| נשלח ב-13/12/2022 15:32 |
|
| |
נציג 'אגודת ישראל' צייץ בטוויטר: "תקפצו לנו" וגרר תגובות נזעמות וציניות.
עו"ד אברהם יוסטמן נציג 'אגודת ישראל' במו"מ עם הליכוד צייץ אתמול בטוויטר: מנסור עבאס, זוכרים? תקפצו לנו. https://twitter.com/AvreymiYus/status/1602416337036447749וגרר עשרות תגובות נזעמות כולל מתומכי נתניהו ואף מחרדים.
דוגמית מהתגובות (לא שייך להעתיק הכול. זה המון):
אוהד: "קפצו לנו?" איזה דיבור של יהודי טוב... ניר אלקבץ: אתה בטוח שגם לנו מצביעי הליכוד החילונים, ליברלים אתה מתכוון. קצת צניעות, לא לעולם חוסן סוויטרס: נשמה, תמשיכו ככה בגישה הזו גם את שאריות הליכודניקים שעוד מחבבים אתכם תאבדו. כנראה אתה ממש רוצה שהחרדים יהיו בבחירות הבאות במקום שמנסור עבאס נמצא עכשיו ben zion eshel: איזו שפה יפה של בן תורה כמה שנים דחית שרות צבאי כמה שנים קיבלת קצבאות אברכים כדי שנזכה לגדל איש רוח עם פה מלוכלך כמו שלך הסולידית: הגלגל עגול. אל תשכחו מי באמת צריך את מי.
יעקב שושן: אני בעד שכמו שתולים בכניסה לישיבות שלטי תורמים, כך ייתלה בכל שנה שלט: זכורים לטוב משלמי המיסים הישראלים שמחזיקים את הישיבה בסך כך וכך (בוא נדבר רק על תרומות ישירות). אולי ככה תפנימו מי פה תומך במי. יישכר לפחות לא טינף על זבולון. עידן ארץ: צודק לגמרי! מתי החרדים דורשים עוד תשתיות, חינוך ובטחון במקום קצבאות? שאול אמסטרדסקי: מילא כל מיני טרולים, אבל כשזה בא ממך זה מאכזב באמת שמעון ליברטי: יוסטמן לא בשביל זה הבאנו אותך לטוויטר, מזה יש לנו פה כמו זבל Chaim Datz: אוי יוסטמן שום דבר טוב לא יצא מהציוץ הזה טעות טעות טעות אביר קארה: תוכנית החומש לחברה הערבית - תוכנית מחוללת צמיחה רק שונא ישראל מתנגד לה. אם תוצג תוכנית חומש לחברה החרדית, לשילוב בתעסוקה, לחינוך ולימודי יסוד שיאפשרו לחרדים להשתלב בצבא וכלכלה של עולם ראשון גם 30 מיליארד כולם יהיו בעד. אבל לגזול כספי מיסים לממן החלטה שלקחת להשתמש בגנרטור זה גזל. FiReBall: ואתה חבר ועדת הבחירות המרכזית? בושה. כל בר דעת יסכים להעביר מחר בבוקר 53 מיליארד ש״ח למגזר החרדי שיקדמו אותם למאה ה-21 כמו שביבי רוצה שייקרה עם הערבים, ולא חוקים שייכפו על כלל ישראל חזרה למאה ה-19 Shaked Breuer: אתה זוכר שלמשיח השקר שלך לא הייתה בעיה לשבת איתו קודם לכן? וגם הרב קנייבסקי תמך? ואתה יודע ש-53 מיליארד זה שקר, לא משנה כמה תחזור עליו? אני לא רוצה לקפוץ לך, אני בסך הכל די מיואש ממה שתעשו למדינה בשנים הקרובות. Satlanchik: אפשר בזמן שאנחנו קופצים לך שתתגייס ותממן אותנו? קובי הנדלסמן: בעזרת ה' המטוטלת בבחירות הבאות תעלה כל כך חזק בצד החילוני "שהגזירות" שהח"כים החרדים צעקו עליהם גוועלד בממשלה היוצאת יראו כאין וכאפס לעומת מה שמצפה להם. המטוטלת תהיה כל כך חזקה שהיא תישבר ולא תוכל יותר לנוע לצד השני. בועז: אתה סמנכ״ל קרן קמח, אתה הכי אמור להבין עד כמה נבחרי הציבור מזיקים לשילוב הציבור החרדי באקדמיה Yossi Shalev: כמה מטומטמם אתה . בציוץ היהיר הזה ,אתה מביא שנאה ,תיעוב על הציבור שאת מתיימר לייצג . הכול יחזור עליכם פי מאה. Elias: בגיהנום מחכים לכם עם שטיח אדום. לא ישכח ולא יסלח, תשלמו בגדול על מעשיכם ונבוזתכם. אורלי שטרית: ונגיד כל מה שנתנו למנסור,זה אומר שגם הממשלה החדשה צריכה להיות מוגזמת ומופרזת? הפרנציפים האלו מעצבנים,ובסופו של דבר מי שמשלם את המחיר הם אנחנו האזרחים. לא כל דבר צריך לעשות כמו הממשלה הקודמת. קצת צניעות לא תזיק Petyr Baelish: מעולה. תמשיכו בכל הכח. משניאים על עצמכם את כל המדינה. Jenia Frumin: אתה סמנכ"ל קרן קמ"ח, העובדה שאתה לא מבין לאיזו תגובה התנהלות ציבורית כזו מובילה מטרידה בלי קשר לפוליטיקה, זו פשוט הפרעה דיסוציאטיבית. Lior : יש כאן רוב חילוני ימיני ענק, שהולך להתהפך ולהצביע ליאיר לפיד רק בגללכם! מירי: כמה שאתם מטומטמים אצבע בעין לבוחרי הימין דוד: אם חיפשתם חרדי שלא מבין את הנזק שהוא עושה לנו ולדת ואפילו לחרדים, הוא נמצא ממש כאן בציוץ של יוסטמן. HDavid: אויש כשתקום פה הממשלה הבאה... אתם כנראה הולכים להתגעגע לטומי לפיד. אתם שוברים את הכלים, שיכרון הכוח עלה לכם. אתם וכל מה שמריח מיהדות הולך לסבול מרדיפה בעתיד - תודה על החשיבה לטווח ארוך Simi Spolter: הגישה הזו אולי תעבוד לכם לזמן קצר אבל תהיה בכייה לדורות טומי : תוכל לפרט מה וכמה קיבל עבאס? היום כבר ברור שזה היה שקר מוחלט Iris Boker: זה די מדהים שאנחנו מממנים אתכם ואתם מתחצפים
Vlady: ללא ספק הגישה שלך מאד מקרבת בין האנשים(מגזרים).אתה כישלון וגם שקרן(בנוגע לעבאס) Amikam Bar-Gil: תמשיכו. ותזכרו טוב טוב את הציוצים האלה. בבחירות הבאות אנחנו נזכור. עומר אריכא: זה בדיוק מה שליברמן יגיד כשהוא יבוא עם בולדוזר. חבורת טיפשים yoav simon: אחרי זה תחרטטו לנו על "דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום". עלובי נפש זה מה שאתם. BlackBird: על ציוצים ברוח זאת אתם תפלו אבל אתה לא מספיק חכם כדי להבין את זה נתנאל לוי: רק שהפעם מדובר בסחטנות אמיתית ולא בפייק ביביסטי מטומטם. תעבירו גם אתם את הכסף לתשתיות, מלחמה בפשיעה ולחינוך שמכשיר צעירים לשוק העבודה ואז נדבר. רועי רבינוביץ: זה כאילו אתם חיים באירופה של המאה הקודמת. שום אחריות מדינית לאומית רק מה שעוזר לי ולי ולי לא הגיע הזמן להגדיל את הפריזמה? Ori Schwarcz: אחרי זה תתרוצצו בכל אולפן ותייללו למה שונאים חרדים...כן ? תקפצו לנו עאלק .... דוד אומן: אשכרה דל גאה. המגזר החרדי לא יוכל לשרוד יומיים בלי הסבסוד של החילונים. יום אחד לחילונים ימאס לתקצב אתכם בשביל שאתם תוכלו לכפות עליהם את האמונות שלכם ולגדל דורות של עניים נתמכי רווחה, ואז נראה מי יקפוץ 
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 16:33 |
|
| |
לה''ו. לגופו של המצייץ איני יכול להגיב, כי איני מכירו. לגופו של ציוץ? הוא צודק. ורואים שהמלכוד ''אוהבים את המסורת היהדות והחרדים'', רק בשביל שיעזרו להם להגיע לשלטון, ותו לא. וזה לא גורע כהוא זה, שלא מלמדים אומנות, ולכן זה לסטות! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 17:03 |
|
| |
נו אז כתב ! אז מה ? עלאק "סערה" יאללה ( פותח האשכול ודומיו ) חבורת נחותים דיי להלקאה העצמית הזו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 17:08 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 17:13 |
|
| |
תקפצו לנו וגבוה כי גרוע יותר מאיך שחרדי חי ומתפרנס כיום לא יכול להיות
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 17:25 |
|
| |
למה תמיד ב'אגודת ישראל' צריכים לדבר שטויות,
ולקומם את כל הציבור החילוני, נגד כל הציבור החרדי,
והציבור הליטאי רק סובל בגללם,
ומכיוון שליטאים פועלים בשיקול דעת,
הולכים הליטאים ומצילים את כל הציבור החרדי
מהנזק של נציגי 'אגודת ישראל'
צריך להיפרד מ'אגודת ישראל'
שיעשו צרות לעצמם ושיפתרו לעצמם את כל הבעיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 17:59 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
למה תמיד ב'אגודת ישראל' צריכים לדבר שטויות,
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 18:13 |
|
| |
אברהם יוסטמן, האוירה עכורה גם ככה, תמיד עדיף ונחמד לענות בנעימות, גם אם מותר לך לענות מלחמה השערה, תתאר לך אם לא היית כותב "תקפצו לנו", כמה הזדהות וידידות היית/היינו מקבלים ? ירית לכולנו ברגל.
קורה לפעמים שאין ברירה אז אין ברירה.
גם אם מותר אז עדיף להמנע, התענוג של שפה נעימה היא הרבה יותר נעימה מהשפה של "תקפצו לנו"
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 13/12/2022 18:31:21
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 19:27 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | וגרר עשרות תגובות נזעמות כולל מתומכי נתניהו ואף מחרדים.
דוגמית מהתגובות (לא שייך להעתיק הכול. זה המון):
|
|
ואו נכון, ממש המון תגובות ולא שייך להעתיק הכל בגלל זה השמטת בדיוק את התגובות אוהדות החרדים, כי לא שייך להעתיק הכל.. אשכרה עמדת ומיינת
הנה אני אוסיף עוד כמה:
אורי הולצמן:
יאללה זגזגו. במדינות מסוימות בעולם - החרדים מניעים היטיב את גלגלי הכלכלה המקומית. באנטוורפן. בניו יורק. בלונדון. וכו׳. המצב היום - החרדים מקצים מסים לרוב מעבודת כפינו לדברים שאין לנו חלק בהם: פשיעה. סמים. תיאטרונים. ועוד מאות סוגי הוצאות ובילויים של ציבור לא דתי על חשבוננו.
שגיא:
לא משנה כמה אינטלגנט את/ה, מי שלא באמת מבין כמה לנו כאן היהודים, עם ישראל, חשוב שיהיה מי שישמור על התורה, ילמד תורה, ישמר וינחיל אותה לדורות הבאים, הוא לא חכם. החרדים חשובים לקיום מדית ישראל, לפחות כמו הצבא, הייטק וכו'. למה? כי זה השורש
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 21:40 |
|
| |
מה כל כך נורא במה שהוא אמר? לא נראה לי שהוא הפוליטיקאי הראשון שמתבטא בסגנון כזה. ותכלס הוא צודק. נראה שיש אנשים מגוש השנאה, שמה שלא ייעשה הם יסבירו למה הדתי/הימני לא בסדר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 21:58 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | למה תמיד ב'אגודת ישראל' צריכים לדבר שטויות,
|
|
רעיונוביץ, לא נעים לומר לך אך הפוזיציה נוזלת לך מהאוזניים אצלך כל מה שיעשו אגודת ישראל הוא שטויות ומזיק, וכל מה שיעשו דגל התורה זה חכם, מבריק, מבורך, וראוי.
נראה לך שיש בעיה להביא את תגובות הפחד והשנאה שבעקבות זאת על אמירות של גפני ופינדרוס ועוד?
רק לאחרונה גפני הנפיק את האמירה המרגיעה והמקרבת כ"כ בין הציבורים, על כך שחצי עם ילמדו תורה וחצי עם יעשו צבא. לך תראה את התגובות בכל האתרים ובטוויטרים, תרווה המון נחת.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 22:02 |
|
| |
האמירה של גפני שטותית, לא נכונה ואכן הרגיזה. אבל היא לפחות בטאה טיעון מסוים ואולי הוא אכן מאמין בזה. מה הטעם בציוץ המדובר, למה זה תורם?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 22:40 |
|
| |
החרדים מניעים את כלכלת לונדון? נשמע אנטישמי. וודאי קישקוש.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 23:06 |
|
| |
" החרדים מניעים היטיב את גלגלי הכלכלה המקומית. באנטוורפן. בניו יורק. בלונדון." זה יצא ממקלדתו של נער מתבגר. או טיפש מזדקן, והוא אינו ראוי אפילו להתחייסות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 23:13 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | האמירה של גפני שטותית, לא נכונה ואכן הרגיזה. אבל היא לפחות בטאה טיעון מסוים ואולי הוא אכן מאמין בזה. מה הטעם בציוץ המדובר, למה זה תורם? |
|
אני הקטן חושב הפוך. אמירה שמייצגת שיטה, כמו של גפני, היא בעייתית כי השיטה הזו לא ישימה. תאמין לי שגם גפני לא יגור במדינה מוקפת איבים, שבה חצי מהעם בישיבה וחצי ברוטו משרת בצבא. זה יותר דומה לאמירות החכמות של יאיר גולן, שמבטאות את מהוא באמת חושב - וזה בדיוק מה שעצוב ומכעיס בהן. מאידך, היהודי הזה זרק איזו מילה לא רעה או גסה, אבל קצת רחובית. מה כל כך נורא? כל הבעיה שלך זה שבאידיש זה נשמע יותר טוב? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2022 10:49 |
|
| |
| קסיו כתב: |  | " החרדים מניעים היטיב את גלגלי הכלכלה המקומית. באנטוורפן. בניו יורק. בלונדון." זה יצא ממקלדתו של נער מתבגר. או טיפש מזדקן, והוא אינו ראוי אפילו להתחייסות. |
|
הטרול מצא תגובות בודדות (מתוך ים התגובות) בעד האגודאי המתלהם, אך מי צריך ביקורת כשיש לך תגובות אוהדות כאלו..
|
|
|
|
|