| נשלח ב-6/11/2022 09:14 |
|
| |
כמה קולות - להערכתכם - הוסיפה עבודת השטח של יהדו"ת?
נניח שהיו מסתפקים בכתבות בעיתונים, קול קורא מהגדוילים ודרשות בבתי הכנסת, בלי לשכנע ישירות והמעקב והטלפונים ביום הבחירות, כמה קולות היו יורדים ליהדו"ת?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 09:24 |
|
| |
הגיע לוואטסאפ גשם של סירטונים, בימים האחרונים לא פתחתי אותם. את הפעילות של גור אפשר יותר לכמת, פורסם על יותר מעשר אלף קולות שהגיעו לברכה לרבי מגור ממושבים שונים לברכת פרנסה בשפע תמורת הצבעה, הרבי קרא לחסידיו הישראלים בחו"ל שיגיעו להצביע, או שישלמו כרטיס לישראלי אחר שיגיע להצביע. זה עניין של לפחות 5 אלף איש. זו פעילות מבורכת, הכי מבורך שיתיעלו כל השנה, לדוגמה ; עיתון המודיע זקוק לשיפור. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 09:47 |
|
| |
צריך להיות ממש אבל ממש פתי להאמין שהשולחן שבת של חסידי גור הביא עוד קולות.... ואם כן אז זה אולי משלים את מה שהפסדנו בזכות אמרות השפר של גולדנופף או מה שהפסדנו מתלמידי ר' שאול
מה שכן הם עשו זה להביא את מי שאפשר מחו"ל שזה כמה מאות קולות
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 10:28 |
|
| |
מה שגור הזיקו אי אפשר לכמת. היה כתבה על קולות שהגיעו לברכה אצל הרבי מגור, שזה יותר מעשר אלף איש. יש לגור אלפי ישראלים בחו"ל. אז למה אתה כותב מאות ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 10:46 |
|
| |
פלדלפי
| רציף כתב: |  | מה שגור הזיקו אי אפשר לכמת. היה כתבה על קולות שהגיעו לברכה אצל הרבי מגור, שזה יותר מעשר אלף איש. יש לגור אלפי ישראלים בחו"ל. אז למה אתה כותב מאות ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
למה אלפים? תכתוב רבבות... רכבות אוויריות...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 11:32 |
|
| |
למה אני שואל? כי לפי חשבוני אם יהדו"ת הייתה מקבלת 240676 קולות - 39449 פחות ממה שקבלה - תמונת המנדטים הייתה נשארת אותו דבר, כך שיתכן שכל העבודה של הפעילים הייתה לשווא. זו כמובן חוכמה לאחר מעשה שלא אומרת כלום
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 12:30 |
|
| |
| רציף כתב: |  | מה שגור הזיקו אי אפשר לכמת. היה כתבה על קולות שהגיעו לברכה אצל הרבי מגור, שזה יותר מעשר אלף איש. יש לגור אלפי ישראלים בחו"ל. אז למה אתה כותב מאות ?
|
|
אמור נא רציף, האם ידוע לך בפירוש שהגיעו 5000 אנשים מחו"ל להצביע? שיטת הכתיבה שלך בפורום די ידועה, אתה כותב משהו, זורק לאויר בלי לדעת שאכן כך הוא, ואז נראה מי יתווכח ולאן זה יגיע, מקסימום נתנצל על ה"טעות"..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 13:09 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| רציף כתב: |  | מה שגור הזיקו אי אפשר לכמת. היה כתבה על קולות שהגיעו לברכה אצל הרבי מגור, שזה יותר מעשר אלף איש. יש לגור אלפי ישראלים בחו"ל. אז למה אתה כותב מאות ?
|
|
אמור נא רציף, האם ידוע לך בפירוש שהגיעו 5000 אנשים מחו"ל להצביע? שיטת הכתיבה שלך בפורום די ידועה, אתה כותב משהו, זורק לאויר בלי לדעת שאכן כך הוא, ואז נראה מי יתווכח ולאן זה יגיע, מקסימום נתנצל על ה"טעות"..
|
|
תמיד יש לי מקורות עם רמה גבוהה של אמינות. הפעם זה בת דודה שלי שסיפרה לי שהיתה הוראת הרבי מגור לכל חסידיו הישראלים באמריקה, שיגיעו ארצה להצביע, וכן ציווה הרבי ; מי שלא יכול להגיע לארץ אז שישלם כרטיס לישראלי אחר שיבוא להצביע. בת דודה שלי -שהיא לא חסידת גור- קיבלה כרטיס כנ"ל והגיעה ליום אחד לארץ והיא הצביעה ג'. שמעתי כעין זה מעוד מקור. היה כתבה איפשהו שגור גייסה 13 אלף איש מושבניקים, השם שלהם נכנס לרבי מגור שברך אותם. יתכן שבגור לא ששים לדבר על הנושא הזה. המקום ינחם אותם בשפע פרנסה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 13:13 |
|
| |
אגב, מה שכתבתי בזמנו שבן גביר הוא כמו עבריין, זה אכן כך, לצערי, זה ידוע ומפורסם שאסור באיסור חמור לעלות להר הבית. התירוצים שענו לי אחר כך שיש היתרים כן לעלות לא שוים יותר מדי. עדיין האיסור בתוקף ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 13:21 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
מה שגור הזיקו אי אפשר לכמת. היה כתבה על קולות שהגיעו לברכה אצל הרבי מגור, שזה יותר מעשר אלף איש. יש לגור אלפי ישראלים בחו"ל. אז למה אתה כותב מאות ?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 13:28 |
|
| |
אגב, מסתבר שחסידי גור הגיע להצביע גם מאירופה, מסתבר שיש כאלה שנשארו כאן מהימים הקדושים. גם בבעלז היו יוזמות דומות לזה, הכתב דוד דמן דבר על כך, בסדרת הפודקאסטים של עיתון משפחה ביוטיוב, דמן ציין שהוא הגיע לארץ במיוחד כדי להצביע, ובהוראת הרבי מבעלז נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 13:47 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
אגב, מסתבר שחסידי גור הגיע להצביע גם מאירופה, מסתבר שיש כאלה שנשארו כאן מהימים הקדושים.
גם בבעלז היו יוזמות דומות לזה, הכתב דוד דמן דבר על כך, בסדרת הפודקאסטים של עיתון משפחה ביוטיוב, דמן ציין שהוא הגיע לארץ במיוחד כדי להצביע, ובהוראת הרבי מבעלז
|
|
מאירופה הגיעו מליונים ויש לך טעות לגבי 13000 מושבניקים, מדובר ב 130000 מושבניקים.
זה בת דודה שלי סיפרה לי.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 06/11/2022 13:48:46
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 14:27 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  | | רציף כתב: |  |
אגב, מסתבר שחסידי גור הגיע להצביע גם מאירופה, מסתבר שיש כאלה שנשארו כאן מהימים הקדושים.
גם בבעלז היו יוזמות דומות לזה, הכתב דוד דמן דבר על כך, בסדרת הפודקאסטים של עיתון משפחה ביוטיוב, דמן ציין שהוא הגיע לארץ במיוחד כדי להצביע, ובהוראת הרבי מבעלז
|
|
מאירופה הגיעו מליונים ויש לך טעות לגבי 13000 מושבניקים, מדובר ב 130000 מושבניקים.
זה בת דודה שלי סיפרה לי.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 06/11/2022 13:48:46 |
|
7;
|
|
|
|
|