בית פורומים בחדרי חרדים

תופעה - מחסור בעגלות קניה ב'אושר עד' ב"ב וב'יש' ב"ב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/1/2023 23:35 לינק ישיר 
תופעה - מחסור בעגלות קניה ב'אושר עד' ב"ב וב'יש' ב"ב

תופעה

אנשים מגיעים לשני הסופרים הללו,

וצריכים לחכות לעגלות קנייה שיתפנו.......

בשני הסופרים הללו יש מערכות שונות שתכליתן הקטנת גניבת עגלות,

ב'אושר עד' יש להעביר כרטיס אשראי או לשים פיקדון 10 ש"ח

ב'יש' יש צורך לרשום מספר תעודת זהות על מנת לשחרר את העגלה ממסילה שבה יש עגלות סופר

ועם כל זה יש מחסור חמור בעגלות סופר,

ציבור הקונים לא צריך לסבול מהגנבים הללו

אני מעריך שהגלות נגנבות על ידי גנבים מקצועיים,

שמוכרים אותם לסופרים ביהודה ושומרון או בעזה,

או שמוכרים אותם לחקלאים, שנעזרים איתם בעבודה בבתי אריזה,

(הייתי פעם בבית אריזה חקלאי בשרון שבו היו עשרות עגלות סופר גנובות ממקורות שונים)

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 10/01/2023 23:35:41

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2023 23:55 לינק ישיר 

העלות של עגלה רחוקה מאוד מ5 או 10 שקלים שאתה שם הרעיון של הכסף זה לגרום לך להחזיר את העגלה ולא שתסתובב בחניה של הסופר העגלות אישית אני חושב שהסופרים מרווחים מספיק בשביל לשים עובד שידאג לאסוף את העגלות
את הגניבות המקצעיות אי אפשר למנוע ע"י שקלים בודדים עגלה כזאת עולה כ550 שח לעגלה יש סופר בראשון לציון שאי אפשר להוציא את העגלה ממגרש החניה כי יש מנגנון שעוצר את הגלגלים ברגע שהוא מזהה שהתרחקת מתחום מסוים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2023 02:46 לינק ישיר 

אולי שיקראו מגילת אסתר אצל רבי ישעילה מקרעסטיר..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2023 04:44 לינק ישיר 

נראה לי שלפחות ביש בני ברק הסיבה לכך כי חלק נכבד מהעגלות נשאר בחניון התת קרקעי לאחר ריקונן למכוניות הקונים ואין מי שיעלה אותם למעלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2023 12:07 לינק ישיר 

יש מצב שזה מכוון כדי לווסת עומסים בחנות וגם כדי לתת הרגשה פסיכולוגית שזה המקום הזול עלי אדמות ועובדה שלא נשארו עגלות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2023 13:10 לינק ישיר 

כולכם טועים!!!
טיילו ברחובות העיר.
וראו כמה עגלות של יש מסתובבות...
(שלא לדבר, על חנויות שונות. המפקיעות עגלות לשימושן האישי...)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2023 13:13 לינק ישיר 

שוב ושוב יש כתבות על זה שאצל החרדים יותר זול 

מה שהם לא מבינים שזה בא על חשבון החווית קניה... 

בסופרים החרדים החנייה בנויה בצורה הכי עקומה שאפשר כך שכל רכב שמנסה להיכנס או לצאת חוסם את כל השורה 
לא משנה באיזה שעה תגיע תמיד צריך לחפש עגלה... חצי מהן לא נוסעות ובקופה הראשית אין טיפת ייחס... 

אז נכון שאני מעדיף לקנות יותר בזול ופחות מחפש חוויה אבל עדיין מרגיש זלזול!! הבעלים למרות שזה זול עדיין מרוויחים מיליונים ויכולים להשקיע קצת כסף בשביל שלא כל קנייה תהפוך לסיוט ובפרט בערבי חגים.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2023 16:40 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:

שוב ושוב יש כתבות על זה שאצל החרדים יותר זול 

מה שהם לא מבינים שזה בא על חשבון החווית קניה... 

בסופרים החרדים החנייה בנויה בצורה הכי עקומה שאפשר כך שכל רכב שמנסה להיכנס או לצאת חוסם את כל השורה 
לא משנה באיזה שעה תגיע תמיד צריך לחפש עגלה... חצי מהן לא נוסעות ובקופה הראשית אין טיפת ייחס... 

אז נכון שאני מעדיף לקנות יותר בזול ופחות מחפש חוויה אבל עדיין מרגיש זלזול!! הבעלים למרות שזה זול עדיין מרוויחים מיליונים ויכולים להשקיע קצת כסף בשביל שלא כל קנייה תהפוך לסיוט ובפרט בערבי חגים.. 

ומדוע, אינכם מאשימים את הבני ברקים.
היודעים לקחת עגלות, ולא יודעים להחזיר!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2023 17:22 לינק ישיר 

מה השר לבני ברקים? הייתי היום ביש חסד בבארות יצחק וכמעט כולם משאירים את העגלה בחניון ויש להם עובד שאוסף את העגלות מדי פעם. המחירים שם יקרים יותר מיש חסד בבני ברק? המתחם קטן יותר מיש חסד בבני ברק? המקום מתוחזק פחות מיש חסד בבני ברק? יש שם יותר לקוחות מיש חסד בבני ברק? לא! רק שאנחנו התרגלנו שיורקים עלינו ואנחנו חושבים שזה גשם. והציבור הכללי לעומת זאת היה מצביע ברגליים אם הסניף שם היה נראה ומתנהל כמו בבני ברק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2023 13:53 לינק ישיר 

muki28 כתב:

מה השר לבני ברקים? הייתי היום ביש חסד בבארות יצחק וכמעט כולם משאירים את העגלה בחניון ויש להם עובד שאוסף את העגלות מדי פעם. המחירים שם יקרים יותר מיש חסד בבני ברק? המתחם קטן יותר מיש חסד בבני ברק? המקום מתוחזק פחות מיש חסד בבני ברק? יש שם יותר לקוחות מיש חסד בבני ברק? לא! רק שאנחנו התרגלנו שיורקים עלינו ואנחנו חושבים שזה גשם. והציבור הכללי לעומת זאת היה מצביע ברגליים אם הסניף שם היה נראה ומתנהל כמו בבני ברק

לא הבנת!!!
התכוונתי, לבני ברקים.
הלוקחים את העגלות עד לביתם!
ואינם טורחים להחזיר!

כנראה, שהרגליים שלך.
זה מכונית או משהו אחר על גלגלים!
כי במו עיני ראיתי, כמה עגלות של יש מסתובבות בחצרות ובחוצות העיר!
וזה אף בפרדס כ"ץ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2023 15:05 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:
muki28 כתב:

לא הבנת!!!
התכוונתי, לבני ברקים.
ואינם טורחים להחזיר!

כנראה, שהרגליים שלך.
וזה אף בפרדס כ"ץ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה אכן תופעה מבישה, אנשים חוסכים הובלה הביתה וגורמים נזק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2023 15:16 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

ניוטרל כתב:
muki28 כתב:

לא הבנת!!!
התכוונתי, לבני ברקים.
ואינם טורחים להחזיר!

כנראה, שהרגליים שלך.
וזה אף בפרדס כ"ץ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה אכן תופעה מבישה, אנשים חוסכים הובלה הביתה וגורמים נזק.

בנוסף, לילדים. שלפני ל"ג בעומר.
לוקחים עגלות למדורות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2023 01:25 לינק ישיר 

בתקופה האחרונה,
שמתי .
שהעגלות של יש.
מסתובבות ליד אתרי שיפוץ בתים!
ומשמשות, להובלה. ואכסון...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2023 03:23 לינק ישיר 

באושר עד שמגר בירושלים יש עמודים בחצר מול פתח הצרכניה, כך שלא ניתן להוציא בכלל עגלות מהמתחם, ובנוסף לכך יש גם שומר בחצר כל הזמן למקרה שמישהו ירצה להעביר את העגלות מעל העמודים
הגיעו למסקנה ששוה להעסיק שומר במיוחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2023 17:53 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

באושר עד שמגר בירושלים יש עמודים בחצר מול פתח הצרכניה, כך שלא ניתן להוציא בכלל עגלות מהמתחם, ובנוסף לכך יש גם שומר בחצר כל הזמן למקרה שמישהו ירצה להעביר את העגלות מעל העמודים
הגיעו למסקנה ששוה להעסיק שומר במיוחד.

עשו מעין זה, ביש רימונים!
אך הבני ברקים הללו...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תופעה - מחסור בעגלות קניה ב'אושר עד' ב"ב וב'יש' ב"ב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext