בית פורומים בחדרי חרדים

חידון - עם ביטול מיסי השתיה המתוקה וחד פעמי, מה יהיו המחירים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/12/2022 20:56 לינק ישיר 
חידון - עם ביטול מיסי השתיה המתוקה וחד פעמי, מה יהיו המחירים?

החלטתי להוציא חידון ליושבי הפורום הנכבדים,

עם השבעת הממשלה החדשה,

שבה שר האוצר המיועד בצלאל סמוטריץ הודיע במערכת הבחירות באופן שאינו משתמע לשני פנים,

שהוא יבטל את מיסי השתיה המתוקה ומיסי החד פעמי,

כלומר,

תוך תקופה קצרה יתבטלו  מיסי השתיה המתוקה ומיסי החד פעמי,

האם המחירים יחזרו לרמתם הקודמת,

האם הם יהיו זולים יותר מרמתם הקודמת או יקרים יותר??????

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 29/12/2022 21:03:33

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2022 21:06 לינק ישיר 

סביר להניח שיהיו מכירות שימכרו במחיר הקודם. אם הציבור יעדיף אותם אז זה יאלץ את כולם להוריד מחירים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2022 21:12 לינק ישיר 

על משרד הבריאות לסבסד מים מינרלים, ואפילו לא מינרלים - גם בבקבוקים קטנים (כולל סודה בפחיות). התחרות תגרום גם להוריד מחירים של השתיה המתוקה, אבל העיקר - שוחרי בריאות יוכלו בקלות לשמור על בריאותם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2022 21:59 לינק ישיר 

מאחר והמחירים בעיקר בחד פעמי עלו הרבה יותר מאשר גובה המס שהוטל עליהם אמי מניח שאולי ורק אולי זה ירד בעד 50% מהעליה שהייתה כלומר מה שעלה בשקל בגג ירד בחצי שקל וזה רק אולי רוב הסיכויים שזה לא יירד בכלל או באחוזים בודדים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 00:06 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:

מאחר והמחירים בעיקר בחד פעמי עלו הרבה יותר מאשר גובה המס שהוטל עליהם אמי מניח שאולי ורק אולי זה ירד בעד 50% מהעליה שהייתה כלומר מה שעלה בשקל בגג ירד בחצי שקל וזה רק אולי רוב הסיכויים שזה לא יירד בכלל או באחוזים בודדים

זה פשע.

בחו"ל עולה חד פעמי חצי מהמחיר פה בארץ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 00:58 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
אל_קפונה כתב:

זה פשע.

בחו"ל עולה חד פעמי חצי מהמחיר פה בארץ

נשלח מהאנדרואיד שלי

באיזה מדינות? כי באירופה ברוב המקומות עולה כפול מפה ודק כמו נייר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 01:02 לינק ישיר 

הערכה שלי שתהיה ירידה של מכסימום 20% בהתחלה ובהדרגה יגיע ל 50%. מי שחושב שיחזרו המבצעים של 3-4 חבילות ב 10 שקל יכול להמשיך לחלום או ללכת לקנות בכפר קאסם או ערערה שם אפשר לקבל גם 5 חבילות ב 10 שקל. בדיוק מאותה סיבה שכאשר הנפט יורד בעולם לא מרגישים את הירידה באותם אחוזים במחיר הדלק, אך כשהוא עולה מרגישים גם מרגישים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 01:17 לינק ישיר 

חידה . לפני חודשיים הורידו מיסוי על מכוניות מקוריאה .בכמה ירד המחיר ?
שאלו את מנהל סוכנות המכוניות והוא ענה . ההוזלה זה שלא העלינו את המחיר אלא נשאר אותו דבר.........

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 06:53 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב ש"בחו"ל עולה חד פעמי חצי מהמחיר פה בארץ". אם כוללים את צרפת ברשימת חו"ל אז כדאי לדעת שממשלת צרפת אסרה על שימוש בכלים חד פעמיים בכל המדינה (וכמעט לכל השימושים) החל מן השבוע הבא. יש סיכוי גבוה שבתוך 5-7 שנים לא יהיה אפשר לרכוש כלים חד פעמיים כלל בכל מדינות מערב אירופה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 08:38 לינק ישיר 

עיבל כתב:

תמניא_אפי כתב ש"בחו"ל עולה חד פעמי חצי מהמחיר פה בארץ". אם כוללים את צרפת ברשימת חו"ל אז כדאי לדעת שממשלת צרפת אסרה על שימוש בכלים חד פעמיים בכל המדינה (וכמעט לכל השימושים) החל מן השבוע הבא. יש סיכוי גבוה שבתוך 5-7 שנים לא יהיה אפשר לרכוש כלים חד פעמיים כלל בכל מדינות מערב אירופה.

אני מדבר באנגליה

ואני מדבר ספציפית מהחנויות החרדיות.

בחנויות החרדיות יש ייבוא עצמאי וזול יחסית וסחורה שאי אפשר להשיג כלל במקומות אחרים.

יש גם מכירות סיטונאיות מפעם לפעם שמפורסם בעלוני הפרסום החרדים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 09:45 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
עיבל כתב:

אני מדבר באנגליה

ואני מדבר ספציפית מהחנויות החרדיות.

בחנויות החרדיות יש ייבוא עצמאי וזול יחסית וסחורה שאי אפשר להשיג כלל במקומות אחרים.

יש גם מכירות סיטונאיות מפעם לפעם שמפורסם בעלוני הפרסום החרדים

נשלח מהאנדרואיד שלי

אז אצלך חו"ל מתחיל ונגמר בסטמפורד היל. הבנו.

תוקן על ידי muki28 ב- 30/12/2022 09:45:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 09:47 לינק ישיר 

שואף שהמחירים יירדו ל 5 חבילות כוסות של 100 יחידות ב10 שקל......7 יחידות של 25 לפתניות ב10 שקל 3 חבילות של 50 צלחות בינוניות ב10 שקל 3 חבילות כוסות קרטון 50 יחידות ב10 שקל ........והאמת שאין סיבה שלא יירד, מחיר ההובלות ירד לכמו לפני הקורונה, מחיר הנפט ירד לכמו לפני הקורונה....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חידון - עם ביטול מיסי השתיה המתוקה וחד פעמי, מה יהיו המחירים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext