בית פורומים בחדרי חרדים

וובינר חינמי בנושא: הקלת סטרס ושיפור שינה לילדים ומבוגרים-עם פרחי באך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/12/2022 14:37 לינק ישיר 
וובינר חינמי בנושא: הקלת סטרס ושיפור שינה לילדים ומבוגרים-עם פרחי באך

יום שני | 26.12.2022  | בשעה 20:00

תוקן על ידי שידור ב- 26/12/2022 14:48:46

תוקן על ידי שידור ב- 26/12/2022 14:53:12

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2022 14:49 לינק ישיר 

תוקן על ידי שידור ב- 26/12/2022 14:53:42

תוקן על ידי שידור ב- 26/12/2022 14:54:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2022 15:22 לינק ישיר 

1. אמנם המפגש הוא חינמי, אבל הוא לא סדנה הקלת סטרס, אלא פרסום למוצר מסויים של חברה מסחרית. לא נראה לי שכאן הבמה המתאימה לזה.

2. למה אתה מפרסם פה תרופת דמה שכל המחקרים שבדקו אותה לא מצאו אותה יותר יעילה מתרופות פלצבו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2022 15:30 לינק ישיר 

אין כאן שום פרסום יש כאן ערך מוסף מחכים. אני אישית נעזר בפרחי בך לאחרונה .

לגבי הערה מספר 2 התגובה שלך יכולה גם להתאים לכל התרופות בעולם.

בכל מקרה את מוזמן להתרשם ולהחכים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2022 17:37 לינק ישיר 
ירו_שלמי

תשיעי כתב:
1. אמנם המפגש הוא חינמי, אבל הוא לא סדנה הקלת סטרס, אלא פרסום למוצר מסויים של חברה מסחרית. לא נראה לי שכאן הבמה המתאימה לזה.

2. למה אתה מפרסם פה תרופת דמה שכל המחקרים שבדקו אותה לא מצאו אותה יותר יעילה מתרופות פלצבו?

בדיוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2022 17:46 לינק ישיר 

עדין לא צפית וכבר  מסקנות ועצות העיקר לכתוב ? זה דפוס קצת מוכר וחבל שכך. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2022 18:11 לינק ישיר 

קראתי הרבה חומר על הומיאפתיה ופרחי באך, המסקנות זה משם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2022 18:30 לינק ישיר 

100 שנה שאנשים משתמשים ברסקיו חוזרים וקונים וקונים ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2022 00:22 לינק ישיר 

לא מכיר מספיק את רסקיו, זכור לי שזה לא רק הומיאפתיה, כלומר יש שם חומרים שאינם מדוללים ביחס של מאות אלפים וכו'. בכל אופן רסקיו זה כדי להרגיע, ובזה הפלצבו הכי מומחית.. אני עושה את זה לילדה שלי עם תרכיז פטל..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2022 16:29 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
לא מכיר מספיק את רסקיו, זכור לי שזה לא רק הומיאפתיה, כלומר יש שם חומרים שאינם מדוללים ביחס של מאות אלפים וכו'. בכל אופן רסקיו זה כדי להרגיע, ובזה הפלצבו הכי מומחית.. אני עושה את זה לילדה שלי עם תרכיז פטל..

כבודו, ציינת שאתה בקי בנושא  רק חבל שנעלמה ממך העובדה שאת הרסקיו לכל סוגיו מייצרים מפרחי באך. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2022 19:29 לינק ישיר 

לזכותי ייאמר שכתבתי שקראתי הרבה על הומיאופתיה ורחי באך, לא על רסקיו, הוספתי רק שזכור לי שזה לא רק הומיאופתיה. אז לכבודך הלכתי לבדוק - 

על פי ויקיפדיה - רמת דילול של 1:10 נחשבת לרמת הדילול הנמוכה ביותר כיום, כאשר בדרך כלל מדברים על דילול של אחד למליארדים ויותר.. אך יותר מכך, בישראל מותר לשווק הומיאפתיה רק כאשר הריכוז הוא פחות מ1:10000!

והנה ברסקיו יש מיהול רק של 1:5, זה פשוט לא עומד בהגדרה של הומאופתיה כפי שהיא נהוגה כיום! אז לא טעיתי כשאמרתי ש'יש שם חומרים שאינם מדוללים ביחס של מאות ואלפים'.

מעניין באמת לבדוק מי התיר להם לשווק את המוצר כ'הומאופתיה' בישראל, אולי הם מתחבאים מאחורי ההגדרה הלא מחייבת 'פרחי באך'? לא יודע.

מה שכן, אני עדיין די בטוח שהתועלת של התרופה הזו היא פסיכולוגית בלבד, אך היות והיא ניתנת עבור בעיה פסיכולוגית יוצא שלפעמים היא מושלמת עבור המטרה הזו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2022 16:56 לינק ישיר 

כבודו, אם היית משתתף בוובינר היית מחכים יותר ומקבל מידע רב יותר. מידע על כל השאלות שהצגת לעיל. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 01:06 לינק ישיר 

כבודי במקומו מונח, הפורום הזה לא נועד לקידום וובינרים ומוצרים, ואם השגת שם מידע שעונה על השאלות שהצגתי, כתוב אותן בבקשה ואל תנסה שוב לדחוף את הוובינר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 14:01 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:

לזכותי ייאמר שכתבתי שקראתי הרבה על הומיאופתיה ורחי באך, לא על רסקיו, הוספתי רק שזכור לי שזה לא רק הומיאופתיה. אז לכבודך הלכתי לבדוק - 

על פי ויקיפדיה - רמת דילול של 1:10 נחשבת לרמת הדילול הנמוכה ביותר כיום, כאשר בדרך כלל מדברים על דילול של אחד למליארדים ויותר.. אך יותר מכך, בישראל מותר לשווק הומיאפתיה רק כאשר הריכוז הוא פחות מ1:10000!

והנה ברסקיו יש מיהול רק של 1:5, זה פשוט לא עומד בהגדרה של הומאופתיה כפי שהיא נהוגה כיום! אז לא טעיתי כשאמרתי ש'יש שם חומרים שאינם מדוללים ביחס של מאות ואלפים'.

מעניין באמת לבדוק מי התיר להם לשווק את המוצר כ'הומאופתיה' בישראל, אולי הם מתחבאים מאחורי ההגדרה הלא מחייבת 'פרחי באך'? לא יודע.

מה שכן, אני עדיין די בטוח שהתועלת של התרופה הזו היא פסיכולוגית בלבד, אך היות והיא ניתנת עבור בעיה פסיכולוגית יוצא שלפעמים היא מושלמת עבור המטרה הזו...

ויקיפדיה, זו תורה מסיני!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 16:13 לינק ישיר 

מה שכתבתי לגבי החוק הוא לא מויקיפדיה. ואם ויקיפדיה לא מספק אותך אני בטוח שאותם דוקטורים מטעם עצמם המשווקים את ההומאופתיה הם לא בדיוק תורה מסיני עבורך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2022 22:16 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:

מה שכתבתי לגבי החוק הוא לא מויקיפדיה. ואם ויקיפדיה לא מספק אותך אני בטוח שאותם דוקטורים מטעם עצמם המשווקים את ההומאופתיה הם לא בדיוק תורה מסיני עבורך.

הדוקטורים מטעם עצמם. הם האלוהים שלך!?!

לך תשתחווה להם!!!

הם חושבים שהם מבינים הכל!

ואבוי, אם מישהו יחליט אחרת!

פעם, שעוד היה להם יותר כח.

ללכת לקבל חוות דעת רפואית נוספת היה פשע!!!

למה זו פגיעה באלוהים...

וכבר ידוע לא מהיום.

שהרופאים (מה שנקרא רגילים.)

הורסים הרבה יותר מאשר מועילים!!!

זה. עבורך:

וזה.

תחזור בתשובה!
ותפסיק לסגוד לאנשים, במקום לבורא עולם:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > וובינר חינמי בנושא: הקלת סטרס ושיפור שינה לילדים ומבוגרים-עם פרחי באך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext