| נשלח ב-19/10/2022 14:00 |
|
| |
ביבי: לימודי אנגלית חובה כבר מגיל צעיר. נביא את החרדים בהידברות ללמוד את הדברים האלה
ביבי בכנס התאחדות התעשיינים: "התפיסה שלי לגבי ילדי ישראל - אנגלית חובה. .. אני רוצה מגיל צעיר כבר מגן להתחיל ללמד אנגלית. .. אנחנו נמצא את הדרך להביא את החרדים בתוך הידברות ללמוד את הדברים האלה."
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2022 14:17 |
|
| |
זה הדדי: "התפיסה שלי לגבי ילדי ישראל - גמרא חובה. ...אני רוצה מגיל צעיר כבר מגן להתחיל ללמד תורה. ...אנחנו נמצא את הדרך להביא את החילונים בתוך הידברות ללמוד את הדברים האלה"...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2022 21:32 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | ביבי: לימודי אנגלית חובה כבר מגיל צעיר. נביא את החרדים בהידברות ללמוד את הדברים האלה
ביבי בכנס התאחדות התעשיינים: "התפיסה שלי לגבי ילדי ישראל - אנגלית חובה. .. אני רוצה מגיל צעיר כבר מגן להתחיל ללמד אנגלית. .. אנחנו נמצא את הדרך להביא את החרדים בתוך הידברות ללמוד את הדברים האלה." |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2022 23:06 |
|
| |
מה רע בלימודי אנגלית?
יש עם זה בעיה ביראת שמים?
יותר טוב לדעת את השפה שבנויה על השפה שבה דיברו הנאצים ?!
כיום רוב היהודים בעולם בחוץ לארץ, (לא משנה איפה) מדברים אנגלית !
פעם זה היה יידיש, היום זה אנגלית.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2022 23:42 |
|
| |
אנגלית היא מקצוע הכרחי יותר מכל שאר המקצועות שמלמדים בבתי הספר. בלי מתמטיקה ומדעים אפשר עוד להסתדר, אבל אנגלית היא מפתח לידע מקצועי רב. גם אצל חילונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2022 00:00 |
|
| |
בלי אנגלית אולי הבן שלו היה נמנע מלהתרועע עם בת עם זר
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2022 07:02 |
|
| |
| מכמונת כתבה: |  | בלי אנגלית אולי הבן שלו היה נמנע מלהתרועע עם בת עם זר |
|
נכון, כל איסורי העריות התרחשו בעקבות ידיעת אנגלית. אני בטוח שבחיפוש קל תמצא כמה מאמרים מעמיקים של ח.יערי על הסכנות הגדולות שעורבות ליודעי אנגלית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2022 02:21 |
|
| |
באופן כללי לגבי כל הבטחה, אם ביבי הבטיח זו ערובה לכך שזה לא יקרה ספציפית לגבי ההבטחה הזו, אין מספיק חחחח בשבילה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2022 03:16 |
|
| |
ואכן, הרבה מוסדות חרדיים ודתיים לומדים אנגלית, והרבי מבעלז חושב שראוי לחדש את לימודי האנגלית בגיל צעיר. נראה שלימודי האנגלית נותן חשיפה לכל ההבל בעולם, פתאום זה יהיה מקובל לקרא ספרות זרה באנגלית, או להקשיב למוזיקה באנגלית, כדי להשתלם באנגלית, וזה גורם שמפריע ללימוד תורה, העיקר הוא שנשאר יהודים יראים ושלמים וכך גם הדורות הבאים, עם לימודי אנגלית בגיל צעיר יהיו נשמות שיאבדו וללא צורך, בהמשך יש ויש מקצועות שונים כדי להתפרנס, גם אם זה פחות משלושים אלף שקל בחודש, וגם אם זה מקצוע מייגע יותר. בקשר לאידיש, זו השפה שנותנת לתקשר עם קהילות יהודיות בזמנינו, ונותנת להבין טקסטים יהודיים שנתכתבו באידיש, וזו שפה רכה יותר, זה ממש לא מעניין מה הנאצים דיברו, גם אין צורך להמציא טיעונים מוזרים, מומלץ לנו להיות צמודים לאמת. אם אנחנו נצטרך להנהיג מדינה, נראה אז, וגם אז לא בטוח שכל החרדים יצטרכו ללמוד אנגלית ולקרוא אנגלית, "השפה הקדושה" של היום.. נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי רציף ב- 21/10/2022 03:28:57
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2022 08:08 |
|
| |
| רציף כתב: |  | ואכן, הרבה מוסדות חרדיים ודתיים לומדים אנגלית, והרבי מבעלז חושב שהחינוך העצמאי הוא לא הירושה של הבובא של הסבתא של מישהו, וכמו גור גם הוא יכול להצטרף לחינוך העצמאי מבלי שהמוסדות שלו יהיו במצב קריסה כלכלית. מה רק לגור מותר ללמוד אנגלית ??????????????? רק לצאנז שכעת עברו מהממלכתי דתי לחינוך העצמאי מותר ללמוד אנגלית ולהמשיך להנות מתקציבים גדולים יותר?????????????????? האם למישהו ידוע האם בצאנז נאבדו הרבה נשמות יהודיות והפסיקו להיות יראים ושלמים, מלפני כשנה שאז עברו בשעה טובה לחינוך העצמאי?חושב שראוי לחדש את לימודי האנגלית בגיל צעיר. נראה שלימודי האנגלית נותן חשיפה לכל ההבל בעולם, פתאום זה יהיה מקובל לקרא ספרות זרה באנגלית, או להקשיב למוזיקה באנגלית, כדי להשתלם באנגלית, וזה גורם שמפריע ללימוד תורה, העיקר הוא שנשאר יהודים יראים ושלמים וכך גם הדורות הבאים, עם לימודי אנגלית בגיל צעיר יהיו נשמות שיאבדו וללא צורך, בהמשך יש ויש מקצועות שונים כדי להתפרנס, גם אם זה פחות משלושים אלף שקל בחודש, וגם אם זה מקצוע מייגע יותר. בקשר לאידיש, זו השפה שנותנת לתקשר עם קהילות יהודיות בזמנינו, ונותנת להבין טקסטים יהודיים שנתכתבו באידיש, וזו שפה רכה יותר, זה ממש לא מעניין מה הנאצים דיברו, גם אין צורך להמציא טיעונים מוזרים, מומלץ לנו להיות צמודים לאמת. אם אנחנו נצטרך להנהיג מדינה, נראה אז, וגם אז לא בטוח שכל החרדים יצטרכו ללמוד אנגלית ולקרוא אנגלית, "השפה הקדושה" של היום.. נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי רציף ב- 21/10/2022 03:28:57 |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2022 08:43 |
|
| |
hhaavv
אין שום בעיה בלימודי אנגלית. אם זה מבחירה שלנו. הבעיה היא הפטרנות המתנשאת שהם אלה שיכתיבו לנו מה ללמוד, כי זה הקו האדום 'שלהם'! למה מי מת? וכבר אמר הישועות משה מוויז'ניץ שאם משרד החינוך ייתן הוראה ללמוד בבא מציעא בזמן הקרוב - אסור ללמוד בבא מציעא. זו מהותה של מערכת חינוך עצמאית. אתם תחנכו את הילדים שלכם בלימודי מגדר פרוגרסיביים, ואנחנו נלמד את הילדים שלנו איך שאנחנו רוצים. עם אנגלית, בלי אנגלית - לא משנה. אבל אנחנו אלה שנחליט על עצמנו, לא ביבי-שקד-ליברמן-לפיד ללא בגרות. גם לנו יש קווים אדומים: נצטרף לקואליציה אך ורק אם כל ילד חילוני ילמד חמש יחידות גמרא לבגרות, רק אם תלמידים יאולצו להגיע בלבוש צנוע לבתי הספר, רק אם חברות הכנסת החילוניות יחבשו שביס. למה לא? אה, לא נכריח אתכם, זה לא נשמע טוב, נביא את זה ב"הידברות".
תוקן על ידי hhaavv ב- 21/10/2022 09:18:50
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2022 09:09 |
|
| |
אנגלית זה חובה היום כמעט בכל מקצוע ולהשלים בגיל מבוגר זה קשה מאד לרוב האנשים. לא רואה שום סיבה לא ללמוד אנגלית בחיידרים. זה יותר חשוב מכל שאר מקצועות החול.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2022 10:07 |
|
| |
רק בעל מוח מעוות המתעב חרדים מסוגל להציע לנו שילדינו ילמדו וידעו אנגלית רח"ל. געוואלד!!! צריך להכריז על יום צום, בכי, ומספד על עצם העלאת הכוונה הזדונית הזאת.
מען דארף זיי ארויסשלאגן פון קאפ דעם שרעקלעכן פלאן. להבהיר לשונאינו שזה לא יקום ולא יהיה. next time there is a blue moon
תוקן על ידי גרשום ב- 21/10/2022 10:10:28
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2022 10:48 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | hhaavv
אין שום בעיה בלימודי אנגלית. אם זה מבחירה שלנו. הבעיה היא הפטרנות המתנשאת שהם אלה שיכתיבו לנו מה ללמוד, כי זה הקו האדום 'שלהם'! למה מי מת? וכבר אמר הישועות משה מוויז'ניץ שאם משרד החינוך ייתן הוראה ללמוד בבא מציעא בזמן הקרוב - אסור ללמוד בבא מציעא. זו מהותה של מערכת חינוך עצמאית. אתם תחנכו את הילדים שלכם בלימודי מגדר פרוגרסיביים, ואנחנו נלמד את הילדים שלנו איך שאנחנו רוצים. עם אנגלית, בלי אנגלית - לא משנה. אבל אנחנו אלה שנחליט על עצמנו, לא ביבי-שקד-ליברמן-לפיד ללא בגרות. גם לנו יש קווים אדומים: נצטרף לקואליציה אך ורק אם כל ילד חילוני ילמד חמש יחידות גמרא לבגרות, רק אם תלמידים יאולצו להגיע בלבוש צנוע לבתי הספר, רק אם חברות הכנסת החילוניות יחבשו שביס. למה לא? אה, לא נכריח אתכם, זה לא נשמע טוב, נביא את זה ב"הידברות".
תוקן על ידי hhaavv ב- 21/10/2022 09:18:50 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2022 17:31 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | אנגלית זה חובה היום כמעט בכל מקצוע ולהשלים בגיל מבוגר זה קשה מאד לרוב האנשים. לא רואה שום סיבה לא ללמוד אנגלית בחיידרים. זה יותר חשוב מכל שאר מקצועות החול. |
|
כך הורו לנו רבותינו החרדים הקיצוניים יותר. החרדים הם די גמישים, מחר ההוראה יכולה להשתנות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2022 08:56 |
|
| |
אנגלית זה חשוב וטוב ועוזר וכו וכו, אבל זה מקצוע שאינו מוסיף חכמה, וקשה לרוב התלמידים בפרט בסביבה שאינה דוברת את השפה קשה להשתמש בה ולזכור אותה (צאו וראו כמה בוגרי מערכת החינוך יודעים להתנהל באנגלית) לכן צריך ללמד את הבסיס בלי הרבה בזבוז זמן בילדות, ובבגרות כל אחד ישלים כפי צרכיו
|
|
|
|
|