התחלת בשאלת תם וסיימת בתשובת שנאה. זה שהוא אתאיסט לא אומר שהוא לא מכבד את מי שכן שומר. וגם לו יהיה ואתה צודק, פוליטיקה זה ניהול אינטרסים, אין שם אהבות ושנאות.
נשלח ב-13/3/2023 16:40
שאלת תם: האם קיימת תמונה של יהיר לפיד בכותל המערבי אחרי בחירתו?
כשאתה לוקח נהג או קבלן אתה בודק את היראת שמים שלו או את המקצועיות והמחיר שלו? כמובן שאם יש מישהו שהוא גם וגם ללא ספק עדיף.. אולי ריגש אותך שרודף הדת הגדול ביותר בדור האחרון מר אהרן ברק ניאות לעת זקנה להניח תפילין לבקשת עיתנואי, אותי זה ממש לא ריגש גם אם נניח שזה היה לשם שמים ללא כל אינטרס.
נשלח ב-13/3/2023 20:31
muki28 כתב:
כשאתה לוקח נהג או קבלן אתה בודק את היראת שמים שלו או את המקצועיות והמחיר שלו? כמובן שאם יש מישהו שהוא גם וגם ללא ספק עדיף.. אולי ריגש אותך שרודף הדת הגדול ביותר בדור האחרון מר אהרן ברק ניאות לעת זקנה להניח תפילין לבקשת עיתנואי, אותי זה ממש לא ריגש גם אם נניח שזה היה לשם שמים ללא כל אינטרס.
אהרון ברק שניה אחרי זה אמר שהוא לא מאמין אני לא יודע אם נתניהו הניח בחייו תפילין או לא וזה לא הקרטריון לפיו אני מודד אותו ברור שהייתי מעדיף שיהיה אדם דתי אבל בהתנגותו הוא מכבד את אלו ששומרים תורה ומצוות ועד שיהיה אדם דתי שיש סיכוי שייבחר אני מעדיף אותו על פני אלו שדאגו להצטלם עם התפילין רק בשביל התמונה ובפועל עושים כל מה שהם יכולים כדי להרע לשומרי המצוות
אבחנה מעניינת מאד. תזכרו את הקיצוץ הגדול שביבי עשה לחרדים בשנת 2003 בקצבאות הילדים של הביטוח הלאומי - המכה הכלכלית הכי קשה למגזר החרדי מאז קום המדינה עד היום הזה.