| נשלח ב-7/12/2022 14:57 |
|
| |
גולדקנופף שר השיכון המיועד: משבר דיור? בינתיים אני רואה שבונים בכל מקום
כותרת ראשית כעת באתר חדשות "וואלה!"
שר השיכון המיועד: משבר דיור? בינתיים אני רואה שבונים בכל מקום בדיון בוועידת השלטון המקומי של וואלה! ו-103FM אמר ח"כ יצחק גולדקנופף כי הוא מעוניין לזרז את קצב בניית הדיור, אך כי עד כה לא הכיר את המשרד והוא "לומד מה לעשות כדי להביא בשורה לישראל". השר המיועד התייחס למו"מ עם הליכוד: "יש רשימה שלמה של דברים שצריך לפתור" מערכת וואלה! חדשות 07/12/2022 https://news.walla.co.il/item/3544807יו"ר יהדות התורה ושר הבינוי המיועד יצחק גולדקנופף דחה היום (רביעי) את הטענות כי בישראל קיים משבר דיור, אך אמר כי יפעל להאיץ את קצב הבנייה "כדי להביא בשורה לישראל". בדיון בוועידת השלטון המקומי של וואלה! ו-103FM נשאל גולדקנופף על נושא מצוקת הדיור בארץ והשיב: "אני רואה שבונים". גולדקנופף ציין כי הוא הוא "נכנס למשרד השיכון להקדיש את השנים שלי למען עם ישראל ובניית ארץ ישראל. מדברים איתי כל הזמן על משבר, לא הכרתי את משרד השיכון לפני זה אז אני לא יודע שיש משבר. אני שומע שהתוכניות מוכנות ורק צריך לצאת לבנייה". בהמשך הוא התייחס למו"מ עם הליכוד ואמר כי טרם נחתם הסכם קואליציוני סופי "כי לא דיברנו על הדברים האידיאולוגיים המהותיים ויש רשימה שלמה. חייבים לסגור את תקציב משרד השיכון ותוספת תקנים למשרד. כדי להגיע לכמויות האלה של מאה אלף דירות בשנה ויותר, אנחנו צריכים כלים".
תמליל מהסרטון בכתבה: גולדקנופף: "מדברים איתי כל הזמן על משבר משבר ומשבר. אני לא הכרתי קודם את משרד השיכון, כך שאני לא יודע שיש משבר בענף הזה" מראיין: אין משבר דיור? גולדקנופף:"אני רואה שבונים בארץ"
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 07/12/2022 15:01:24
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2022 15:00 |
|
| |
מסכנים הזוגות הצעירים,
הם רואים כותרת כזאת,
מבינים היטיב את משמעותה,
עומדים ובוכים......
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 07/12/2022 15:01:18
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2022 15:02 |
|
| |
רעיונוביץ מה קרה בסוף? הצבעת לו או לדרעי?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2022 15:44 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2022 15:56 |
|
| |
הוא אמר בדיוק מה שהוא חושב, בלי להיגרר להצהרות פופוליסטיות המבוססות על כותרות שהוא עצמו קרא בעבר בעיתון. הוא אמר שני דברים: א. הוא טרם למד את הנושא בצורה מקצועית, ב' הוא רואה שבונים. זה מה שיש כרגע, והוא לא מוכן להצהיר שום דבר מעבר לזה, לפני שילמד את הנושא היטב. זה מחזה די מרענן, שפוליטיקאי לא אומר את מה שהציבור מצפה ממנו, אלא מצהיר שהוא לא יודע ולכן הוא לא רוצה לומד דבר לפני שיבדוק. זה עדיין לא אומר עדיין שום דבר על התנהלותו בעתיד, אבל לבוא נגדו בטענה על שהוא לא מוכן לחזור על סיסמאות תקשורתיות - זו טענה שטותית ולא הוגנת.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2022 16:04 |
|
| |
לענ"ד זה באמת בעיקר בועת מחירים שעומדת להתפוצץ (ועדיין צריך עוד עיר חרדית ועוד בניה בערים החרדיות). אבל לפי התמלול הארוך יותר של התשובה של גולדקנופף הוא לא מתכחש למשבר הדיור. "מדברים איתי על משבר. אני לא הכרתי קודם את משרד השיכון כך שאני לא יודע שיש משבר בענף הזה. אני רואה שבונים בארץ. נכפיל נרבע נחמש. נגיע להכל. אני שומע מכולם שהתוכניות מוכנות וצריכים לצאת לבנייה. יש לי אנשים במשרד השיכון שכבר נמצאים שם, יש עוד גלריה של יועצים, בעלי מקצוע. אני חושב שנוכל להביא לעם תוך כמה שנים בשורה לכולם. "אני רואה שבונים. רואה שיש בעם ישראל רצון לבנות. כשצריך מביאים גם פועלים מחוץ לארץ. מכל מיני מקומות. נזרום בדרכים האלה ואם נצטרך יותר נבקש יותר. https://il.investing.com/news/markets/article-254412 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2022 17:31 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2022 17:54 |
|
| |
כמה שטויות האיש מדבר עוד לפני שהושבע לשר. מקווה שמעשיו יוכיחו שאין לדונו על דיבוריו המיותרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2022 18:04 |
|
| |
בהחלט יתכן שמבחינת הכוונה שלו, ואפילו תוכן דבריו כששמים אותם בהקשר אחר, אין משהו באמת בעייתי. אבל כשואלים אותך על משבר הדיור ואתה עונה בצורה כזו. אז אתה גורם 2 דברים: 1) עכשיו המחירים ימשיכו לזנק, בדיוק כמו שקרה אחרי שליברמן אמר בתחילת כהונתו שכרגע אין תוכניות מיוחדות לדיור. 2) חילול השם גדול. כי זה מפגין זלזול בציבור ואטימות, הרי ברור שכששאלו אותו בכנס התכוונו למחירים המזנקים, זה שאנשים מוכרים ומשעבדים כל מה שיש להם כדי לקנות דירה זה אומר שאין משבר?
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 07/12/2022 18:04:26
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2022 20:01 |
|
| |
זה כבר כמה שעות כותרת ראשית גם כאן באתר.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2022 21:16 |
|
| |
גולדקנופף צודק במידה רבה, בונים עכשיו 170 אלף דירות. צריך להסביר לגולדקנופף שהוא לא בשטיבל עכשיו, בבקשה, שידבר ברור ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2022 21:40 |
|
| |
מה שכואב לי הכי הרבה,
שרואים מרחוק עד כמה גולדקנופף מטורלל על מלא,
ממש, ממש, מטורלל
הוא אומר כך,
אני רואה שבונים הרבה בארץ,
אנחנו נכפיל, (דהיינו את כמות הדירות)
נשלש,
נרבע,
נחמש,
נשש,
נשבע,
נשמונה,
נעשר,
נגיע להכול........ (עד כאן סוף ציטוט)
הרי ברור לכל אחד שאם הוא יכפיל את כמות הדירות שנבנות זה רעידת אדמה בענף הדירות,
זה אומר שהמטורלל לא יודע על מה הוא מדבר,
הוא לא מדבר לעניין,
וכל זה כשמאות אלפי זוגות צעירים חולמים על דיירה ולא יכולים להבין מאיפה הם ישיגו אותה.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 07/12/2022 21:40:44
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2022 00:55 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
מה שכואב לי הכי הרבה,
שרואים מרחוק עד כמה גולדקנופף מטורלל על מלא,
ממש, ממש, מטורלל
הוא אומר כך,
אני רואה שבונים הרבה בארץ,
אנחנו נכפיל, (דהיינו את כמות הדירות)
נשלש,
נרבע,
נחמש,
נשש,
נשבע,
נשמונה,
נעשר,
נגיע להכול........ (עד כאן סוף ציטוט)
הרי ברור לכל אחד שאם הוא יכפיל את כמות הדירות שנבנות זה רעידת אדמה בענף הדירות,
זה אומר שהמטורלל לא יודע על מה הוא מדבר,
הוא לא מדבר לעניין,
וכל זה כשמאות אלפי זוגות צעירים חולמים על דיירה ולא יכולים להבין מאיפה הם ישיגו אותה.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 07/12/2022 21:40:44 |
|
יצטרכו לסייע לזוגות צעירים/משפרי דיור ועוד - לקנות את הדירות, ואז כן יהיה ניתן להכפיל את כמות הדירות הנבנות כעת, תוך שנה. אם כי למעשה לא צפוי שיכפילו תוך שנה את כמות הדירות הנבנות כעת, אין כוח אדם לזה. כבודו מוזמן להעיף את השנאה על גולדקנופף, לא תשנא את אחיך בלבבך גולדקנופף דרכו להגזים, מומלץ שנתרגל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2022 00:59 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2022 04:26 |
|
| |
כל התגובות שלו הן של גערר ממוצע לא אמרתי שכן.. לא אמרתי שלא.. לא אמרתי שאני יכול/לא יכול.. לא אמרתי שאני מסכים/לא מסכים.. למעשה, ברור שצעירי גור יתקמבנו על דירות כמו בעבר (למי שמכיר), ואולי גם הציבור הכללי יזכה לעדנה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2022 07:36 |
|
| |
לדעתי כדאי לתת לו מאה ימי חסד, דוקא עם כל המוזרויות שלו, לכו תדעו אולי זה מה שכן יצליח לפטור את הבעיות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|