| נשלח ב-2/11/2022 17:45 |
|
| |
יש לכם עצות לבן גביר ?
ברור שאחרי הניצחון הגדול של בן גביר על ידי "צעירים בוערים" שצועקים מוות לערבים הוא מרגיש וירגיש צורך לפעול להוכיח ,לשמור על הקיים ואף להגדיל !זה עלול להיות מסוכן ! תנו בבקשה עצות שלא יצטרך להבעיר את השטח ,להטריל וכו, !
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 17:58 |
|
| |
שלא יקח את תפקיד שר לביטחון פנים כי הוא רק יפסיד מזה את המשטרה הוא לא ישנה ואז כולם יגידו לו שהוא רק סיסמאות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 18:11 |
|
| |
מי אנחנו שנייעץ לו? שיתייעץ עם גולדגנוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 18:16 |
|
| |
שיקח את שר המשפטים ויעשה שמה שינוי אדיר . הכהונה שלו בתור שר לביטחון פנים יכול דווקה להעביר אש . את השר לביטחון פנים שישאיר אצל מקצוען מהליכוד, גלנט אולי. בן גביר, תשמור בבקשה שיהיו שרים הכי מתאימים לכל תפקיד, אל תכנס אם לא הכל מסודר. אתם שמים לב ? אני חש שיש עם מי לדבר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 18:34 |
|
| |
hhaavv
| אל_קפונה כתב: |  | שלא יקח את תפקיד שר לביטחון פנים כי הוא רק יפסיד מזה את המשטרה הוא לא ישנה ואז כולם יגידו לו שהוא רק סיסמאות
|
|
הערבים, גם בארץ וגם בחו"ל, רועדים ממנו פחד מוות. בעברית ובמשטרתית קוראים לזה 'התראה'. זה בדיוק מה שחסר לנו כאן. ואת זה רק הוא יכול לעשות, אין מישהו אחר במקומו - לכן אני מקווה שבאמת יבין את חשיבות העניין וגודל ההזדמנות, זו הצלת חיי יהודים ממש כפשוטו.
אם רק לא יעשה טעויות, גם לא בהצהרות בומבסטיות ללא כיסוי, אלא מספיק שיצהיר שהמשטרה תעשה את עבודתה ברצינות כפי תפקידה המקורי - ובאמת ינסה באטיות וביסודיות לנקות את האורוות בעזרת כמה מינויים חכמים מבפנים - ויש בהחלט כאלה - זה יעבור.
הבעיה היא, שיש כאלה שאצה להם הדרך. ויש גם כאלה שקופץ להם ה'בן גביר'.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 18:38 |
|
| |
שיקח את המשרד לביטחון פנים אך ורק בתנאי שהוא גורם למצביעיו להתפקד למשטרה ולהחליף את אלפי שוטרי הגייס החמישי. אחרת זה מיותר
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 18:55 |
|
| |
איתמר בן גביר הוא ואדם חכם כריזמטי ואינטלגנטי. אשף תקשורת ועו"ד מוצלח.
צודק קלעפער שאומר, מי אנחנו שנייעץ לו?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 19:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2022 21:45 |
|
| |
קראתי לפני המון שנים בספר בדיחות לועזי בחו"ל בפרק של בדיחות לפי עמים: מה כתוב על השלט הגדול במרכז מחנה של צה"ל? התשובה: אסור לתת עצות (המילה 'עצות' נכתבה בעברית באותיות לועזיות) למפקד. כנראה שגם הגויים מבינים שזה בדי.אן.איי שלנו - לתת עצות.
|
|
|
|
|