| נשלח ב-30/10/2022 01:58 |
|
| |
האם ר' שאול אלתר נוקט עמדה בבחירות האלה?
מעניין לדעת האם הוא התבטא בנושא, הכרזה וכו'.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 01:03 |
|
| |
בגליון 'דבר אמת' של הקהילה, ייחדו השבוע מקום ליא"צ של הרב עובדיה, יש בזה יותר מרמז.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 07:50 |
|
| |
אכן, כשנשאל הוא ענה להצביע שס.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 08:32 |
|
| |
קצת מזכיר את הפלג.. אני הרבה יותר "שאוליסט" מ"גולדקנופיסט", ואני לא נגד ש"ס ואפילו לא נגד בן גביר. אבל גולדקנופף ייכנס בכל מקרה, ואם זה נכון שהוא ממליץ להצביע ש"ס, זה קטנוני וראש בקיר… יש שם עוד נציגים לא גערערס.. מקווה שזה שטויות.. רק מבחינת הרמה השכלית שלא מתאימה לו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 09:09 |
|
| |
הוא כנראה רוצה לרקוד על כל החתונות בעת ובעונה אחת. אם הוא מורה להצביע ייפרשו את זה שהוא לוקח "פיקוד" ויש לו דעה עצמית והוא רואה את עצמו אדמור ר"ל .ואצל כל השאר שאוסרים להשתתף בבחירות, הוא ייפסל...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 09:59 |
|
| |
אני שמעתי שהודיעו בשמו להצביע למפלגה חרדית
וכששואלים אותו באופן אישי, הוא אומר, שהוא מצביע ג' כי כך מקובלני מבית אבא
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 10:15 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
קצת מזכיר את הפלג.. אני הרבה יותר "שאוליסט" מ"גולדקנופיסט", ואני לא נגד ש"ס ואפילו לא נגד בן גביר. אבל גולדקנופף ייכנס בכל מקרה, ואם זה נכון שהוא ממליץ להצביע ש"ס, זה קטנוני וראש בקיר… יש שם עוד נציגים לא גערערס..
מקווה שזה שטויות.. רק מבחינת הרמה השכלית שלא מתאימה לו.
|
|
מדבר שטויות. אני במקומו וודאי הייתי אומר שס. אולי גם סגר איתם משהו. למה שיצביע למי שמרביץ לו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 10:41 |
|
| |
| גלאגוזים כתב: |  | בגליון 'דבר אמת' של הקהילה, ייחדו השבוע מקום ליא"צ של הרב עובדיה, יש בזה יותר מרמז.
|
|
איזה רמז יש בזה? הרב עובדיה היה גאון דור ודורות, ציפית שיתעלמו מהאזכרה שלו? ולדעתי זה הגיוני מאוד שר' שאול יתמוך בשס, לא רואה בזה שום פסול. אני דווקא לא מבין את ר' דוד כהן שנהיה כל כך חרד לחילול ה', למה הוא לא תומך בשס. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 10:44 |
|
| |
ברור לי כשמש בצהרים שהוא מצביע ג' ומורה לחסידיו להצביע ג, לא מעלה בדעתי אחרת. הגרב"מ אזרחי היה מאוד ברור בעניין, "מי שלא מצביע ג' הוא עבריין ומאבד עצמו לדעת", ר' שאול לא נראה לי כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 11:02 |
|
| |
יש כאלה שטוענים שבמך כמה עשורים הוא איבד את עצמו לדעת
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 11:19 |
|
| |
גם אני סוברת שמשום שהוא רואה בגאון לנדא את רבו המובהק אז קשה לי להאמין שהוא לא יצטרף לבקשתו להצביע עבור "יהדות התורה".
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 11:26 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | גלאגוזים כתב: |  | בגליון 'דבר אמת' של הקהילה, ייחדו השבוע מקום ליא"צ של הרב עובדיה, יש בזה יותר מרמז.
|
|
איזה רמז יש בזה? הרב עובדיה היה גאון דור ודורות, ציפית שיתעלמו מהאזכרה שלו? ולדעתי זה הגיוני מאוד שר' שאול יתמוך בשס, לא רואה בזה שום פסול. אני דווקא לא מבין את ר' דוד כהן שנהיה כל כך חרד לחילול ה', למה הוא לא תומך בשס. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| ולמה שר' דוד יתמוך בשס?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 11:47 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  |
| הדיבוק כתב: |  | | גלאגוזים כתב: |  | בגליון 'דבר אמת' של הקהילה, ייחדו השבוע מקום ליא"צ של הרב עובדיה, יש בזה יותר מרמז.
|
|
איזה רמז יש בזה? הרב עובדיה היה גאון דור ודורות, ציפית שיתעלמו מהאזכרה שלו? ולדעתי זה הגיוני מאוד שר' שאול יתמוך בשס, לא רואה בזה שום פסול. אני דווקא לא מבין את ר' דוד כהן שנהיה כל כך חרד לחילול ה', למה הוא לא תומך בשס. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| ולמה שר' דוד יתמוך בשס? |
|
אין לי מושג, אם הוא כל כך חרד ודואג מחילול ה', הוא צריך להילחם בכל צורה במפלגה שגולדקופף עומד בראשה. או שהוא לא מבין מה כמה חילול השם נגרם משתיקה של כל הצווחנים נוכח אלימות וחילול שבת, וכן אינו מבין מה המשמעות הציבורית של הדברים שאותו טיפש אומר בראיונות. ואם כן הוא לא ממש חכם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 11:51 |
|
| |
הרב עובדיה זצ"ל אכן היה גאון הדור. אין ספק בכך. אבל לא זכור לי שבגליונות דבר אמת, מציינים כל יארצייט של גדולי הדור, ובפרט שלא מדובר ביא"צ 'עגול'.
כאמור, זו רק התרשמות, ולא משהו מדעי. אני מקווה שחסידיו ותלמידיו יתעשתו ולא יצביעו לש"ס שמסייעת במקומות שונים בארץ לרודפי הקהילה. [אשדוד, למשל]
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 12:09 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | לךתדע1 כתבה: |  |
|
|
| ולמה שר' דוד יתמוך בשס? |
|
אין לי מושג, אם הוא כל כך חרד ודואג מחילול ה', הוא צריך להילחם בכל צורה במפלגה שגולדקופף עומד בראשה. או שהוא לא מבין מה כמה חילול השם נגרם משתיקה של כל הצווחנים נוכח אלימות וחילול שבת, וכן אינו מבין מה המשמעות הציבורית של הדברים שאותו טיפש אומר בראיונות. ואם כן הוא לא ממש חכם... נשלח מהאנדרואיד שלי |
| לעניות דעתי זה לא החילול ה' שהוא והרב פריד מבקשים למנוע אלא ניצול ההזדמנות שנקרתה בדרכם לעשות לביתם. כמובן שאצל הרב אזרחי השיקולים האלה לא באים בחשבון ניכרים דברי אמת, הגיל, וכו'
|
|
|
|
|