים חלון החלטה צר וקצר. אין מקום לא לחגיגות ניצחון ולא לזעקות שבר כאילו זו קטסטרופה. *ההסכם אינו ניצחון דיפלומטי היסטורי, אך הוא גם לא הסכם כניעה נורא. מדובר בהסדרה שנדרשת, מכורח הנסיבות שנקלענו אליהן, בעיתוי בעייתי*.* *לצערי, גם הדיון על נושא מהותי הקשור בביטחון ישראל ובצרכיה האסטרטגיים, נעשה תוך עירוב של שיקולים פוליטיים, מכל הצדדים. בשל כך, כמי שאין לו כל אינטרס פוליטי, למדתי את הנושא לעומק וקיבלתי את ההחלטה באחריות כפולה ומכופלת.* זו הוכחה נוספת למחיר הכבד שאנחנו משלמים על חוסר היציבות הפוליטי, ולצורך בהכרעה בבחירות ובהקמת ממשלה רחבה ויציבה". עמית סגל בטלגרם נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2022 23:29 |
|
| |
| מהשחושבים כתב: |  |
אל תגיב סתם תחכה לעדכון של דף המסרים של נתניהו
זה בעבודה כרגע
|
|
אתה מתחילת האשכול טוען שביבי שקרן וצבוע כי הוא לא יודע את הפרטים, פתאום אתה כותב פרטים (שנראים לי לא ממש מדויקים, אבל מי יודע). עכשיו אתה טוען שאתה האובייקטיבי וכולם קוראים דף מסרים. מעניין. כבר מזמן אני מרגיש שכמה טרולים מקצועיים נשכרו בתקופה האחרונה על ידי השמאל. אז טוב שאתם נחשפים בקלות, נדע איך להתייחס אליכם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|