איש מבריק ורהוט ח"כ אמיר אוחנה, מראשי תנועת הליכוד, לא אתפלא אם הוא יתמנה בעתיד לתפקיד ראש הממשלה
יש בליכוד עוד כמה מועמדים טובים לראשות הממשלה, כמו יריב לוין, יואב גלנט ועוד.
לפניכם ראיון מעולה עם ח"כ אמיר אוחנה,
וזה המטרה לפוסט שפתחתי
https://youtu.be/RZ2W_Zb4cRU
נשלח ב-21/10/2022 15:36
כבר כתבתי כאן כמה פעמים שמבחינתי הוא הראוי ביותר לרשת את ביבי כיו"ר הליכוד.
נשלח ב-21/10/2022 17:28
חריף_ומקשה כתב:
כבר כתבתי כאן כמה פעמים שמבחינתי הוא הראוי ביותר לרשת את ביבי כיו"ר הליכוד.
אין לי מושג מי זה מכמורת. יש לי רק ניק אחד ב'בחדרי'.
כל מה שאני יודעת על הח"כ אוחנה הוא מהתקשורת. אמנם כתבתי בלשון נקיה אם מי הוא לא, אבל מה שמגעיל אותי זה מה שהוא כן. אנחנו לא צריכים לתת לגטימציה לתועבות האלה. ודווקא בגלל שהוא מציג את עצמו כשקול ומוכשר ומכובד כזה, זה יותר מסוכן.
נשלח ב-23/10/2022 00:29
לגבי הקדוש דהאן הי"ד:
אנחנו לא צריכים לקבל את ההשמצות שהרוצחים שלו העלילו עליו.
נשלח ב-23/10/2022 01:00
רציף כתב:
איש מבריק ורהוט ח"כ אמיר אוחנה, מראשי תנועת הליכוד, לא אתפלא אם הוא יתמנה בעתיד לתפקיד ראש הממשלה יש בליכוד עוד כמה מועמדים טובים לראשות הממשלה, כמו יריב לוין, יואב גלנט ועוד. לפניכם ראיון מעולה עם ח"כ אמיר אוחנה, וזה המטרה לפוסט שפתחתי
האם אתה מודע לכך שיש בעיה באדם הזה מבחינה תורנית הלכתית במה שהוא ובמה שהוא מייצג? איך יכול אדם חרדי או דתי לומר "אני תומך באדם מסוג זה לראשות ממשלה"?
דאהן, שהיה שליחם של אנשי נתורי קרתא להקמת מדינה פלבטינית, נשא את אותה נטייה מינית של אוחנה.
אז אותם רבנים טהרנים שדיברו נגד תועבות ופעולות נגד הדת, העריצו אותו והריצו אותו כשליח שלהם. עד היום יש חרדים שמזועזעים מכך ששליחותו לא הצליחה (נניח בצד את הרצח שלו, מעריך שכיום רוב הציבור מתנער ומתבייד בזה).
(מכמורת, הנטייה המינית של דאהן היא עובדה, הוא חיבר על זה ספרים ושירים, לפני שזה לא התאים לאג'נדה שלו. אבל איכשהו גם כשזה כבר לא התאים, הוא לא התחתן וכו').
אין לי מושג מי זה מכמורת. יש לי רק ניק אחד ב'בחדרי'.
כל מה שאני יודעת על הח"כ אוחנה הוא מהתקשורת. אמנם כתבתי בלשון נקיה אם מי הוא לא, אבל מה שמגעיל אותי זה מה שהוא כן. אנחנו לא צריכים לתת לגטימציה לתועבות האלה. ודווקא בגלל שהוא מציג את עצמו כשקול ומוכשר ומכובד כזה, זה יותר מסוכן.
לא נותנים לו לגיטימציה. אנחנו לא תוהים על קנקנו של אף אחד בחיים האישיים.. מי שמוכשר יש לציין זאת לטובת עם ישראל, ובמיוחד שיש לנו כאן תמהוני בשם גנץ שבא לו להיות ראש ממשלה, וחתיכת אפס מאופס בשם יאיר לפיד, ובוגד מגעיל בשם נפתלי בנט
דאהן, שהיה שליחם של אנשי נתורי קרתא להקמת מדינה פלבטינית, נשא את אותה נטייה מינית של אוחנה.
אז אותם רבנים טהרנים שדיברו נגד תועבות ופעולות נגד הדת, העריצו אותו והריצו אותו כשליח שלהם. עד היום יש חרדים שמזועזעים מכך ששליחותו לא הצליחה (נניח בצד את הרצח שלו, מעריך שכיום רוב הציבור מתנער ומתבייד בזה).
(מכמורת, הנטייה המינית של דאהן היא עובדה, הוא חיבר על זה ספרים ושירים, לפני שזה לא התאים לאג'נדה שלו. אבל איכשהו גם כשזה כבר לא התאים, הוא לא התחתן וכו').
כל זה - עד שנעשה חרדי. אנו מאמינים בתשובה על כל העבירות כולן. גם אם זה לא מה 'ה"מדע" הנורא נעור ונורא PC דוחף לך לראש בכוח.