שמועות ברשת - יכול להיות? הצבעה פעמיים, בקלפי ובקלפי נגישה?
אני קורא כבר כמה עדויות, שלא הצלחתי לאמת אף אחת מהם,
הנה אחת מהם,
השאלה שלי האם זה בכלל אפשרי?
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 30/10/2022 23:01:53
נשלח ב-30/10/2022 23:01
הנה עוד אחת ,פרסם אדם בשם Brad Toynbee
עדות מהימנה ממקור ראשון. פעילת יש עתיד 2021. שיטת יש עתיד. אלפי הצבעות כפולות בקלפי רגילה ובקלפי לנכים. זה מאורגן כמחתרת סודית. אל תאמרו, לא שמענו ולא ידענו.
נשלח ב-30/10/2022 23:09
אדם בשם שמחה יוסף מעיד
אני עבדתי ב2019 בכחול לבן וכך הם רימו בבחירות . עברו מקלפי נגישה אחת לשניה .
נשלח ב-30/10/2022 23:12
אפשרי עד שתקבל טלפון מהמשטרה . תכלס אתה יכול אבל הצבעה שלא במקום הקלפי הקבוע מחייבת מעטפה כפולה חיצונית שבה רשומים פרטיך. המעטפות הכפולות מגיעות לכנסת ושם נבדק שלא הצבעת פעמיים ורק אחר כך אתה נספר כקול . ברגע שעלו עליך שהצבעת פעמיים תזכה לביקור מלכותי במשטרה והכרת תא המעצר מבפנים.
אפשרי עד שתקבל טלפון מהמשטרה . תכלס אתה יכול אבל הצבעה שלא במקום הקלפי הקבוע מחייבת מעטפה כפולה חיצונית שבה רשומים פרטיך. המעטפות הכפולות מגיעות לכנסת ושם נבדק שלא הצבעת פעמיים ורק אחר כך אתה נספר כקול . ברגע שעלו עליך שהצבעת פעמיים תזכה לביקור מלכותי במשטרה והכרת תא המעצר מבפנים.
האם אכן נעשית בדיקה שכזאת או שישנה העלמת עין מצד ועדת הבחירות המרכזית?
נשלח ב-30/10/2022 23:43
ברכת_החמה כתב:
תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 30/10/2022 23:12:14
אתה מתאר את איך זה צריך להיות אבל בפועל בועדה הכל יכול להיות
המעטפות הכפולות כשמן כן הן - מעטפה חיצונית עם שם ת.ז. המצביע ומעטפה פנימית עם פתק ההצבעה שלו, המעטפה הפנימית מוצאת ומועברת לספירה (מרוכזת בועדת הבחירות המרכזית כמדומני) רק אחרי שנבדק ונמצא ששמו לא מופיע כמצביע בקלפי הרגילה שלו או במעטפה שכבר נוספה, ההליך נעשה בנוכחות נציגי כל המפלגות (שטורחות לשלוח נציגים) ומי שנתפס כמצביע כפול יזכה (כמו שהוזכר בשרשור הזה) למפגש עם חוקרי המשטרה
נשלח ב-30/10/2022 23:53
אגב איך "גימנסיה הרצליה" אפשרה להם? יש קלפי שבה יש רק את הנהלת הגימנסיה?
נשלח ב-30/10/2022 23:53
זה כל הרעיון של המעטפות הכפולות והזמן שלוקח לספור אותן. לא אתפלא אם יש שחיתות שם, אבל זה לא פשוט לרמות בשלב הזה
נשלח ב-30/10/2022 23:54
והמשטרה לא תעשה כלום
נשלח ב-30/10/2022 23:54
שטויות במיץ... מה נראה לך שאנשים באמת כאלה מטומטמים,,, יש הצלבה עם מקום הקלפי שלך... והכי כואב לי שכל הדמיונות האלה מגיעים בדרך כלל מהצד הפוליטי שאני מאמין בו...
רמאויות תמיד היו אני הייתי יושב ראש קלפי במזרח ירושלים יש לי עדיין את התמונה של הטופס עם התוצאות של הספירה שחתומה על ידי כלל חברי הועדה ועדיין בתוצאה הרשומה באתר ועדת הבחירות זה שונה אמנם גנבו רק 3 קולות אבל עדיין זה קרה אחרי חתימת הפרוטוקול כנראה בועדת הבחירות המרכזית
רין לי כח להתחיל לנבור בטלפון בשביל למצוא את התמונה גם הפעם אני יושב במזרח ירושלים אם יהיה שוני בין הפרוטוקול לועדת הבחירו אעלה פה את התמונה של הבחירות הללו ואחפש גם את של הבחירות הקודמות
אין שום העלמת עין ויש טרחה מיוחדת ואף מוגמת כדי לוודא טוהר בחירות וחס וחלילה שמישהו יצביע פעמיים .לדעתי יש עונש של שלוש שנות מאסר שאף פעם לא ניתן אבל גם עונשים קטנים יותר מרתיעים לדעתי כי הרווח האישי לרמאי מהרמאות הוא קטן ביותר כך שהסיכון לא משתלם. הליכוד משער שרוב מצביעי המעטפות הכפולות זה סטודנטים שמאלנים שעצלנים לחזור הביתה ולכן מנסה להקשות עליהם כדי שלא ינצלו את הטבת הנכים לצרכיהם.
אין שום הצלבה בין הקלפיות. אף אחד באמת לא מזין למחשב מי הצביע כך שאין אפשרות לעלות על זה. . רק במקרה שיש ערעור על זיוף מבוצעת ספירה פרטנית יותר על אותה הקלפי במידה ואין אז אין אפדרות טכנית לבדוק. כל הרישומים מבוצעים ידנית וכאמור אין התכנות לבדוק אבל במדינת ישראל אין חשד חס וחלילה שמשהו ישקר ויצביע פעמיים.. מדבר שקר תרחק