בית פורומים בחדרי חרדים

בסדנו מי היה מאמין, (כולם)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/10/2022 14:23 לינק ישיר 
בסדנו מי היה מאמין, (כולם)

יו"ר קבוצת בסדנו שוחרר בערבות של 2 מיליון שקל לאחר חקירה ברשות ני"ע

ברוך אלעזר גרוס מואשם כי גייס כספים תוך הטעיית המשקיעים והצגת מצגי שווא באשר לשימוש בכספים ותוך העברת כספי המשקיעים שלא לטובת ההשקעה המובטחת

דור עצמון | 31/10/2022 14:10

נושאים בכתבה  הרשות לנירות ערך  ערבות 

בית משפט השלום בתל אביב שחרר את ברוך אלעזר גרוס, יו"ר ומנכ"ל קבוצת בסדנו, בערבות של 2 מיליון שקלים לאחר שהואשם על ידי הרשות לנירות ערך כי פעל להציע ולמכור לציבור המשקיעים ניירות ערך תוך שגייס ממאות משקיעים סכומי כסף המסתכמים בעשרות מיליוני שקלים וכל זאת שלא על פי תשקיף כמתחייב מהוראות חוק ניירות ערך.

קבוצת בסדנו מונה עשרות חברות ושותפויות שונות שמגייסות כספים מהציבור לשם ביצוע השקעות בחברות סטארט-אפ ונדל"ן ובראשה עומדת חברת הניהול פרנסה ניהול בס"ד בע"מ שבעל המניות המרכזי בה הוא גרוס המחזיק 56.97% ממניותיה.

על פי החשד של הרשות לנירות ערך, גיוס הכספים האמור נעשה תוך הטעיית המשקיעים והצגת מצגי שווא באשר לשימוש בכספים ותוך העברת כספי המשקיעים שלא לטובת ההשקעה המובטחת.

גרוס, שעתיד לחזור לחקירה ברשות לנירות ערך, שוחרר כאמור בערבות של 2 מיליון שקל כאשר חצי מיליון יפקיד בעצמו בנוסף ל-2 ערבויות נוספות של צד ג' בסך של כ-750 אלף שקל כל אחד. בנוסף הוטל על גרוס צו איסור יציאה מהארץ למשך חצי שנה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2022 14:24 לינק ישיר 

מדווה שהמשקיעים לא הפסידו את כספם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2022 14:27 לינק ישיר 

העסק הזה עם הפרסומות הנרחבות שלו אף פעם לא הריח לי טוב. לא יודע למה. תחושת בטן כזו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2022 14:46 לינק ישיר 

לה''ו. חדש חדש חדש!!!
השקיעו בחברה שנותנת ערבויות לשחרור מבית המשפט, ותרוויחו 10% ריבית!!!
ההשקעה רק לאנ''ש!!!

נ.ב. בארה''ב באמת יש סוכנויות כאלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2022 17:36 לינק ישיר 

כתבתי בעבר ואכתוב שוב, בדר"כ העסקים שמתפרסמים "רק" בעיתונות החרדית חשודים בעיני. אין זה אומר שבשאר העיתונות העסקים בטוחים להשקעה . כשיש קרנות הון סיכון שעומדים לרשותם מיליארדים רבים להשקעות בחברות סטארטאפ. והן משום מה לא מצאו עניין בהשקעה המוצעת לאברכים "מהשטיבלאך" או שלא לומר שהמציע כלל לא פנה אליהם עם החלום שלו (תרתי משמע) וזאת מהטעמים השמורים עמו זה צריך לעורר חשד אצל כל בעל היגיון בריא. אבל לא אלמן ישראל: כשמוצע בעיתונות החרדית למכירה את המקום של הקבצן בבית הכנסת שיתפנה זה אולי כן בטוח לקנייה בתנאי שכול היורשים מסכימים למכור. אין לראות באמור שום קשר למושא האשכול, איני מכירו ולא את טיב עסקיו. למרות שבעבר כתבתי באשכולות בפורם שנפתחו אודותיו והזהרתי מפני העסקים אלה אבל לא כי ידעתי משהו. מי שיכול להקפיץ את האשכולות שדנו ב-בסדנו תבוא עליו הברכה.
,

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 31/10/2022 17:47:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2022 21:18 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:

לה''ו. טעות פרוידיאנית=אדם מדבר מהרהורי לבו.
רצית מן הסתם לכתוב מקווה, ויצא מדווה, דהיינו דאבון (לב)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2022 21:28 לינק ישיר 

לה''ו. ועכשיו למען ההגינות.
האם מישהו פנה אליו או עוד''ו כדי לקבל תגובה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2022 23:12 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 00:22 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

פסתםנחמד כתב:

לה''ו. טעות פרוידיאנית=אדם מדבר מהרהורי לבו.
רצית מן הסתם לכתוב מקווה, ויצא מדווה, דהיינו דאבון (לב)

מדווה זה חולי, "וכל מדוי מצרים הרעים.."

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 01:12 לינק ישיר 

לי נראה שהוא לא ממש "תכנן" פונזי או עקיצה מראש.. הוא מסוג ה"חולמים" שהיה לו קצת כסף בכיס בתחילת הדרך, שבנה איזה מכונית מעופפת (ככה זה התחיל אם אני זוכר נכון), והתלהב מעצמו ומרעיונותיו והבין שצריך לגייס כסף לזה..
ואז יום אחד, לכאורה, "וירא כי טוב" וכי הכסף קל לגריפה מאברכים וחולמי חלומות ו"זרם" עם רעיון חדש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 01:19 לינק ישיר 

בציבור החרדי הפראיירים אף פעם לא נגמרו

תמיד היו חדשים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 08:31 לינק ישיר 

אני לא חושב שזה קשור דוקא לציבור החרדי, זה קורה בכל העולם. כמובן שהפרסום רק בציבור החרדי הוא מחשיד, אבל הסיבה הראשונה לחשוד היא התוכן, לא יתכן שפטנט שהוא מסוק צבאי מצליח מאוד או כל כיו"ב - זקוק לקורא פרסומות ממוצע.. השקר זועק מכל פרסומת.

והטענה שלי היא בעיקר על העיתונות החרדית, הם מפרסמים כל יום שרלטנים באחוז ניכר מהעיתון, והם יודעים את זה. כעיתון חרדי שאמור לא רק לדווח אלא גם לשמור על צרכניו, זה חלק מההגדרה של עיתון חרדי - היה עליהם להימנע משותפות בגזל מרושע ואכזרי כל כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 13:50 לינק ישיר 

משהו יודע אם המשקיעים הפסידו את כספם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 14:40 לינק ישיר 

המשקיעים הפסידו את כספם ביום שהכניסו אותו לקופת החברה

אתמול הם גם גילו את זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 15:30 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2022 02:18 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בסדנו מי היה מאמין, (כולם)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext