בית פורומים בחדרי חרדים

שלג בירושלים בעוד 10 ימים??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/11/2022 03:28 לינק ישיר 
שלג בירושלים בעוד 10 ימים??

נבואה ניתנה ל...
אבל יש דיבורים שמשהו כבד מתבשל לאזור ה 8.12.2022

חוזים ונביאים מתבקשים לעדכן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2022 06:08 לינק ישיר 

זה מה שמעניין אותך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2022 16:10 לינק ישיר 

אני מקבל הודעות, על כל מיני מערכות הכי "גשומות העונה וכל מיני תחזיות מנותקות מהמציאות, לקראת ה-7 לחודש.
לפי המודלים שאני רואה אין צפי כרגע למערכת גשם משמעותית.
(ליאור סודרי. בטלגרם.)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2022 04:51 לינק ישיר 

כן!
שלג לעוד שבועיים זה הכי אמין אחרי בנט (וביבי)

וברצינות, התחזית הנ"ל היא צפי שמבוסס על מודל ייחודי שעדיין לא הוכיח את עצמו כמשהו שאפשר להסתמך עליו וודאי לא מקצועית, ומהווה שעשוע נחמד לחובבי מזג אוויר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2022 10:41 לינק ישיר 

הוורטקס של יניב ריז מרוטר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 30/11/2022 10:41:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2022 15:59 לינק ישיר 
פלדלפי

גינגישראלי כתב:
כן!

וברצינות, התחזית הנ"ל היא צפי שמבוסס על מודל ייחודי שעדיין לא הוכיח את עצמו כמשהו שאפשר להסתמך עליו וודאי לא מקצועית, ומהווה שעשוע נחמד לחובבי מזג אוויר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

קראת את ההסבר? 
המודל מאוד הוכיח את עצמו בשנים קודמות - תחזית מזג אוויר זה לא מדע מדויק אלא שילוב של נתונים\מודולים\הרצות השיטה של יניב  לא מזהה במרחק של שבועיים תחזית מדויקת אלא מגמות 

בהודעה שהוא כתב לא הוזכר במילה שלג! היה כתוב מאוד חורפי ואנשים שקראו את זה חלמו על שלג 
כל מי שמדבר על שלג שבועיים לפני הוא שוטה... או בגלל שהוא לא מבין כלום או בגלל שהוא נביא... 

במדינה שלנו בקושי יומיים לפני אפשר לחזור שלג.. כמה פעמים היה תנאים מושלמים ובסוף היה חסר חצי מעלה או שהענן לא הצליח לתפס... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2022 17:28 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:
פלדלפי

גינגישראלי כתב:
כן!

נשלח מהאנדרואיד שלי

קראת את ההסבר? 
המודל מאוד הוכיח את עצמו בשנים קודמות - תחזית מזג אוויר זה לא מדע מדויק אלא שילוב של נתונים\מודולים\הרצות השיטה של יניב  לא מזהה במרחק של שבועיים תחזית מדויקת אלא מגמות 

בהודעה שהוא כתב לא הוזכר במילה שלג! היה כתוב מאוד חורפי ואנשים שקראו את זה חלמו על שלג 
כל מי שמדבר על שלג שבועיים לפני הוא שוטה... או בגלל שהוא לא מבין כלום או בגלל שהוא נביא... 

במדינה שלנו בקושי יומיים לפני אפשר לחזור שלג.. כמה פעמים היה תנאים מושלמים ובסוף היה חסר חצי מעלה או שהענן לא הצליח לתפס... 

בכלל לא זוכר שהוורטקס שלו חזה פעם שלג. הוא טען שהמודל חוזה משקעים באופן כללי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2022 21:44 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:
פלדלפי

גינגישראלי כתב:
כן!

נשלח מהאנדרואיד שלי

קראת את ההסבר? 

אני מכיר את יניב ריז קרוב לעשרים שנה, כשהוא צחי טל ובועז (נהג המונית למי שזוכר...) ועוד רבים וטובים היו באותו פורום זכור לטוב ולמריבות בתפוז הי"ד

אני חושב שיניב מוכשר בטירוף ועוד יפרוץ דרך ויביא איזו המצאה מעניינת לעולם, אבל מה שהוא מביא כרגע לא מספיק מחודד גם לא במה שהוא כן מתיימר לחזות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2022 22:49 לינק ישיר 

בנעמי כתב:
שלג בירושלים

שמשהו כבד מתבשל

משהו לא עובד לי בהצמדת שני הנתונים האלה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי הדיבוק ב- 30/11/2022 22:49:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2022 17:22 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

בנעמי כתב:
שלג בירושלים

שמשהו כבד מתבשל

משהו לא עובד לי בהצמדת שני הנתונים האלה

תוקן על ידי הדיבוק ב- 30/11/2022 22:49:18

כבד צולים! לא מבשלים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שלג בירושלים בעוד 10 ימים??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext