בית פורומים בחדרי חרדים

דם ההרוגים באתרי העבודה (הכבישים) של עיריית ירושלים, על הידיים של ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/12/2022 23:29 לינק ישיר 
דם ההרוגים באתרי העבודה (הכבישים) של עיריית ירושלים, על הידיים של ?

פראבדה במיטבה, כ-3,5 שנים תושבי השכונות בירושלים סובלים מאתרי העבודה של עיריית ירושלים, עשרות פצועים, מצוקה יומיומית, אלפי ילדים חוצים מדי יום בין אוטובוסים בצמתים מפוצצים שהרוסים חודשים שלמים, פקחים שבחלקם אלימים מנהלים את התעבורה, והעתונות החרדית? דוממת! 
את ההסברים אשאיר לחברי הפורום הנכבדים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2022 23:36 לינק ישיר 

הוסיפו עוד ועוד תחנות אוטובוס שחוסמות את המעבר במדרכה, אין פיתרון לזה -מעבר להליכה בכביש - הולכי רגל ועגלות ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2022 23:42 לינק ישיר 

ומה תגיד על קבלנים של העירייה שחוסמים מדרכות כי בא להם? על מדרכות הרוסות לחודשים ארוכים, על נתיבים שנחסמים ללא שעובדים בהם חודשים, על פקחים הוללים, על נהלי בטיחות שאינם מיושמים (שבמידה וזה היה בבעלות פרטית כבר מזמן היה מוצא צו סגירה), וזה לפני שאנו מדברים על הבורות האינסופיים, על הנזקים והפקקים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2022 23:43 לינק ישיר 

משה ליאון וכל מלקקיו, מצייצני הטוויטר ועד אחרון העסקנים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2022 17:59 לינק ישיר 

היצל כתב:

ומה תגיד על קבלנים של העירייה שחוסמים מדרכות כי בא להם? על מדרכות הרוסות לחודשים ארוכים, על נתיבים שנחסמים ללא שעובדים בהם חודשים, על פקחים הוללים, על נהלי בטיחות שאינם מיושמים (שבמידה וזה היה בבעלות פרטית כבר מזמן היה מוצא צו סגירה), וזה לפני שאנו מדברים על הבורות האינסופיים, על הנזקים והפקקים...

יש שיפור ניכר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2022 18:58 לינק ישיר 

היצל כתב:
הדם של ההרוגים באתרי העבודה (הכבישים) של עיריית ירושלים, על הידיים של ?

פראבדה במיטבה, כ-3,5 שנים תושבי השכונות בירושלים סובלים מאתרי העבודה של עיריית ירושלים, עשרות פצועים, מצוקה יומיומית, אלפי ילדים חוצים מדי יום בין אוטובוסים בצמתים מפוצצים שהרוסים חודשים שלמים, פקחים שבחלקם אלימים מנהלים את התעבורה, והעתונות החרדית? דוממת! 

אז יש לי רעיון
צריך לצאת לעוד הפגנות לשרוף עוד כלי עבודה לדרדר עוד פחים בוערים על נשים וככה העבודת ימשכו פחות זמן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2022 22:40 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:

היצל כתב:
הדם של ההרוגים באתרי העבודה (הכבישים) של עיריית ירושלים, על הידיים של ?

אז יש לי רעיון
צריך לצאת לעוד הפגנות לשרוף עוד כלי עבודה לדרדר עוד פחים בוערים על נשים וככה העבודת ימשכו פחות זמן

זה לא יעזור.

שריפת הפחים זה בשכונה אחרת
ועל ידי קיצונים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2022 23:50 לינק ישיר 

א. אולי יש שיפור, אבל רחוק מאד מסביבה בטיחותית, וממה שהרשויות דורשות מגורם פרטי. ב. זורם איתך, מכיר מקום שהפגנות שינו משהו לטובה??? ג. בתכלס יש פה למישהו הסבר איך כל אלו שרוממות ה״פיקוח נפש״ בגרונם, סותמים את הפה והאף מהסבל שעובר על התושבים???

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דם ההרוגים באתרי העבודה (הכבישים) של עיריית ירושלים, על הידיים של ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext