נשלח ב-21/3/2023 08:06
עצה למוטט בג"ץ פשוט מאד לקיים בחירות לבית משפט העליון כמו הבחירות לכנסת .
בחירות רגילות עם תנאי סף למועמדים כגון בעל דוקטורט במשפטים וכו ...
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-21/3/2023 08:27
נשלח ב-21/3/2023 09:09
אל_קפונה כתב: ומה גורם לך לחשוב שאת זה כן היו מעבירים?
כי כשאתה לא מעביר דבר כזה מה תסביר לציבור ?
מילא כשאתה מונע מפוליטיקאים ( חלקם חשודים ) למנות שופטים יש לך חופן חול לזרות בעיני הציבור הטיפש .
אבל במצב בו אתה מאפשר לציבור עצמו למנות שפטים ? איך תפסול זאת ותצא בסדר ?
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-21/3/2023 09:44
זה לא עומד במבחן הסבירות
לערוך שינוי כזה,
הממשלה מתכוונת להשתלט
על מערכת המשפט,
זה נוגד חוק /יסוד התרפפו
סעיף ח' עיין שם
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-21/3/2023 09:59
ד''ר גדי טאוב מציע את האקדח על השולחן הבא:
הקמת בית משפט לחוקה שייתר את כוח בגץ
נשלח ב-21/3/2023 13:40
יו_טיוב כתב: פשוט מאד לקיים בחירות לבית משפט העליון כמו הבחירות לכנסת . בחירות רגילות עם תנאי סף למועמדים כגון בעל דוקטורט במשפטים וכו ...
נשלח ב-21/3/2023 14:02
איש_חשוב כתב: יו_טיוב כתב: פשוט מאד לקיים בחירות לבית משפט העליון כמו הבחירות לכנסת . בחירות רגילות עם תנאי סף למועמדים כגון בעל דוקטורט במשפטים וכו ...
אתה הצעת שיבחרו על פי האחוזים בכנסת .
אני מציע שיהיו בחירות נפרדות כמו כל יום בחירות לכנסת או שבבחירות לכנסת הציבור יבחר גם מועמדים לעליון
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-21/3/2023 15:53
לא חדש, כך נוהגים בארה"ב, ישנם שמות שופטים על פתק ההצבעה, וצריכים לסמן.
נשלח ב-21/3/2023 17:16
וסטרן כתב: לא חדש, כך נוהגים בארה"ב, ישנם שמות שופטים על פתק ההצבעה, וצריכים לסמן.
נשלח ב-21/3/2023 20:37
יו_טיוב כתב: איש_חשוב כתב: יו_טיוב כתב: פשוט מאד לקיים בחירות לבית משפט העליון כמו הבחירות לכנסת . בחירות רגילות עם תנאי סף למועמדים כגון בעל דוקטורט במשפטים וכו ...
אתה הצעת שיבחרו על פי האחוזים בכנסת . אני מציע שיהיו בחירות נפרדות כמו כל יום בחירות לכנסת או שבבחירות לכנסת הציבור יבחר גם מועמדים לעליון
אתה עושה את עצמך או שאתה באמת לא רואה טוב? הנה ציטוט משם:"אפשר גם לקחת את זה צעד אחד קדימה, ובכל בחירות לכנסת, יבחרו גם שופטי בג"ץ אגב, זה כבר קורה בארה"ב, שם השופטים נבחרים ישירות על ידי הציבור לפי דעותיהם הפוליטיות מישהו כאן העלה לא מזמן טופס בחירת שופט על ידי הציבור." זה קטע מעצבן שפותחים אשכול שניה אחרי כי קריאת האשכול שלי הביאה לך את הרעיון פשוט תגיב שם במקום לפתוח אשכול דומה, היית רוצה שיעשו לך את זה?
נשלח ב-22/3/2023 08:05
דמקהחול כתב: ד''ר גדי טאוב מציע את האקדח על השולחן הבא:הקמת בית משפט לחוקה שייתר את כוח בגץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.