| נשלח ב-2/11/2022 14:13 |
|
| |
החזר רטרואקטיבי על השתיה המתוקה והחד"פ
ראשוני.
גורם בכיר בסביבתו של גולדקנופף מוסר כי לא יסתפקו בביטול הגזירות החזיריות הקומוניסטיות של המס על השתיה המתוקה והחד פעמי ,,
אלא כי ידרשו החזר רטרואקטיבי לכל משפחה חרדית של המס הנ"ל שכבר נגבה.
החישוב יהיה לפי ממוצע הקנייה של המוצרים הנ"ל לכל משפחה ,
נתון זה נמצא במכון למחקרי מדיניות החרדי ,
נ.ב. המשפחות לא יידרשו להציג חשבוניות כי כידוע לא כל הקניות מגובות בחשבוניות במגזר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 14:19 |
|
| |
למה רק על הח"פ והשתיה המתוקה? צריך לדרוש החזר רטרואקטיבי גם על קצבאות הילדים שנגזלו בשנים הקודמות ממשפחות ברוכות הילדים, הנזק שם הרבה יותר גדול וההחזר יהיה משמעותי לכל משפחה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 14:23 |
|
| |
רעיון
| שלג_דאשתקד כתב: |  | למה רק על הח"פ והשתיה המתוקה? צריך לדרוש החזר רטרואקטיבי גם על קצבאות הילדים שנגזלו בשנים הקודמות ממשפחות ברוכות הילדים, הנזק שם הרבה יותר גדול וההחזר יהיה משמעותי לכל משפחה. |
|
רעיון טוב, כנראה את זה גם הגאון גולדקנופף לא מעז לבקש,,, אולי הנציג היותר מוכשר שיבוא אחריו...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 14:34 |
|
| |
דרישה רטרואקטיבית - להחזיר את פיו של גולדקנופף למצב שתיקה. צריך גם לדרוש מהקב"ה רטרואקטיבית יעדכן את 'מזונותיו קצובים מר"ה עד לר"ה' של שנת תשפ"ב, מכיוון שהוא הרי 'לא ידע' שהימין ינצח וגולדקנופף יעמוד בראש מפלגה כל כך גדולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 14:41 |
|
| |
| ארנונה כתב: |  | החזר רטרואקטיבי על השתיה המתוקה והחד"פ
ראשוני.
גורם בכיר בסביבתו של גולדקנופף מוסר כי לא יסתפקו בביטול הגזירות החזיריות הקומוניסטיות של המס על השתיה המתוקה והחד פעמי ,,
אלא כי ידרשו החזר רטרואקטיבי לכל משפחה חרדית של המס הנ"ל שכבר נגבה.
החישוב יהיה לפי ממוצע הקנייה של המוצרים הנ"ל לכל משפחה ,
נתון זה נמצא במכון למחקרי מדיניות החרדי ,
נ.ב. המשפחות לא יידרשו להציג חשבוניות כי כידוע לא כל הקניות מגובות בחשבוניות במגזר.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 14:48 |
|
| |
אשכול הבדיחה היומית על גולדקנוף - אורן חזן החרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 14:50 |
|
| |
אז על זה היה כל הטררם? על כמה שקלים של שתיה מתוקה וצלחות חד פעמיות? "שבת" עאלק... (נס שהצבעתי למפלגה החרדית ביותר, שאכפת לה מיהדות, ולא לליצנים הנלעגים האלו, עם כת עובדי האלילים מדגל התורא שנספחו אליהם) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 14:56 |
|
| |
הפלסטיק החד פעמי והשתיה המתוקה הם רעל!
בלי קשר לפוליטיקה. כל הפלסטיק של החד פעמי מזהמת את הסביבה ובמישרין ובעקיפין גם את בריאותנו. השתיה המתוקה מזהמת ישירות את גופנו. מתוך החובה הדתית לשמור על הבריאות.החרדים היו צריכים להיות אלה שנלחמים בשימוש בחד פעמי וברעל של השתיה המתוקה. עצוב לי שאיש מושחת ומנוול, כמו ליברמן שהוא עוכר ישראל ושונא חרדים, דווקא הוא זה שנלחם ברעל הזה.
תוקן על ידי momeir ב- 02/11/2022 14:58:02
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 15:17 |
|
| |
שלום לך אח קומוניסט יקר
| momeir כתב: |  | בלי קשר לפוליטיקה. כל הפלסטיק של החד פעמי מזהמת את הסביבה ובמישרין ובעקיפין גם את בריאותנו. השתיה המתוקה מזהמת ישירות את גופנו. מתוך החובה הדתית לשמור על הבריאות.החרדים היו צריכים להיות אלה שנלחמים בשימוש בחד פעמי וברעל של השתיה המתוקה. עצוב לי שאיש מושחת ומנוול, כמו ליברמן שהוא עוכר ישראל ושונא חרדים, דווקא הוא זה שנלחם ברעל הזה.
הגיע הזמן שתבין (אחי הימנים ברובם לדעתי עוד לא הבינו את זה ,אבל אולי אתה תבין כי גם לקומוניסטים יש מוח)
צא לי מהצלחת,
צא לי מהוורידים.
תן לי להחליט ולנהל את חיי היום יום שלי
לך תאכל מלפפון ותשתה מים ותעזוב אותנו בשקט ,,כי כל הגישה שלך מסוכנת לחברה תקינה , דמוקרטית ובריאה
הרבה בריאות וחורף בריא
תוקן על ידי momeir ב- 02/11/2022 14:58:02 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 15:34 |
|
| |
מצדרביעי
| פיינשמקער כתב: |  | אז על זה היה כל הטררם? על כמה שקלים של שתיה מתוקה וצלחות חד פעמיות? "שבת" עאלק... (נס שהצבעתי למפלגה החרדית ביותר, שאכפת לה מיהדות, ולא לליצנים הנלעגים האלו, עם כת עובדי האלילים מדגל התורא שנספחו אליהם) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 15:37 |
|
| |
מצדרביעי
| ארנונה כתב: |  | בלי קשר לפוליטיקה. כל הפלסטיק של החד פעמי מזהמת את הסביבה ובמישרין ובעקיפין גם את בריאותנו. השתיה המתוקה מזהמת ישירות את גופנו. מתוך החובה הדתית לשמור על הבריאות.החרדים היו צריכים להיות אלה שנלחמים בשימוש בחד פעמי וברעל של השתיה המתוקה. עצוב לי שאיש מושחת ומנוול, כמו ליברמן שהוא עוכר ישראל ושונא חרדים, דווקא הוא זה שנלחם ברעל הזה.
הגיע הזמן שתבין (אחי הימנים ברובם לדעתי עוד לא הבינו את זה ,אבל אולי אתה תבין כי גם לקומוניסטים יש מוח)
צא לי מהצלחת,
צא לי מהוורידים.
לך תאכל מלפפון ותשתה מים ותעזוב אותנו בשקט ,,כי כל הגישה שלך מסוכנת לחברה תקינה , דמוקרטית ובריאה
הרבה בריאות וחורף בריא
|
הכול בסדר, אבל האם אמרת את אותה טענה גם ביחס למסים על סיגריות? למה להיטפל דווקא לשתייה המתוקה?
אגב, רק להשלמת התמונה יש טיעון בעד מסים כאלו גם במדינה "ליברלית" וקפיטליסטית, והיא שאע"פ שאינך קומוניסט עדיין אם חלילה תחלה בסוכרת בשל השתייה המתוקה, תקבל טיפול רפואי בחינם/כמעט בחינם. והיות וטיפולים אלו עולים הרבה למשלם המסים, הגיוני לבקש (במידה סבירה) שמי שקונה מוצרים שיש סיכוי שיגרמו למדינה "לשלם" על טיפול רפואי עבורו, ישלם בעצמו גם חלק מהעלות....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 15:39 |
|
| |
| momeir כתב: |  | בלי קשר לפוליטיקה. כל הפלסטיק של החד פעמי מזהמת את הסביבה ובמישרין ובעקיפין גם את בריאותנו. השתיה המתוקה מזהמת ישירות את גופנו. מתוך החובה הדתית לשמור על הבריאות.החרדים היו צריכים להיות אלה שנלחמים בשימוש בחד פעמי וברעל של השתיה המתוקה. עצוב לי שאיש מושחת ומנוול, כמו ליברמן שהוא עוכר ישראל ושונא חרדים, דווקא הוא זה שנלחם ברעל הזה.
|
מניח שאתה מוותר על רכב ונוסע על סוס ועגלה. אתה גם בטח לא קונה חומרי ניקוי מזהמים, לא חלילה שתיה או תבלינים בבקבוקי פלסטיק שמשקל הפלסטיק שבהם שווה ערך לחבילת צלחות חד פעמיות, כמובן את החלב אתה מקבל מהחלבן בכלי רב פעמי ושומר אותו בארגז קרח במקום במקרר שמיוצר בהליך מזמם וצורך חשמל מזהם. כל הכבוד, מצדיע! אבל אופססס בעצם גם הסוס פולט גזים ומזהם את הסביבה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 15:48 |
|
| |
נראה שיש כאלה שהחליטו שלצון מגולדקנוף זו מצוות היום, תכלס, פיצוי על המס לא יכול להינתן מסיבה חוקית וכו'. אבל, מענק מכובד שיפצה על העלאת המחירים המטורפת זה בהחלט רצוי ונכון.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/11/2022 16:43:06
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 15:51 |
|
| |
השתיה המתוקה זה רעל. מייצרת מחלות שמערכת הבריאות צריכה להתמודד עם זה מקופת המדינה. וכולנו משלמים על זה יותר במס בריאות וכדומה. ולכן יש הצדקה לגבות ממי ששותה שתיה מתוקה כמו בסיגריות.
אבל חד-פעמי? מאיפה לקחת שחד-פעמי זה רעל? סתם טרללת של כת הירוקים. וזה לא מייצר שום עלות על הציבור. באיזה חוצפה לוקחים על זה מס? אם רוצים, אפשר להשית קנסות גבוהים על מי שישאיר אחריו זבל וחד-פעמי בשטח.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 16:03 |
|
| |
חשבתי שתחדש משהו...
| מצדרביעי כתב: |  | בלי קשר לפוליטיקה. כל הפלסטיק של החד פעמי מזהמת את הסביבה ובמישרין ובעקיפין גם את בריאותנו. השתיה המתוקה מזהמת ישירות את גופנו. מתוך החובה הדתית לשמור על הבריאות.החרדים היו צריכים להיות אלה שנלחמים בשימוש בחד פעמי וברעל של השתיה המתוקה. עצוב לי שאיש מושחת ומנוול, כמו ליברמן שהוא עוכר ישראל ושונא חרדים, דווקא הוא זה שנלחם ברעל הזה.
צא לי מהצלחת,
צא לי מהוורידים.
הרבה בריאות וחורף בריא
תוקן על ידי momeir ב- 02/11/2022 14:58:02
הכול בסדר, אבל האם אמרת את אותה טענה גם ביחס למסים על סיגריות? למה להיטפל דווקא לשתייה המתוקה?
אגב, רק להשלמת התמונה יש טיעון בעד מסים כאלו גם במדינה "ליברלית" וקפיטליסטית, והיא שאע"פ שאינך קומוניסט עדיין אם חלילה תחלה בסוכרת בשל השתייה המתוקה, תקבל טיפול רפואי בחינם/כמעט בחינם. והיות וטיפולים אלו עולים הרבה למשלם המסים, הגיוני לבקש (במידה סבירה) שמי שקונה מוצרים שיש סיכוי שיגרמו למדינה "לשלם" על טיפול רפואי עבורו, ישלם בעצמו גם חלק מהעלות.... |
|
כל הטעונים השחוקים הנ"ל נוצרו לאחר השוד והגזילה. כלומר שודדי האוצר לוטשים עיניים לכיסי האזרחים כאן כאחרוני השיילוקים ובכדי להצדיק את השוד והגזל הזה משתמשים בעלה תאנה שמאלני שמספקים להם כל מיני הזויים ממשרד הבריאות..
אותם הזויים רוצים גם להטיל מיסים על הכל ומבחינתם תשתה מים ותאכל מלפפון כל היום. לאחרונה ניסתה הממשלה להפחית מס על בשר אדום ועוד כמה דברים ומשרד האוצר בא בשם אותם הזויים ממשרד הבריאות וטען שלא טוב להפחית מס כי אלו מוצרים מזיקים..
הבנת את זה ברוך??? הממשלה החליטה לחנך אותך , וזה לא פלא כי כשלא עושים כלום לטובת האזרח והאזרח נועד לשרת את השלטון אז מחפשים כל היום איך לחלוב אותו בתירוצים של חינוך מחדש..( כן, ואם הביטוי הזה מעורר בך אסוציאציות לא נוחות,, אכןהתהליכים הנ"ל מוליכים בוודאות לכיוון הזה)..
ואגב, נגעת ממש בנקודה .. גם המס על סיגריות הוא מס ציני ונצלני .... אבל מילא לזה התרגלנו ... ואולי גם רוב הציבור תומך בזה,,,
אבל לכן צריך להילחם בכל שינוי של הסטטוס קוו בענייני דחיפת האף של השלטון לכיסו , צלחתו והוריד של האזרח
ובכלל, ,,אם מוצר מסוכן לבריאות בוודאות (כמו סמים קשים וכדומה) תאסרו את זה בחוק..
ואם זה משהו שרק צריכה מוגברת ממנו לא מועילה לבריאות כמו מתוקים , מלוחים וכדומה אז תשאיר לי להחליט ולנהל לעצמי את החיים שלי ואל תכנס לי לצלחת...
|
|
|
|
|