| נשלח ב-14/11/2022 17:22 |
|
| |
כך לימדו את קנאי צבי מאייר לקח
תוקן על ידי מכמונת ב- 14/11/2022 17:23:52
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 18:01 |
|
| |
את זילברברג צריך ללמד.לקח.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 18:07 |
|
| |
לא רוצה לתת רעיונות אבל מה יקרה אם למשל פלוני יחליט שאסור יותר ספסלים, וילך לנתץ את כל הספסלים בבית מדרשו של הרב זילברברג
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 20:07 |
|
| |
הבנתי שהרב זילברברג מוחה על אינטרנט חסום וללא השגחה על המכשיר, בשערי בתי כנסת, ואין בזה צורך, ועובדה שזה הביא לחללים בנפש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 20:28 |
|
| |
איך מנוהלים המוסדות כיום? ללא פגעי הטכנולוגיה ניתן לנהל מוסד?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 20:36 |
|
| |
קלעפער
| רציף כתב: |  | הבנתי שהרב זילברברג מוחה על אינטרנט חסום וללא השגחה על המכשיר, בשערי בתי כנסת, ואין בזה צורך, ועובדה שזה הביא ל חללים בנפשנשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה אכן מסוכן. רצוי שתברח מהאינטרנט כמו מאש....
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 21:09 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | הבנתי שהרב זילברברג מוחה על אינטרנט חסום וללא השגחה על המכשיר, בשערי בתי כנסת, ואין בזה צורך, ועובדה שזה הביא לחללים בנפש |
|
שקר וכזב. מה שמטריד אותו זה הלגיטימיות של מסך הטאצ' הצבעוני שיד כל האברכים ממשמשת בו, ולמחרת יעשו גזירה שווה, מה לי סמארטפון מה לי מכשיר נדרים פלוס, זה וזה חסום לאתרי תועבה. וגם שלא יתרגלו חלילה לקלות ולנוחות של האינטרנט.
למעשה טובי הטכנאים שגדולי ישראל סומכים עליהם בדקו את המכשיר והוא בלתי ניתן לפריצה (וגם אם יהיה איזה מומחה למחשבים שיצליח לפרוץ אחרי עמל רב, זה לא יהיה רלוונטי עבור הגולש המזדמן, עם נפח גלישה מזערי של 100MB ועם מכשיר שממוקם במקום הומה אדם). והמכשיר הוא בגיבוי ועידוד רבני הקהילות בכל אתר ואתר.
כל ה'חללים בנפש' הם סיפורי פוגי שהמטורפים מתירים לעצמם להמציא לזיכוי הרבים, כרגיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 21:21 |
|
| |
"אותו עסקן מבני ברק שמנהל את המאבק לא בא אלינו בדרישות. המטרה היחידה והסופית היא הסרת כל העמדות כולן ללא יוצא מן הכלל, בעוד דעת רוב מוחלט של רבני ישראל מכל העדות והחוגים היא שמכשיר זה רבה תועלתו הוודאית מנזקו, ובעצם יש כאן ניסיון לכפות את דעתו על דעת כלל ישראל". ואידך זיל גמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2022 00:42 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | לא רוצה לתת רעיונות אבל מה יקרה אם למשל פלוני יחליט שאסור יותר ספסלים, וילך לנתץ את כל הספסלים בבית מדרשו של הרב זילברברג |
|
הזכרת לי שבאשכולות שהיו פה על העימות בתפרח. סיפרו שלפני שנים רבות ראש הישיבה שם הרב פילץ הורה לכמה מתלמידיו לעקור כמעט את כל ספסלי הרחוב כי לטענתו זה עלול לגרום לבחורים ובחורות לשבת ביחד.. ועד היום אין שם ספסלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2022 01:44 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  |
"אותו עסקן מבני ברק שמנהל את המאבק לא בא אלינו בדרישות. המטרה היחידה והסופית היא הסרת כל העמדות כולן ללא יוצא מן הכלל, בעוד דעת רוב מוחלט של רבני ישראל מכל העדות והחוגים היא שמכשיר זה רבה תועלתו הוודאית מנזקו, ובעצם יש כאן ניסיון לכפות את דעתו על דעת כלל ישראל". ואידך זיל גמור. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2022 01:45 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | איך מנוהלים המוסדות כיום? ללא פגעי הטכנולוגיה ניתן לנהל מוסד? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2022 01:51 |
|
| |
| Safra כתב: |  |
| רציף כתב: |  | | הבנתי שהרב זילברברג מוחה על אינטרנט חסום וללא השגחה על המכשיר, בשערי בתי כנסת, ואין בזה צורך, ועובדה שזה הביא לחללים בנפש |
|
שקר וכזב. מה שמטריד אותו זה הלגיטימיות של מסך הטאצ' הצבעוני שיד כל האברכים ממשמשת בו, ולמחרת יעשו גזירה שווה, מה לי סמארטפון מה לי מכשיר נדרים פלוס, זה וזה חסום לאתרי תועבה. וגם שלא יתרגלו חלילה לקלות ולנוחות של האינטרנט.
למעשה טובי הטכנאים שגדולי ישראל סומכים עליהם בדקו את המכשיר והוא בלתי ניתן לפריצה (וגם אם יהיה איזה מומחה למחשבים שיצליח לפרוץ אחרי עמל רב, זה לא יהיה רלוונטי עבור הגולש המזדמן, עם נפח גלישה מזערי של 100MB ועם מכשיר שממוקם במקום הומה אדם). והמכשיר הוא בגיבוי ועידוד רבני הקהילות בכל אתר ואתר.
כל ה'חללים בנפש' הם סיפורי פוגי שהמטורפים מתירים לעצמם להמציא לזיכוי הרבים, כרגיל.
|
|
הבנתי שהמכשיר הזה עם אינטרנט, ואין לו כשרות. מה גם שילדים מתרגלים לתענוג הגדול של הגלישה אמנם מכשיר נדרים פלוס לא ניתן לפרוץ, יש מכשירים דומים שניתנים לפריצה בקלות, עם 4 הקשות. וחסידי זילברברג הרסו כמה מכשירים למען יראו ויראו. אשאל כאן את כולם למה חייבים שיהיה למכשיר כזה אינטרנט ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2022 08:02 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
|
|
הבנתי שהמכשיר הזה עם אינטרנט, ואין לו כשרות. מה גם שילדים מתרגלים לתענוג הגדול של הגלישה
אמנם מכשיר נדרים פלוס לא ניתן לפרוץ, יש מכשירים דומים שניתנים לפריצה בקלות, עם 4 הקשות.
וחסידי זילברברג הרסו כמה מכשירים למען יראו ויראו.
אשאל כאן את כולם למה חייבים שיהיה למכשיר כזה אינטרנט ?
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2022 08:08 |
|
| |
| Safra כתב: |  | | הבנתי שהרב זילברברג מוחה על אינטרנט חסום וללא השגחה על המכשיר, בשערי בתי כנסת, ואין בזה צורך, ועובדה שזה הביא לחללים בנפש
|
|
מאמין גם שזו הסיבה. יש הרבה שהחיבור לטכנולוגיה מרתיע אותם, לפעמים מטעמי דת ולפעמים מתוך החשש שלא יסתדרו עם זה, ופה המכשיר הזמין והקליל מרגיע את החששות ומראה שהנמר לא כזה מפחיד. אישית חושב שאי אפשר לברוח מהמציאות ועדיף להשקיע בחינוך, אבל אפשר להבין את הראש, רק שזה צריך לבוא ע"י שישכנע כמה גדולים שיאסרו את המכשיר ויורו לגבאים להסיר, הבעיה היא שהמכשיר הזמין הזה מכניס הרבה כסף למוסדות ככה שהסיכוי לחרם כללי נגדו קלוש, ולכן חסידיו החליטו לקחת את החוק לידיים.
תוקן על ידי muki28 ב- 15/11/2022 08:09:01
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2022 10:26 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
|
|
הבנתי שהמכשיר הזה עם אינטרנט, ואין לו כשרות. מה גם שילדים מתרגלים לתענוג הגדול של הגלישה
אמנם מכשיר נדרים פלוס לא ניתן לפרוץ, יש מכשירים דומים שניתנים לפריצה בקלות, עם 4 הקשות.
וחסידי זילברברג הרסו כמה מכשירים למען יראו ויראו.
אשאל כאן את כולם למה חייבים שיהיה למכשיר כזה אינטרנט ?
|
|
שאלה: מה המטרה של אלה שיודעים ומסבירים לכולם איך ניתן לפרוץ כל דבר, ואיך בדיוק להיכנס בשער הנ' של שערי טומאה? 1. רצון להעניק קורס מזורז במחשבים 2. אמונה שכולם יודעים את זה כי מה שמעסיק אותם 3. ניסיון לגרום לכולם להתעסק בזה, כדי לא להרגיש לבד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|