| נשלח ב-21/12/2022 19:14 |
|
| |
משטרת ישראל, יש פתרון!
יש פתרון לחוסמי הכבישים, מעצר מנהלי! לא צריך את כולם, מכל הפגנה תשלפו אחד. וגם לא צריך לשלוף אותו בעת ההפגנה, הרי יש לכם סרטונים, קחו אותו למחרת כמו מלך. וגם תחייבו את העצור בעלות המעצר והמשפט והנזקים שעשה, כמובן גם בהליך של עיקולים והוצאה לפועל,
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2022 19:21 |
|
| |
אני מתנגד לכל מעצר מנהלי שהוא תצלמו את ההפגנות תראו מי גורם נזק אפילו לפח אשפה בודד ותחייבו אותו בתשלום על הפח עצמו על הפינוי דל הפח השרוף ועל ההובלה של החדש 2-3 אנשים שייחוייבו והפחים יפסיקו להישרף במקרה של פציעה אי חס וחלילה הריגה יש להעמיד לדין על הריגה או נסיון להריגה בהתאם לצורך בעבירה החמורה ביותר שאפשר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2022 20:19 |
|
| |
הבעיה שאת הפחים שורפים/מדרדרים האחים ולא האורגינלים
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2022 02:17 |
|
| |
אני בעד מעצר אבל הבעייה שהרבה פעמים הם לוקחים סתם סקרן שעומד שם בשעה שהפורעים כבר לא באיזור
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2022 21:09 |
|
| |
יש להם מספיק דרכים איך לתפוס את ה'צדיק האמת'. וגם, הם יכולים להתלבש על בעלי הקווים המתסיסים את הציבור, לרוב מדובר ב 'צדיקים נסתרים' עם עבר מפוקפק, שבקלות אפשר לגרום להם להיות מטופל בנושאים אחרים, אפשר גם להטיל קנס גבוה ואולי אף שלילה, על נהג שמכריז על הפגנה ללא רשיון, בקיצור, עם קצת רצון ושימת לב אפשר למגר את הכל, הסיקריקים בחו"ל לא מעיזים לחגוג כך, והסיבה פשוטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2022 21:24 |
|
| |
מעצרים מנהליים זו שחיתות מהותית, וזה נכון על כל המגזרים. אולי זה נצרך אבל זה ממש לא משהו שצריך לבקש... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|