בית פורומים בחדרי חרדים

מחרדות השמאל אתה למד מה זממו לעשות לנו ואת עומק הנס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/11/2022 09:31 לינק ישיר 
מחרדות השמאל אתה למד מה זממו לעשות לנו ואת עומק הנס

הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו שהרע הנעלם מתגלה ויוצא החוצה באופן של כתבות בעיתונות וציוצים ולא באופן של גזירות נוספות.

אולי הברכה שהיתה ב"ה עד עכשיו בהייטק הישראלי, בגז ובכלכלה כאן בכלל לא הספיקה בשביל לפתוח את העיניים והלב ולהכיר במי ששולח את הברכה ובתורתו ובמצוותיו, אז עכשיו ב"ה תהיה יותר ברכה ובשפע רב כי תהיה יותר תמיכה בתורה, בלומדי התורה ובדברים שבקדושה ואז העיניים סוף סוף ייפתחו להכיר במי שנותן את הברכה. הכנה טובה למשיח

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2022 10:01 לינק ישיר 

מה זממו לעשות?

אני לא רואה ציוצים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2022 10:38 לינק ישיר 

יש חוקים שעדיין לא בוצעו, כמו רפורמת הכשרות, חוק הכותל, תחבורה ציבורית בשבת, חוק הגיור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2022 10:45 לינק ישיר 

יצאנו ממוות לחיים, לפיד היה מסוכן לישראל, טיפוס שטחי שלא טורח לקרוא מסמכים ומסמכים חשובים, במשך היותו עכשיו ראש ממשלה אז חצי מהזמן הוא היה בחו"ל !
הייתם לוקחים עובד שחצי מהזמן הוא מבלה בחו"ל ?...
הדוגמא הכי טובה מי זה יאיר לפיד, זה המתנה העצומה שהוא נתן עכשיו חינם ללבנון, וההסכם הטפשי שהוא חתם מול לבנון, וכך אמר המזרחן ד"ר גיא בכור, שהוא קרא כבר מאות הסכמים בין מדינות, מעולם הוא לא קרא הסכם טפשי כל כך מצד ישראל !!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2022 10:51 לינק ישיר 

https://youtu.be/TUCgJmRPNPs איזה שטחי ומסוכן זה יאיר לפיד ! ברוך שפטרנו ! נצלנו מהמפגר המסוכן הזה !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2022 18:36 לינק ישיר 

הוא עדיין מסוכן, גם מהאופוזיציה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2022 20:16 לינק ישיר 

שמיםפתוחים כתבה:

הוא עדיין מסוכן, גם מהאופוזיציה

מה לפיד יכול לעשות מהאופוזיציה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מחרדות השמאל אתה למד מה זממו לעשות לנו ואת עומק הנס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext