בית פורומים בחדרי חרדים

המופת של זקני מפא"י

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/11/2022 11:32 לינק ישיר 
המופת של זקני מפא"י

המועצה החסידית והליטאית בהתכנסותם הקרובה ידונו האם לא מן הראוי לברך לפני ההצבעה ברכת שהחיינו ולאחריה  לומר בכוונה גדולה מאוד "היום הרת עולם". כמו כן, האם להורות לנשים צדקניות להדליק נרות ערב לפני יום הבחירות משום שכבר הורו זקני מפא"י שיום זה הוא יום שבתון לכל דבר ועניין, לכן לא ברור מדוע רק עכשיו התחילו ללבוש בגדי שבת?! נראה שהמלחמה בגור שפרצה היא שזירזה את ההחלטה ללבוש בגדי שבת אולי חשדו שחסידי ר' שאול יכולים להזיק ל-ג בקלפיות וכו''?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 01/11/2022 11:44:19

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 11:54 לינק ישיר 

לא יאומן הקדחת שתפסה את חסידי גור מפחד שהאנוסים בפנים יצביעו ש"ס וזה יבלוט בקלפיות שלהם, 

איזה גערער אחוז תזזית רץ אלי לשאול אם הצבעתי, שאלתי אותו מה הלחץ ? הוא אומר לי אתה משוגע יוקר המחיה ליברמן הטיל מיסים, אמרתי לו מה אתה מודאג, הרי הרבי שליט"א הבטיח עשירות לכל מי שיצביע ג', אז ברגע שהצבעת, יהיה לך בין כה עשירות גם אם יהדות התורה לא תעבור את אחוז החסימה אז מה הלחץ, 

וליצן אחר בגור אמר לי, שהוא מסומן כשמאלני ובאו אליו לשכנע אותו שלא יבגוד,והבטיחו לו,  חיי, יהיה לך חיים ארוכים כמו הרבי, וענה אמן, - מזוני - יהיה לך מזוני כמו הרבי, וענה אמן גדול, -בני, יהיה לך בנים כמו של הרבי, אז הוא אמר להם עד כאן, עכשיו שכנעתם אותי לא להצביע, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 16:17 לינק ישיר 

חחח
גדול! (2 הבדיחות)
בונדמן
עשית לי את היום.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > המופת של זקני מפא"י
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext