בית פורומים בחדרי חרדים

דיעה מעניינת ; חוקיי הרפורמה המשפטית לא ישנו הרבה. דרעי ישאר בחוץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/3/2023 15:56 לינק ישיר 
דיעה מעניינת ; חוקיי הרפורמה המשפטית לא ישנו הרבה. דרעי ישאר בחוץ

ובליכוד יש עוד כאלה שקוראים להכנע לאלימות השמאלנית, ועוד יותר להגמיש את הרפורמה, למה ? כי הפושעים בשמאל מאיימים במלחמת אחים ! . והנשיא השמאלני לוחץ ורועד.. www.makorrishon.co.il/opinion/572895/

תוקן על ידי רציף ב- 16/03/2023 16:02:18

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2023 21:08 לינק ישיר 

הוא לא חידש שום דבר. הרפורמה כרגע אכן מרוככת מלכתחילה הרבה יותר ממה שהימין רוצה, אבל הוא ריאלי. מה שהוא לא מבין הוא, שעם צד שני פלסטיני לא עושים מו"מ מרוכך מלכתחילה, אלא מקצינים לצד השני כדי להגיע לאיזו פשרה באמצע. עכשיו הם (הנשיא) רוצים פשרה קיצונית יותר מהמצב הקיים, לאחר שמשכו זמן עם סירוב מוחלט לדון לפני שמוותרים על הכל. פלסטינים.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2023 01:43 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

הוא לא חידש שום דבר. הרפורמה כרגע אכן מרוככת מלכתחילה הרבה יותר ממה שהימין רוצה, אבל הוא ריאלי. מה שהוא לא מבין הוא, שעם צד שני פלסטיני לא עושים מו"מ מרוכך מלכתחילה, אלא מקצינים לצד השני כדי להגיע לאיזו פשרה באמצע. עכשיו הם (הנשיא) רוצים פשרה קיצונית יותר מהמצב הקיים, לאחר שמשכו זמן עם סירוב מוחלט לדון לפני שמוותרים על הכל. פלסטינים.  

השמאלנים הם פלסטינים ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2023 02:12 לינק ישיר 

הם מתנהגים בטקטיקה פלסטינית במשא ומתן שאותה אנחנו מכירים 56 שנה:
1. דרישה מראש כתנאי למו"מ - הבטחה לקבל את כל מה שהם דורשים.
2. במו"מ עצמו לדרוש לפתע עוד כמות של דברים, הרבה יותר מנקודת המוצא שלהם.
גישה זו גורסת שמו"מ נועד להשיג כניעה מוחלטת של הצד השני ה'חלש' בגלל שהוא מעוניין בשלום או בשביתת נשק, ואחר כך ניסיון לסחוט את הצד השני בדברים נוספים - רק בשל חולשה זו.
כל המו"מים מול הפלסטינים היו בדיוק בשיטה זו, וגם עכשיו זה בדיוק מה שעושים הרל"בים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2023 03:24 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

הם מתנהגים בטקטיקה פלסטינית במשא ומתן שאותה אנחנו מכירים 56 שנה:
1. דרישה מראש כתנאי למו"מ - הבטחה לקבל את כל מה שהם דורשים.
2. במו"מ עצמו לדרוש לפתע עוד כמות של דברים, הרבה יותר מנקודת המוצא שלהם.
גישה זו גורסת שמו"מ נועד להשיג כניעה מוחלטת של הצד השני ה'חלש' בגלל שהוא מעוניין בשלום או בשביתת נשק, ואחר כך ניסיון לסחוט את הצד השני בדברים נוספים - רק בשל חולשה זו.
כל המו"מים מול הפלסטינים היו בדיוק בשיטה זו, וגם עכשיו זה בדיוק מה שעושים הרל"בים.

אינני בקי כל כך איך השמאלנים הפושעים מתנהגים במשא ומתן.
ברור שהמנהיגים שלהם מטורפים, מה זה אמור לתת להם ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2023 08:24 לינק ישיר 

הרפורמה חשובה עם דרעי ובלי דרעי. הייתי אפילו מצפה ממנו להתחייב שהוא לא ינצל את הרפורמה כדי לחזור לפחות בכנסת הזו ולו כדי להוציא לשמאל את העוקץ מההסתה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2023 16:59 לינק ישיר 

muki28 כתב:

הרפורמה חשובה עם דרעי ובלי דרעי. הייתי אפילו מצפה ממנו להתחייב שהוא לא ינצל את הרפורמה כדי לחזור לפחות בכנסת הזו ולו כדי להוציא לשמאל את העוקץ מההסתה

לדעת הכותב שהבאתי,
לא תיהיה כאן רפורמה כמעט

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2023 20:14 לינק ישיר 

אם יחליפו את השופטים הסהרוריים והחצופים, באנשים שפויים, אז ברור שיהיה שינוי לטובה.
כל שאר החוקים לא באמת משמעותיים.
השאלה היא מה הדרך הנכונה להגיע לתוצאה הזו.
ההצעה שלי זה לכונן גוף של 15 חברים שיבחרו ע"י הציבור בקלפי בבחירות לרשויות המקומיות.
כל בוחר יסמן בטופס את 15 המועדפים עליו, וה15 שקיבלו הכי הרבה קולות הם אלו שיבחרו את השופטים.
כך יבחרו השופטים כמעט ישירות ע"י הציבור ולא ע"י הפוליטיקאים והממשלה ולא ע"י השופטים עצמם בשיטת חבר מביא חבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2023 22:21 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

אם יחליפו את השופטים הסהרוריים והחצופים, באנשים שפויים, אז ברור שיהיה שינוי לטובה.
ההצעה שלי זה לכונן גוף של 15 חברים שיבחרו ע"י הציבור בקלפי בבחירות לרשויות המקומיות.
כל בוחר יסמן בטופס את 15 המועדפים עליו, וה15 שקיבלו הכי הרבה קולות הם אלו שיבחרו את השופטים.
כך יבחרו השופטים כמעט ישירות ע"י הציבור ולא ע"י הפוליטיקאים והממשלה ולא ע"י השופטים עצמם בשיטת חבר מביא חבר.

הפוליטיקאים הם נבחרי הציבור .
אין צורך לבחור שוב בפוליטיקאים,
יש לנו פוליטיקאים על מוכן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2023 22:36 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
בוא נקצר את ההליך: נסמן כבר את השופטים וזהו. הרי זה מה שקיים ב"דיקטטורה" המכונה ארה"ב. אלא מאי, יודעת ההגמוניה שאין לה סיכוי מול הרוב היהודי. על זה כל הסיפור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2023 00:17 לינק ישיר 

אין לי בעיה שהבוחר יבחר ישירות את השופטים, הבעיה שזה יצריך בחירות כל תקופה קצרה וזה עלות גדולה. אחרת יהיה מחסור עצום בשופטים. אלא אם נפריד בין המינוי לעליון לבין שאר הערכאות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2023 17:21 לינק ישיר 

בחרנו נציגים לא מזמן,
הם יבחרו,
השיקול דעת שלהם היא עדיפה
מהשופטים, לא מזמן פורסם על הפשעים של השופט הדיקטטור אהרן ברק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דיעה מעניינת ; חוקיי הרפורמה המשפטית לא ישנו הרבה. דרעי ישאר בחוץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext